Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió : immigració
racisme garrulo a santa coloma
27 oct 2004
desè dia de resistència antiracista a santa coloma. notícies de l'evolució
Com alguns/es sabreu, des de fa deu dies que la comunitat musulmana de santa coloma va començar a utilitzar un local de lloguer al barri de singuerlín com a oratori per a les celebracions del ramadà, i des del primer dia es van trobar amb l'oposició dels veïns i les veines del barri, que convoquen cassolades i pitades cada nit, ara amb la única intenció de fer insoportable la pregària dels musulmans, a qui acusen "de preparar atemptats terroristes des de la mesquita". Doncs bé, també des de fa deu dies un grup de gent provinent del mateix barri i de diverses entitats de la ciutat hi pugem, per petició expressa dels musulmans, a mostrar el nostre suport i solidaritat. La situació està empitjorant per moments: ahir el local va patir la primera acció de sabotatge, i els solidaris concentrats, les primeres agressions. És important que el conflicte es faci visible i posar en evidència els racistes, perquè aquestes coses mai es tornin a repetir. Podeu seguir les informacions dia a dia a la pàgina
www.ara-santacoloma.com

gràcies per la vostra atenció.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: racisme garrulo a santa coloma
27 oct 2004
Aquesta és la paraula garrulisme, es la ideologia de la gran majoria en aquest pais, s´exten per tots els barris i pobles, l´esperit critic cada cop es mes ausent.

Per una educacio digne i llibertaria !!
Re: racisme garrulo a santa coloma
27 oct 2004
Quin és el resultat del montatge per part de l'Estat de l'11-M?Aquest és un...racisme i por!

Salut REvolució i mentides, les hem tingut, les tenim i les tindrem!
Re: racisme garrulo a santa coloma
27 oct 2004
el q els hi passa als garrulillos es q apart d intransigents i covards, están cagats perquè es pensen q se´ls devaluará la merda d pis q tenen i q els hi ha costat tota una trista vida d´ignorància i explotació.
Peró són tan poc valents q carreguen les seves fustracions vitals, no contra el Poder, q els xupa la sang i manipula y apoya en aquest cas, sinó contra families catalanes inmigrades criminalitzades per la religió, i indefenses.

Són els mateixos q els hi volen vendre pisos llerdosos amb al.luminosi a inmigrants desinformats i confiats.

Són els d sempre. Cagats Socials. Fustrats Mentals. Tristos Ignorants Manipulats. Escòria. Aquests fills d puta són els mateixos q van clavar a Crist a la Creu.
Re: racisme garrulo a santa coloma
27 oct 2004
Es el moment de recolzar a als musulmans, hem pareix que tot el moviment antifeixista a d´acodir a oderirlis la seva ajuda, no hem d´oblidar que els nazis aproviten aquestos climes de crispació per a intentar guanyar adeptes i de pas ferse propaganda, veig esencial desnmascarar a aquestos nazis.

Solidaritat i unitat antifeixista.
Re: racisme garrulo a santa coloma
27 oct 2004
el racisme sempre és garrulo, perque sigui de santaco no és més garrulo que el que un sigui de gracia.
dit això, ho trobo indignant.Vui dir que esmanifestin en contra de gent que volen reçar al seu deu. Els veïns estàn molts cabreixats, tenen por que siguin fanatics, perque s'han tragat a la tele el por que inculca la dreta. lease bush, colao per aznar.Tampoc és estrany, vui dir mireu els mitjans de comunicació...
la solució és la educació i el dialeg, jo he parlat amb gent, i el tema és complicat, el lloc és molt petit.
En el fons no son tan racistes com ell@s pensen,tenen més por que una altra cosa, però clar no els volen alla...uf!!!!!!...complicadet...
Re: racisme garrulo a santa coloma
27 oct 2004
Alguna proposta per als moviments socials de santaco? És un tema, com bé dieu, complicadet. Hem intentat mediar, parlar, protestar, pressionar a l'Ajuntament, que se n'ha rentat les mans. S'agrairà gent i propostes, les dues coses
un consell...
28 oct 2004
Penseu que els ajuntaments (al raval es va veure de forma molt evident) afavoreixen que puji la tensió racista perquè és l'escusa perfecta per prendre el control de la situació i passar per adalt de les demandes de la gent. Aquests tipus d'odis "primaris" són molt útils per les institucions que necessiten excuses per enderrocar, vendre, especular, la peli "de nens" ho explica molt bé. Els immigrants són cap de turcs perfectes per esquivar els problemes entre les institucions i la població: així al raval la rabia per la degradació del barri es canalitza en odi cap als imigrants que es veuen com "privilegiats" respecte als "d'aquí", "de toda la vida". El racisme és una merda, però penseu que és estimulat artificialment a través de polítiques sutils, com imposar convivències forçades sense afavorir la comunicació ni l'entendiment mutu, donant peu a les tensions. Vull dir, que és un problema super complicat; i no es pot fotre la culpa només als garrulos, per quan fatxa puguin ser. Les administracions "progres" tenen molta més culpa: perquè venen un discurs "intercultural" a l'estil del Fòrum, per poder marcar la diferència amb el "poble" suposadament insolidari o xenòfob; quan són ells que no destinen un duro a les polítiques socials ni donen mai la cara per defensar els drets dels nous immigrats. Així es creen màfies, creix la insatisfacció, es monten guetos, i s'alimenta l'odi caps als estrangers.
Re: racisme garrulo a santa coloma
28 oct 2004
Com que no tenen la culpa els garrulos?? I tant si la tenen. I si estan desinformats, que s'informin, que collons!! Jo no soc cap privilegiat, soc un pelacanyes co ho pugui se qualsevol d'ells, pero m'espavilo per no ser tan ruc! I si m'informo be, la informacio no me l'ha regalat ningu, que bé que me l'ha buscat!
La falta d'informacio no és excusa pels covards aquests, "cagats" com molt bé diu el company. I us deixeu una cosa: els qui van a picar les cassoles, son els qui van haver d'emigrar fa una o dues generacions com els mateixos africans que ara volen fer fora! això per a mi es el mes gros!
I lo de que no tenen culpa perque la culpa es de la tele... Anda ya!! Com que no tenen culpa?? Es mes facil buscar una victima dèbil que enfrontar-se als enemics veritables, vet aqui! Covards, cagats i mesquins! El nou garrulisme, si senyors!
Abans els garrulos eren als pobles, els "paletos", els deien. Pero ara son a les ciutats. S'han canviat els papers, la gent mes alienada, aborregada, mesquina i ignorant ara es a les ciutats i es traguen totes les motos que els hi venen, i orgullosos encara! Orgullosos del seu pis miserable que els ha costat una fortuna, del seu cotxe "tunning" que se'ls fot mig sou, pero serveis per a vacilar al veí. I el veí tambe es tunnins, i a veure qui es mes idiota!! I exibint la idiotesa com a trofeu.
Jo crec que li hauriem de dir "neo-garrulisme"
Re: racisme garrulo a santa coloma
28 oct 2004
els nazi-garrulos, q a a més d pobres explotats i tristos, defensen els poderosos i ataquen els dèbils, tenen culpa.

