Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
02 nov 2004
Més claret l'aigua fresqueta de muntanya
Bush

Salvador Sostres

L'estupidesa amb què l'esquerra sol parlar, de tot en general i sobretot dels Estats Units, demostra que és de país intel·ligent i superior no tenir partits d'esquerra, precisament com passa a Amèrica. Que la batalla política es realitzi donant per descomptat que som liberals és definitivament molt més sofisticat i chic que no perdre el temps encara, després de tanta calamitat històrica, amb plantejaments que sempre ens han dut a la frustració i al desastre. Si parem atenció al panorama de les democràcies occidentals veurem que com més competents són aquestes democràcies menys partits d'esquerra tenen, menys d'esquerra són aquests partits i amb menys significança electoral compten. Estirant el fil de la profunda ignorància amb què especialment l'esquerra espanyola parla dels Estats Units tenim que la superstició antiamericana ha trobat el seu punt d'expressió màxima en l'odi visceral que li ha declarat a Bush. Són freqüents els articles, els reportatges i fins i tot les pel·lícules on Bush apareix ridiculitzat i rebent tracte d'imbècil. Se l'ha acusat de pràcticament tot: d'haver fet trampes amb els vots de Florida, d'haver organitzat els avions de les Twin per treure'n ocults beneficis, de terrorista i de posar en perill el món amb guerres que no fan falta. L'esquerra, amb la seva demostrada incapacitat per comprendre com funciona el món i quins són els interessos de la humanitat, és normal que no sàpiga veure que Bush ha estat un president sòlid, enèrgic en la defensa dels valors d'Occident i molt sensible i oportú amb Israel, potser com cap president fins ara d'ençà de la partició. Sobre la guerra contra Saddam, avui hi ha un dictador menys al poder: i quan, com ha passat a l'Afaganistan, la democràcia s'implanti a l'Iraq la història tornarà a deixar amb la mateixa cara d'idiotes de sempre els mateixos de sempre, els que s'equivoquen sempre i sempre pel mateix motiu i dient les mateixes idioteses de sempre.


Bush (2)


Desitjo que Bush guanyi la reelecció perquè no vull que Israel es torni a quedar sol al món una altra vegada, a mercè dels genocides de torn que vulguin aniquilar-lo i dels que mentre durés l'enèsim intent d'eliminació del millor poble de la història parlarien de drets humans i de compassió mirant a una altra banda. Bush ha estat valent, a Israel, apostant per la democràcia en lloc de conformar-se a aconseguir l'estabilitat, treballant per la prevenció en lloc de tenir-ne prou amb la dissuasió i prenent la iniciativa en lloc de ser la minyona d'Arafat i dels seus continuats entrebancs (i bombes) en contra d'una pau que els palestins no volen i l'únic objectiu que tenen és l'extermini del poble d'Israel. Confesso, però, que també vull que guanyi Bush per veure la cara d'imbècils que faran dimecres els de l'esquerra òbvia, automàtica. La cara d'aquests estalinets que creuen que la veritat és una seva propietat com un gos o com una casa. Vull llegir els articles de Barril dient que l'esquerra no està acostumada a passar vergonya, vull veure la cara de cafè que s'ha refredat de Josep Ramoneda dient que Bush ha fet trampes, la SER preguntant ¿quién ha sido? i que Carles Francino s'hagi d'empassar les tones de propaganda que tots aquests dies de campanya ens ha vomitat fent veure que ens informava (ell, l'independent, el professional). Vull sentir els ecopacifistes dient que d'aquests americans no se'n pot esperar res de bo, i assistir a l'espectacle de veure com ho diuen prenent coca-cola, vestint texans i escoltant amb nostàlgia un CD de Sinatra per posar-se a escriure llurs articles de merda en un iMac. Pot ser que Bush perdi i que aleshores sigui jo qui s'hagi de menjar aquest article: me'l menjaré encantat, i després no aniré a cagar-lo damunt de la democràcia dient que el nou president ha fet trampes.

Publivcat al Diari Avui en dues parts (1-11-2004 /2-11-2004)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
02 nov 2004
si no fos pq el que ha parit això ho pensa realment, faria gràcia i tot
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
02 nov 2004
el sostres no en te prou de publicar a un diari que està mig arruinat, i que no el llegeix ningú, ni en te prou d'apareixer en un programa de teleescombreria parlant de televisió i ficant-se amb la gent que viu al baix llobregat. porta un temps publicant a l'IMC, suposo perque te més possibilitats de ser llegit que en la merda de feines remunerades que fa. Sostres menys farlopa i menys follar menors que hi ha gent que ja ho sap
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
02 nov 2004
CiU, partit de feixistes catalans de merda!!!!!!

El millor Avui és aquell que crema.

A sobre, li deveu a la Seguretat social més de 10 000 millons de pesetes, i ha hagut de venir Papa Planeta a comprar-vos, fills de puta catalano-fatxes!!! jajajajaaj
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
02 nov 2004
Suposo que aquest paio, després de enfonsar l'Avui, publicarà les seves imbecilitats a un diari com La Razón, clar que allà haurà de signar com a Salvador Techos, qui sap on acabarà....
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
03 nov 2004
El Sostres és l'exemple clar de per què CiU es va afonar. I és que amb rates com aquesta és normal que els capitans com el Pujol fugissin abans que cap altre.
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
04 nov 2004
aquest element,va de follador.I No se qui pot tindre tant mal gust per fer ho amb aquest tio.
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
05 nov 2004
s tens molta rao,pero aquest paio amb aquesta cara de babos i 'este cuerpo serrano' no crec que es mengi una rosca.
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
05 nov 2004
EL sostres este,necesita un psicoanalista con urgencia
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
08 nov 2004
a mi este hombre me da pena,se cree poseedor de la verdad absoluta,su unico recurso es la descalificacion.
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
08 nov 2004
Es el tipico pedante,que quiere meter cucharada en todas partes y sabe muy poco de lo que habla y escribe.
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
08 nov 2004
ES UN IGNORANTE RESABIDO,VALGA LA REDUNDANCIA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA...
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
10 nov 2004
Es cert k la manera d'expresarse del Sr Sostres no es la mes adecuada,xo creieu k aixo es una opinio "extraña"?Hi ha moltisima gent k pense aixo y en cert punt es raonable.com pot ser k tot els k heu respos al article esteu tan en contra?Espero k tots els comentaris siguin de menors, pq si ho ha respos algun "adult", k s'ho faci mirar.
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
11 nov 2004
sempre que llegeixo aquest savi, que pretén ser salvador, penso que si hagués nascut a Valladolid, posem per cas, seria un tertulià fix de la COPE.
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
12 nov 2004
Jo no estic d'acord amb el que diu, però sento vergonya de tots aquests "catalans", hi ha un valor molt més important que la ideologia i la opinió i es la personalitat, en aquest esport aquest nano guanya per golejada, ni un comentari mínimament inteligent en totes les respostes.
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
18 nov 2004
Sincerament crec que avui en dia el que fa falta es mes persones com el meu amic Sostres , que realment diuen el que molta gent opina i no s´atreveix a dir; que els seus articles durin molt de temps
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
24 mar 2005
Bush no siguis cruel
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
24 mar 2005
Et vigilo cowboy
Re: Bush -Bush (2)- Salvador Sostres
24 mar 2005
La política incorreta de Sam
Sindicato Sindicat