Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Avui presentació diari Diagonal a l'Ateneu Candela
29 oct 2004
Avui divendres a les 20h a l'Ateneu candela (c/ Rutlla, 54 Terrassa, a 5 minuts dels FGC)

Presentació del nou diari DIAGONAL, la construcció d'un projecte informatiu, lúcid, entenedor i assequible.
Amb: Fernando, del consell de Redacció.

Com cada divendres, després de la xerrada, sopar-tertúlia amb els convidats.

Visiteu també:

www.ateneucandela.org
www.diagonalperiodico.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Avui presentació diari Diagonal a l'Ateneu Candela
29 oct 2004
Tomy Herreros Sala ets un fastigós fill de la burgesia salista...ple d´autoodi...torna a Matadepera..i vigila a sota el cotxe també...amb tu anem ben servits a Catalunya...impostor...a mi no me la fots....
Alzarquawi
Re: Avui presentació diari Diagonal a l'Ateneu Candela
29 oct 2004
Al_Zarqawi: (el nom que t'has posat ja diu prou de la teva persona). Crec que utilitzar un espai com indymedia per a fer amenaces de mort és símptoma de ximpleria adolescent.

Primer pq és evident que no penses enmarronar-te en pillar uns explosius i col.locar-los sota el cotxe del mencionat Tomàs, per tant, per quina raó amenaces si despres no penses fer cas de les teves pròpies paraules?
Segon: Ja em sembla prou trist llençar amenaces de mort per aquest mitjà (indymedia) a reconeguts feixistes, grans empresaris, polítics,etc... (pel mateix motiu del primer punt), però el que ja em sembla realment lamentable és fer-ho contra un personatge que, s'hi estigui d'acord o no amb els seus actes i opinions, forma part dels minsos moviments socials catalans.
Tercer: El més important. Indymedia NO és un espai per fer acusacions personals a altres companys i companyes...i menys amenaces d'aquest tipus

Aturem això abans que es converteixi en el "Salsa Rosa" dels moviments socials
Re: Avui presentació diari Diagonal a l'Ateneu Candela
04 nov 2004
Radicalet de postalilla, surt del gueto. Si has de dir algo de l'Ateneu i ets tant valent com per fer tot el que dius, només et demano una cosa: dóna la cara, vine i en parlem (si és que en saps).. Que trist que hagis de recorrer a l'insult barat i a l'amenaça, tu si que estàs carregat d'autoodi.. apa maco, respira a fons, relaxa't i intenta ser una mica més feliç.. i deixa a indymedia tranquilet.
Sindicato Sindicat