No tota com algú diu per aquí, peró está clar q aquests paletos cagats són la massa apestosa i fanática intolerant d sempre, q com a massa inculta i fustrada en la societat capitalista, agafa la porra q el seu amo li dóna per desfogarse d la seva trista vida, i abusar (l´abusat-abusa) de families criminalitzades pels media, q curiosament no són catòliques ni protestants, ni sionistes.

Ja sabem q la tele i els diaris ens manipulen amb tècniques del IIIReich, sutil i totalment, PERO, ESTEM EN GUERRA!, el nostre veritable president (no el zapa-zipayo) és com va dir en el seu dia: Un "president" (no elegit pel poble) EN GUERRA.
El poderosos occidentals ens han embolicat en UNA GUERRA CONTRA TOTES LES PERSONES I NENS I NENES I FAMILIES I ÀVIES Ó MESTRES MUSULMANS DE TOT EL MÓN.

Jo ja sé q els poderosos q , ara per ara ens gobernen, són LO PITJOR.
Peró aixó no treu q aquests nazi garrulos tinguin la seva responsabilitat en un cas en q clarament están assetjant, com a bons catòlics integristes fanátics q són, families i comunitats senceres, simplement per la seva religió diferent.

son basura prescindible.
son garrulos integristes intolerants.
Re: racisme garrulo a santa coloma
28 oct 2004
que tinguin culpa no vol dir que tinguin TOTA la culpa.
Re: racisme garrulo a santa coloma
28 oct 2004
son uns putos cagats católico-integristes q abusen d comunitats criminalitzades.
TENEN TOTA LA SEVA CULPA, TOTA LA Q ELS HI CORRESPÓN.
Són uns cobards intolerants.
És la mateixa massa cobarda q atemoría als jueus i musulmans fa 500 anys, la mateixa massa porca intransigent q atemoría i linchaba conversos no fa tants anys.

Els veíns són uns desgraciats q l´están liant perquè hi ha una gent q lo únic q vol resar.

SÓN CULPABLES. Davant d qualsevol Divinitat: Alá, Jesús, Yahvé o Buddha, Són culpables.
Re: racisme garrulo a santa coloma
28 oct 2004
s* no es una mica obscura la teu argumentació?
Re: racisme garrulo a santa coloma
28 oct 2004
Que creieu que haria de fer l'Ajuntament?
Re: racisme garrulo a santa coloma
29 oct 2004
l´ajuntament i el govern són uns altres cagats q en la guerra global en q ens han ficat, defensa els integristes cristians, La Gran Europa Cristiana.

l´ajuntament no fará res, com a molt fará lo q fa l´esglèsia catòlica: bones paraules cristianes i hipocresia catòlica d la bona.

NO HAY CAMINO PARA LA PAZ, LA PAZ ES EL CAMINO.
Re: racisme garrulo a santa coloma
29 oct 2004
Solidaritat amb l'imam de Fuengirola, injustament criminalitzat per escriure un llibre on explicava com maltractar la dona sense deixar marques visibles!!!

