Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
El Sindicat de Professors ANPE posa en marxa el primer curs de prevenció de l'assetjament escolar
30 oct 2004
VILAWEB

SOCIETAT

30/10/2004

EL SINDICAT DE PROFESSORS ANPE POSA EN MARXA A BARCELONA EL PRIMER CURS DE PREVENCIÓ DE PERSECUCIÓ EN LES AULES
BARCELONA, 30 (EUROPA PRESS)

L''associació de professors i sindicat Anpe posarà en marxa el pròxim 23 de novembre a Barcelona el primer curs ''anti-bulliyng''- persecució en els col•legis- d''Espanya, segons ha informat avui l''entitat.

El curs, en el que també col•laborarà Nora Rodríguez, autora del llibre ''Violència a les aules'', té com a objectiu millorar la vida a les aules i prevenir actituds violentes dels alumnes. ANPE pretén evitar així que es repeteixi un cas com el de Jonkin, el jove d''Euskadi que va acabar amb la seva vida al no poder suportar la persecució al qual el sotmetien els seus companys de classe.

El president d''Anpe a Catalunya i llicenciat en Psicologia, Ferran Barri, ha considerat molt important crear un clima en els centres docents que garanteixi la seguretat dels alumnes i ha afegit que "l''educació és una responsabilitat de tots". En aquest sentit ha apostat per fomentar la col•laboració entre la família i el centre escolar.

Barri ha indicat que "és imprescindible que els professors tinguin una formació adequada en resolució de conflictes" i ha assegurat que "és responsabilitat del professorat donar especial atenció a l''educació en valors, actituds i normes que permetin que els ciutadans convisquin en un món en el qual els conflictes es resolguin pacíficament".

El president d''Anpe de Catalunya ha destacat la importància de "crear una xarxa de participació dels pares i les mares" i ha proposat impulsar "una escola de pares amb seminaris que permetin als progenitors tenir un major coneixement del món dels nens".

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Sindicat de Professors ANPE posa en marxa el primer curs de prevenció de l'assetjament escolar
01 nov 2004
Aquesta gentussa de l'ANPE a banda d'estar el PP i l'OPUS al darrera, son l'escoria del sistema educatiu, Sempre defensant a la privada i els seus metodes, que son els que provoquen aquestes desgracies. Cinics, hipocrites, sou com la mafia siciliana, maten algu i l'endema son al capdavant de l'enterrament!
Re: El Sindicat de Professors ANPE posa en marxa el primer curs de prevenció de l'assetjament escolar
10 nov 2004
ANPE és un sindicat independent de professors de la pública, sense cap vinculació política. Les acusacions que ens feu són gratuïtes i emparades des de l'anonimat. Ens agradaría que aportessiu proves del que dieu i us identifiquessiu. Atentament, Ferran Barri. President d'ANPE Catalunya
Sindicat Terrassa