Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
la plataforma Papers per Tothom plantarà cara amb noves protestes
31 oct 2004
Papers per a Tothom plantarà cara al reglament de la llei d'estrangeria amb noves protestes

La plataforma Papers per a Tothom ha decidit en una assemblea general d'immigrants celebrada a Barcelona emprendre mobilitzacions durant aquest mes de novembre en contra de l'esborrany de nou reglament de la llei d'estrangeria i no descarten mesures més contundents si el govern no els escolta. L'assemblea d'immigrants rebutja aquest nou reglament perquè, entre altres qüestions, no inclou l'arrelament social com una manera de regularitzar la situació de molta gent que viu a l'estat espanyol.

Telenotícies.com 30/10/2004 22:10
http://www.telenoticies.com/noticia/not163450048.htm
Papers per a Tothom plantarà cara al reglament de la llei d'estrangeria amb noves protestes


L'esborrany de la llei presentat pel govern de Rodríguez Zapatero exigeix als immigrants sense papers demostrar que han treballat durant un mínim de 6 mesos, encara que sigui sense contracte, per obtenir un permís de residència. Tot i això, l'associació Papers per a Tothom, creu que el nou reglament no solucionarà la situació de la gran majoria d'immigrants.

El govern central preveu que en aquest període extraordinari de regularització, que començarà el mes de febrer, es podran arreglar els papers d'uns 200.000 immigrants.

Durant l'assemblea, a la qual han assistit unes 500 persones, també s'ha acordat buscar el suport d'associacions de la societat civil catalana i emprendre accions més contundents si les mobilitzacions del mes que ve no serveixen perquè el govern els escolti.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: la plataforma Papers per Tothom plantarà cara amb noves protestes
31 oct 2004
Yo si me plantaria delante de vosotros para pegaros dos ostias ¬¬
Re: PER ESPAÑOL
01 nov 2004
ESPAÑOLAZO, ET FOTS, NO ENS POTS FOTRE DOS OSTIES, NO TENS COLLONS, FILL DE PUTA, AH I VIGILA A SOTA AL COTXE.
Sindicat