Solidaritat amb els terroristes que van destruir les torres bessones i van castigar així els infrahomes americans feixistes!!!!

Solidaritat amb una religió tan democràtica com l'islam, tan progressista, que deixa tanta llibertat de resar als països on domina!!!!

Solidaritat amb els musulmans que es dediquen a fer fatwas contra Salman Rusdie, i és que sols volen resar, però si algú vol escriure un llibre el maten amb tot el dret, perquè són molt progressistes!!!

Visca l'islam!!!! Tothom qui es fiqui amb EEUU és bo. Hitler també? Per cert, l'islam era molt amic de Hitler, i tots els ideòlegs fatxes, com ara Evola, Guenon, etcètera, reivindiquen l'islam. Recordeu Garaudy, el negacionista de l'Holocaust, és islàmic!!!!
Solidaritat amb Hitler???
Solidaritat amb els qui neguen l'holocaust????
Ummmm!!!! Això comença a olorar malament!!!!

Salut i aneu a "resar".

Lectures recomanades: Oriana Fallaci: La fuerza de la razón, La rabia y el orgullo,
César Vidal: España frente al islam.
Giovani Sartori: La sociedad multiétnica
L'Alcorà (per saber què progressistes són)
Por qué no soy mulsulman, escrit per un àrab racional.
Shalman Rusdie: Versos satánicos (per regalar als de la mesquita de Santa Coloma).
Re: racisme garrulo a santa coloma
29 oct 2004
sólo oigo ruido y chillidos!!!vaya columna...

queria decir que la gente se está equivocando, pero es lo que hay...es santako el clima está caliente hace tiempo. En principio no hay actos violentos , pero hay recelo, esto es un movimiento que se retroalimenta, aqui no hay un malo: el garrulo, y un bueno: el moro. Evidentemente que los moros quieren rezar, y tiene todo el derecho del mundo. Pero la convivencia se hace entre tod@s, no está siendo fácil, he vivido muchos años en ese barrio, y los vecinos son gente currante que sólo buscan tranquilidad, pero se están equivocando.

y sí,los politicos teinen que hacer algo, no sólo con esta situación, con el fondo, con santa rosa.no pueden peremitir que el gueto exista.
Re: racisme garrulo a santa coloma
29 oct 2004
Es muy fuerte, sois el producto del sistema educativo actual. Teneis una moral en la tolerancia totalmente fanatizada y ciega. Es increible e inquietante.

Os han educado en el antirracismo exacerbado debido a que éso es lo que era necesario en el contexto de la sociedad actual, medios, sistema educativo, boletines oficiales, política, etc... todos han trabajado en ésa dirección para que la sociedad multiéntica y multicultural pueda implantarse sin excesivos problemas. Pero ahora me encuentro una serie de gente fanatizada, totalmente intolerante en su enquistamiento en esos valores "tolerantes" dispuesta a la violencia, e incluso al asesinato, contra el enemigo de ésa "tolerancia".

El vuestro no es un antirracismo noble, sino compulsivo y enfermizo, claramente inclulcado hasta el absurdo, un absurdo, el vuestro, que no acabará bien.

Porque no es así como se hacen las cosas, me gustaría saber por qué tanto odio hacia los que no respetan los preceptos religiosos del Islam y tanto respeto con los que mancillaron la Catedral de Barcelona, signo del Cristianismo.

VOSOTROS y no otros, sois la chusma fanatizada. En esta página web estoy leyendo opiniones demenciales y absurdas con la excusa del antiracismo o el antifascismo. Os han sorvido el cerebro, es que no lo veis?
Re: racisme garrulo a santa coloma
29 oct 2004
Solidaritat amb els capellans de l'OPUS i amb els legionarios de Cristo Rey.

Solidaritat amb els pilots de bombarders que cada dia bombardegen cases i maten persones per donar-los la llibertat cristiana.

Solidaritat amb una religió tan democràtica com la cristiana, la paridora dels progroms, de la Inquisició i de l'extermini o el desterrament de tots aquells que resen d'una altra manera. On han viscut els darrers cinc segles els jueus expulsats pels reis espanyols? Han pogut resar durant tots aquests segles els jueus de Tunísia, Turquia, Irak...?

Visca el cristianisme! Tothom que es fiqui amb els musulmans és bó. Hitler també? Per cert, la jerarquia catòlica i la resta del cristianisme alemany eren molt amics del Hitler. De fet, la majoria dels seus ideòlegs eren cristians.
Solidaritat amb Hitler???
Solidaritat amb els qui van protagonitzar i col·laborar amb l'holocaust????
Ummmm!!!! Això ja fa temps que fa pudor!!!!

Salut i creieu en vosaltres mateixes.
Re: racisme garrulo a santa coloma
31 oct 2004
Jo no sóc qui s'ha solidaritzat amb el cristianisme, FACEDA, ets tu qui es solidaritza amb l'islam.

No s'entén que gent tant laica i antiautoritaria com vosaltres, sempre contraris a les religions, ara us preocupeu pel dret dels moros a resar.

Serà que des de les torres bessones us adoneu que occident té un enemic i que, com que qualsevol enemic d'occident és bo, ara toca solidaritzar-se amb l'integrisme islàmic???

Us posa catxondos un atemptat terrorista contra el centre del poder imperialista mundial, oi???

I així, ara tots a defensar l'islam, igual que abans feieu amb els règims totalitaris comunistes, ignorant sempre el caràcter criminal tant de l'integrisme islàmic com de l'esquerra revolucionària.

Els vostres crits demanant justícia i solidaritat només són crits d'odi. El que us preocupa no són els drets dels moros, sinó fer tant de mal com pogueu a un enemic imaginari, a un mal absolut (occident) que sols existeix als vostres cervells malalts.

Salut maco.
Re: racisme garrulo a santa coloma
31 oct 2004
És curiosa la vostra capacitat de comprensió. A Santa Coloma no s'està defensant una religió, sinó un dret, el dret de tenir un oratori musulmà en una ciutat plena d'esglésies. Ni els catalans musulmans són uns criminals, ni tampoc no ho són els veïns catòlics. Esteu criminalitzant, des de les dues bandes, milions i milions de persones.
Jo sóc atea i defenso els drets dels musulmans. Primer, perquè penso que no seria just que unes religions poguessin tenir espais de culte i altres no. I també perquè sé que els veïns que emprenyen cada nit les seves activitats són racistes. Ho veiem cada dia: insults, mentides... Utilitzen nens contra nens. Baixen xavalets a picar bidons amb la bandera espanyola contra nens musulmans que van a resar amb els seus pares. Deixeu-vos de disquisicions religioses! El que ens estem jugant són els drets de les persones.
Només com a curiositat us diré que hi ha racistes d'aquests que també s'emprenyen si els parles en català: això diu molt del seu tarannà tolerant! I després diuen que estan preocupats pel local! Vaja merda de gent!
Re: racisme garrulo a santa coloma
31 oct 2004
El dret a difondre una religió que diu que els homes són superiors a les dones (aleia, 2, sura, 228, L'Alcorà)i que els marits tenen el dret d'apallissar les esposes (sura, 4, aleia, 34).

Yo defenso el dret dels veïns a manifestar-se contra la mesquita. Per què no es poden manifestar? Per què no poden tenir la seva pròpia opinió sobre la política d'immigració?

No es manifesta l'esquerra contra els actes espanyolistes, dient que l'extrema dreta és reaccionària? Que es fotin, ara resulta que l'islamisme, encara que mati americans, és reaccionari i també tenim el dret a defensar el progressisme i oposar-nos al creixement d'una religió d'aquestes característiques igual que ells s'hi oposen al creixemment del feixisme.

No estem obligats a seguir les consignes de l'extrema esquerra marxista criminal. Com a esquerra democràtica, ens manifestarem contra qui considerem oportú, els hi agradi o no a aquests totalitaris de merda.

Visca el poble!!!

Que el poble decideixi.
Re: racisme garrulo a santa coloma
31 oct 2004
Catalans musulmans???

Saps que Catalunya es va construir lluitant contra l'islam??

Poden haver-hi àrabs catalans, però em sembla dubtós que un musulmà pugui formar part del que Catalunya representa.
Re: racisme garrulo a santa coloma
31 oct 2004
Oriol, com li diries a un català que practica la religió islàmica? Com li diries a un català que practica el budisme? i un català que pertanya a l'església evangèlica? No sols els àrabs són musulmans. Hi ha molts subsaharians, asiàtics, xinesos... que són musulmans. Quin nom els posaries?

Adecaf, els musulmans que jo conec no són els feixistes que tu vols pintar. Igual que no ho són molts cristians, encara que la Bíblia sigui masclista a tope. Barreges conceptes i no sé si és ignorància o ganes de justificar el teu racisme.
Re: racisme garrulo a santa coloma
01 nov 2004
Jo no sóc qui s'ha solidaritzat amb l'islam, FACEDA, ets tu qui es solidaritza amb el cristianisme. (i així ens podem passar la vida)

No s'entén que gent tant demòcrata i tolerant com vosaltres, ara us dediqueu a empaitar moros com a l'època dels creuats.

Serà que des de les torres bessones us adoneu que occident té un enemic que li fa la guitza i que, com que qualsevol enemic d'occident és dolent, ara toca criminalitzar a tot allò que tingui relació amb l'enemic???

Us posa catxondos una nova campanya militar d'expansionisme imperial amb armes de tecnologia punta, oi???

I així, ara tots a criminalitzar l'islam, igual que abans feieu amb les caces de bruixes macarthianes -fins i tot en Charlot en va ser víctima-, ignorant sempre el caràcter imperialista i criminal tant del capitalisme com de les potencias capitalistes i els babaus que ho consenteixen tot plegat.

Els vostres crits demanant justícia i solidaritat només són crits d'odi. El que us preocupa no són els drets dels cristians ni de ningú, sinó fer tant de mal com pogueu a un enemic imaginari, a un mal absolut que sols existeix als vostres cervells malalts i messells: les persones lliures que tant molesten als vostres amos.

Jo defenso el dret dels veïns a manifestar-se contra els que es manifesten contra la mesquita.

No es manifesta qualsevol persona lliure i digna contra els actes espanyolistes, imperialistes o racistes? Que es fotin, ara resulta que el cristianisme, encara que mati àrabs, és reaccionari i també tenim el dret a defensar el progressisme i oposar-nos al creixement d'una religió d'aquestes característiques igual que ens hi oposem al creixemment del feixisme.

No estem obligats a seguir les consignes de l'imperi criminal. Com a persones lliures, ens manifestarem contra qui considerem oportú, els hi agradi o no a aquests esclaus del capitalisme imperial de merda.

Confitura rei meu.
Re: racisme garrulo a santa coloma
01 nov 2004
Correcció perquè ho entenguis millor:

Jo no sóc qui s'ha solidaritzat amb l'islam, ADECAF, ets tu qui es solidaritza amb el cristianisme. (i així ens podem passar la vida)
Re: racisme garrulo a santa coloma
01 nov 2004
No estem recolçant l'islam, estem defensant els drets dels ciutadants musulmans.
Els moviments socials de Gramenet del Besòs defensem, com sempre, als indefensos, els desprotegits etc... tot i que amb això, ens possem la majoria de la població en contra. La societat catalana es en general racista, com a conseqüència de la creuada imperialista dels païssos rics. Aquests utilitzen totes les armes que tenen al seu abast per criminalitzar al seu enemic. I actualment l'enemic és el món musulmà.
Ls religió musulmana, no està dintre dels nostres esquemes ideològics, tampoc la cristiana. Però defensar a persones que estan sent assetjades, pel veïnat i per la policia -(portem un mort i un ferit de bala no fà gaires dies a Santako)-
si que entra dintre dels meus esquemes ideológics.
Així doncs, demano la solidaritat de tothom vers aquesta lluita.......
Re: racisme garrulo a santa coloma
01 nov 2004
el problema es mas serio que garrulos malos moros buenos.Yo por ejemplo que soy de la Verneda he tenido que oir que soy garrulo solo por mi forma de hablar (luego cuando llevas un rato hablando te ven como piensas pero en un principio ya eres garrulo sin hablar de anarkoespañolista,tambien hay catalanxs que tela marinera todo el que no es catalanista es españolista ) y porque me gusta el flamenco (cosa que muchos,no todos por suerte,catalanoparlantes de barrios bien consideran ya garrulismo).
Muchas veces estoy en la ciudadela haciendo malabares y estoy hasta los cojones de tener que estar vigilando todo el rato la mochila (en la que solo llevo malabares) o plantar cara como nos a tocado hacer con algun moros de ahi (por suerte no todos son asi),tengo una amiga en santako que dice que esta harta de que algunos moros le digan de todo (nada agradable),una amiga del barrio desde que vio como unos moros la seguian cada dia despues de plantarles cara un dia que se fliparon con ella lleba navaja porque no se fia,a otra amiga unos niños moros tambien le intentaron robar y le hicieron un corte en la cara con un cutex,esto son cosas que van calentando,y es cuando aparecen los fascistas metiendo zizaña y generalizando,eso es lo malo(aki lo hemos vivido ya con lxs gitanos).Asi que la cosa es mas liada.
Ni todxs lxs morxs son buenos ni todxs lxs que considerais garrulxs son malxs.
El problema es generalizar y vosotrxs tambien lo haceis.
Sobre lo de la mezquita y todo eso a fabor de que la pongan joer no se hace la feria de abril,la fiesta de los gallegos,etc.mientras la paguen ellos claro.Otra cosa que veo mal y no de ellos si no del ayuntamiento ,si un inmigrante monta un negocio no se cuanto tiempo esta sin pagar impuestos encanvio si eres de aki si pagas (aki vemos como el ayuntamiento nos va enredando pa que nos peleemos entre nosotrxs).
Las razas no nos separan,nos separa la clase social.
Un inmigrante es tu amigo tu enemigo es el capital.
Re: racisme garrulo a santa coloma
01 nov 2004
perdona garrulin, a ti quien te ha dicho que ls arabes no pagan impuestos? me parece que como la mayoria de gente estás muy confundido.
Otra cosa te diré, a mi personalmente las personas que me han hecho más daño han sido payos siempre, vease pasma, iglesia, monjas, políticos,
jueces, etc....Los gitanos me dan alegria con el flamenco i los arabes con su música y etc....ës que sólo ves lo negativo? Abre la mente
Re: racisme garrulo a santa coloma
01 nov 2004
si yo tengo la mente abierta lo unico que quiero que veas es que ni todos los gitanos van alegrando con el flamenco ni todos van robando igual que los arabes e igual que todxs que NO se puede generalizar.
NI PARA LO BUENO NI PARA LO MALO.
Mucha gente que en su puta vida a vivido entre gitanos dice hay pobrecitos que racista es la gente con ellos pero es que resulta que tambien hay gitanos,negros,moros,etc racistas este problema no es solo nuestro el del racismo es de todos hay cabrones blancos,negros,arabes,gitanos,etc.
lo de la mezquita lo veo chunguisimo que hagan la mezquita y mira que yo soy ateo pero joer si hay iglesias cristianas pues que hayan de todas las religiones eso si pagandolas ellos ,cosa que tendria que haber hecho tambien la cristiana pero bueno.
No veo solo lo negativo pero tambien lo veo yo he hablao con gitanos que decian para que voy a trabajar si puedo robar a los payos y con gitanos que pensaban todo lo contrario.
El problema no es de la raza es del individuo y el problema racista viene cuando se generaliza TODOS SON IGUALES ahi esta el error,pero contra los que van del palo solo contra esos creo que tambien se tendria que hacer algo.
Aki en mi barrio la antigua Perona habian muchas peleas entre payos y gitanos incluso se les acuso de racistas a los vecinos de aki pero eso no era asi no se iba a por todos solo se pedia responsabilidad y la verdad entre ellos se protegian la cosa es muy complicada y por aki es dificil explicarlo pero creeme es chungo,aki me explican mis abuelos se quemaron barracas pero como respuesta a ataques de 4 desgraciaos no de todos pero si de 4 los demas solo callaban no decian nada porque si no pues a saber que les pasaria pues resulta que se violo a una chabala un dia y en esa noche se quemo la barraca algo asi es la historia.Vivir con miedo quema mucho y de eso se aprovechan los fascistas pero quien inpone el miedo son 4 si 4 pero que los demas tapan por miedo o por lo que sea pero los tapan aki paso eso no se si es parecido alli .
pero lo que si que se es que estos temas tela marinera son complicados.
Camerun 32 los arabes no, cualquier inmigrante.
No puedes ser tu el confundido...
Re: racisme garrulo a santa coloma
01 nov 2004
¿por que se confunde personas con identidades culturales, linguisticas, o religiosas???
una persona tiene derecho a ser, hablar, o rezar libremente, por que precisamente es la sociedad medio libre que queremos. No queremos encerrarnos o sujetarnos en solamente un color,no?

creo que en santako se está defendiendo la libertad, que no e s posible gracias al engaño de clasificar todos los moros como locos fanaticos suicidas, y vuelvo: es la doctrina de la tele.

gracias rosa, eres la única que vuelve a su cauce este debate.
Re: racisme garrulo a santa coloma
02 nov 2004
El teu únic argument consisteix a posar en boca meva coses que jo no he dit, com defensar el capitalisme, el cristianisme, etcètera.

El meu argument és que hi ha una diferència entre el cristianisme i l'islam, i l'he documentada. Tu no documentes res. Les teves són pures afirmacions gratuïtes.

Em remeto a les meves intervencions anteriors en aquest foro.

Jo no he criminalizat ningú. No parlo de persones, parlo de l'islam com a doctrina.

Si això és criminalitzar, aleshores vosaltres criminalitzeu els faxtes, els españolistes, i a qui convingui. Per exemple, si algú argumenta contra els vosatres dogmes, de seguida el titlleu de racista, la qual cosa és una imputació de delicte. I després crideu tot seguit contra la criminalització, l'exclusió, etc. Però si és el que feu vosaltres!!!!!!

T'he explicat que els mateixos motius que hi ha contra els faxtes, es poden fer extensius a l'islam. Però això no ho vols entendre. No m'hi escarrassaré més.

Bona nit.
Re: ADECAF, no entiendes nada de nada
02 nov 2004
Si quieres hablar del Islam, creo que te equivocas de página, aquí lo único que vas a encontrar (o casi) son ateos hasta la médula como yo. Que te hayas leido a Oriana Fallaci y César Vidal, lo único que demuestra es que tienes el suficiente tiempo libre como para tirarlo por la borda. No me extenderé pero comentarte que te informes antes de quién es C. Vidal para no perder el tiempo....
Y a ver si lo entiendes.... La Constitución defiende la libertad de religión dentro de este estado, es un DERECHO democrático, yo soy ateo y como tal ejerzo mi derecho a negar la existencia de dios, pero no por eso voy a ir a tocas los huevos a los católico cuando salgan de misa, ¿lo entiendes ahora?.
Y vete con tus prejuicios culturales a otra parte.
Re: racisme garrulo a santa coloma
02 nov 2004
La diferència entre el cristianisme i l'islam és la Santa Inquisición. Entre l'integrisme cristià i l'isl·làmic només el nom.
Re: racisme garrulo a santa coloma
03 nov 2004
Yo ejerco mi derecho constitucional a modificar la constitución, si es necesario, siguiendo procedimientos democráticos, y poner fuera de la ley las doctrinas que, como el islam, no respetan los derechos humanos y la democracis.
Utilizo este foro para expresar argumentos racionales que fundamenten lo que pienso, y nadie tiene que venir aquí a echarme del foro.

Tu no tienes tiempo de leer nada. éete El Libro Negro del Comunismo, a ver si aprendes en que aguas cenagosas te bañas cada día, señoritingo antifascista.

Tu dí lo que te dé la gana, pero no eres nadie para echar a nadie.

Si ellos tienen su libertad religiosa, yo tengo mi libertad de expresión y mi derecho a criticar su religión.

Y si convenzo a los suficientes ciudadanos para que les den una patada en el culo a los integristas del desierto y los devuelvan al puto país fanático de donde han venido, tanto mejor. En Francia ya expulsan a los imames que promueven la yihad o los malos tratos a las mujeres. Aquí no, gracias a lo progresistas que somos.

Y si seguimos siendo tan progresistas como tu, pronto no se podrá criticar al integrismo islàmico, mientras la gentuza que se llama antifascista vulnera el derecho a manifestarse y a expresarse de quienes se consideran españolistas
o simplemente no comulgan con las doctrinas del odio que vosotros promoveis impunemente mientras reivindicais los derechos de los moros a seguir viviendo en la edad media y a imponernos su maravillosa lei islàmica.

Esto sois vosotros. Solidaridad con el islam y terrorismo contra quienes os desagradan. Vaya mierda, tio!!!!
Re: racisme garrulo a santa coloma
03 nov 2004
LOS CIUDADANOS TIENEN DERECHO A MANIFESTARSE CUANDO LES DE LA GANA Y NO HAN DE PE´DIR PERMISO A LA SECTA ANTIFASCISTA!!!!

A VER CUANDO OS ENTERAIS QUE LOS DERECHOS NO SON SOLO PARA VOSOTROS Y PARA LOS MOROS, SINO PARA TODO EL MUNDO QUE QUIERA EXPRESAR SWU OPINIÓN.
Re: racisme garrulo a santa coloma
05 nov 2004
Solidaritat amb Theo van Gogh, assassinat pels porcs integristes musulmans!!!!

Assassinat a Holanda per defensar la identitat democràtica del seu país davant l'integrisme islàmic!!!!

Que se'n vagin els integristes islàmics, terroristes fills de puta!!!!

Solidaritat amb Pim Fortuyn, patriota holandès assassinat també a HOlanda per criticar l'islam i la seva llei reaccionària???

Fins quan aquesta esquerra podrida pro-islàmica???

Què passa amb els drets humans????
Re: racisme garrulo a santa coloma
05 nov 2004
Pero no se supone que en este foro todo el mundo es "minimamente" tolerante, abierto de mente, etc....

Creo que se han sacado muchas cosas de lugar...

Si volvierais a leer todo lo que habeis llegado a escribir, me temo que casi en cada mensaje encontrarias cosas que compartis y cosas con las que estais en contra..... pero nada... a desacreditar al otro....

por partes:
1) comparte en parte la idea de la culpabilidad de los neo-garrulos (podriamos cambiar este nombre? no me gusta la connotacion despectiva que tiene)
2) pero tambien pienso que muchos comentarios de ADECAF tienen parte de razon
3) lo cual no quiere decir que tambien este conforme con lo que dice FACEDA
4) pero todos os perdeis en las formas, en los insultos y demas historias....

conclusion.... que nadie a aprotado nada nuevo, interesante, y de ayuda para el tema de la mezquita de santa coloma.... verdad?!?!?

tenemos la jodida mania de mezclar todos los temas, discutirlos todos juntos, y claro.. asi no se llega a ningun lado...

cierto es que todo esta relacionado, que una cosa no se entiende sin la otra y que lo de mas alla puede explicar lo de mas aca... pero chatos.... por pasos....

lo que tampoco se puede hacer es criminalizar por criminalizar, atacar por atacar, y poner etiquetas a salto de mata....

como bien dice el amigo de la Verneda, generalizar es malo, y poner estiqueas es genarlizar...

que es eso de insultarse los unos a los otros con eso de "antifascista", "capitalista", etc...

creo que si jugamos a ser "libres" hemos de soportar que la gente se "libre" por mucho que nos joda... no? otra cosa es que esa libertad supongo un delito contra los derechos de las personas.... (eso de que mis derechos terminan donde empiezan los derechos de los demas.....)

El peligro que corremos haciendo este tipo de comentarios, y creyendonoslos, es que finalmente nos los tomemos como dogmas de fe (si, si, eso a lo que muchos hemos creido renunciar al ser ateos o agnosticos o lo que nos creamos que somos ...) cuando esas ideas que han de ser el camino para conseguir un mundo mejor se convierten en fin .... entonces ya la hemos cagado... y nos encontramos en una nueva situacion estilo neo-coms (se escribe asi?) pero de signo contrario!!!

Menos gritos, menos tonterias y más dialogo, pero de verdad!!!! ¿no hay un moderador en este foro?? y ojo, que la figura del moderador no es para coartar la libertad de las personas... es para poner orden a esa libertad!!! no seais mal pensados!!)

Nadie ha pensado en posibles soluciones para el tema de Santa Coloma? y para el resto de situaciones similares que se dan y se daran? No hay experiencias similares de gente que haya estado en la solucion de un conflicto similar y pueda ayudar? ... o es que solo hablamos por hablar?!?!?!?

un saludo a todos y menos mala leche ... que creo que por algun motivo "comun" nos hemos sentido motivados a escribir unas lineas en este foro, no?!!?!??!

besito y abrazos (bueno, los besitos solo para ellas!! ;)
Escòria, escòria i escòria
07 nov 2004
Feu pena... A l´immigració expulsió!!!
De fora vingueren i de casa ens tragueren...
Catalunya Catalana
Re: racisme garrulo a santa coloma
11 nov 2004
Hola, torno després que Indymedia Barcelona em bloquegés l'accés al fòrum amb l'excusa de què el que dic és incompatible amb la línia editorial de la publicació. I així, què és el que molesta, doncs, sembla ser, que recordi l'existència d'obres d'investigació que es troben a totes les llibreries i biblioteques, com ara El Libro Negro del Comunismo, escrit per prestigiosos investigadors universitaris francesos d'esquerres, que comptabilitzen en 100 milions els morts provocats per l'esquerra revolucionària al llarg del segle XX. Per erefrescar la memòria sobre l'obra de Pío Moa, que ha acabat amb els mites esquerrans sobre les arrels de la guerra civil, o de César Vidal, qui demostra el caràcter criminal del comunisme, el socialisme i l'anarquisme del front popular. Aquests i altres llibres (com ara, l'obra d'Oriana Fallaci, de Giovanni Sartori i altres en relació a l'islam) molesten la conciència progresista que porta anys i panys explicant que el mal absolut és el feixisme i sols el feixisme. Ara resulta que les esquerres han estat pitjors encara que el feixisme.

No sols això: que a fi de presentar els jueus com a úniques víctimes o víctimes absolutes de la història, és precisament Hollywood, és a dir, els americans, qui protegeixen l'esquerra d'una campanya cinematogràfica semblant a la que han fet sobre els nazis i que no deixaria a l'esquerra predra sobre pedra.

Han d'estar agraïts als ianquis, i això encara fa més mal, oi????

A mi m'agrada punxar els globus de les bones consciències, siguin cristianes o esquerranes, i això és el que faig.

Però a Indymedia sembla que no li agrada la meva tasca de difusió cultural.

Salut!!!
Re: racisme garrulo a santa coloma
11 nov 2004
Sí que saben fer bé el genocidi, els colonitzadors, sí, perquè es van carregar més de la meitat de la població indígena i, si encara en queda molta (en algunes zones sols: Guatemala-Xiapas, Andes, Amazònia) és perquè d´invasors no en van emigrar tants i tants: al s. XVI sols no hi havien ni 150.000, a l'Ameríndia, front a una massa d'uns 80 milions d'indígenes a les terres llavors conquerides pels castellans (la metròpoli castellana tenia uns 7 milions d'habitants).

La quasi totalitat de llibres escrits sobre el tema van ser segrestats (com la "història General de les �ndies" del pare Casaus/De Las Casas) o reescrits (com ara que jo conegui, la Història del Perú), un dels pocs que sembla haver-se conservat intacte és el de Bertomeu Casaus/Bartolomé de Las Casas, exesclavista d'indis i primer bisbe de Xiapas, tenaç lluitador contra el genocidi, "L´únic mètode de cridar tots els pobles a la vera religió", publicat en català per "Clàssics del Cristianisme" (Proa). N'extrec textos com aquests:

"No solament sou enemics
de la vostra salvació, ans àdhuc impediu que tants milers de pobles creguin
i se salvin; i no solament els en els qui ja cremen en els focs eterns a causa
dela vostra crueltat, de les espases i de les altres maneres de llevar la vida amb les quals heu posat fi a una tan immensa multitud d'homes, sinó també els qui han evitat la vostra espasa cruel,
donat que, a causa de les vostres maldats, amb prou feines, o mai, creuran de veritat...Peraixò sofrireu suplicis
gravíssims,
no solament per la vostra perdició, sinó també per aquells
als quals sostraguéreu el període de conversió i penitència en ocasionar-los una mort intempestiva i els trametéreu directament als turments dels inferns,i també per aquells qui, a causa dels vostres
pèssims exemples, miraren amb odi la fe i, així mateix, per
l'ultratge a tota lâEsglésia Universal i, igualment per la blasfèmia contra Déu.»(Aclareixo per a evitar més possibles polèmiques fora de lloc: no crec que el concepte d'infern -i dels qui hi van- que exposa Fra Bartomeu s'ajusti al model bíblic, sinó al medieval).
Més:

ââ¦y muestran tanto amor que darían los corazonesâ¦â? ââ¦secavales
la leche de las tetas a las mugeres paridas: e assi murieron en breve
todas las criaturas. Y por estar los maridos apartados que nunca vian a las mugeres, cesso entre
ellos la generacionâ¦â? âQue las gentes naturales de todas las partes y cualquiera dellas donde habemos entrado
en las Indias
tienen derecho adquirido de hacernos guerra justísima y raernos de la haz de la tierra y este derecho les durará
hasta el día del juicioâ?
(Fray Bartolomé de las Casas: Memorial de Indias).Ara una transcripció de De las Casas/Casaus del parlament del dominic Anton Montesinos, el 1511, a l'illa de l'Espanyola, ara Santo Domingo, pel qual ell mateix es convertí a la causa indígena (al Carib els indis van ser totalment exterminats durant les primeres dècades de la conquesta castellana):

"Digueu, amb quin dret i amb quina justícia teniu en tan cruel i horrible
servitud aquests indis?... Com els teniu tan esclafats
i fatigats, sense donar-los menjar ni guarir-los de llurs malalties,
que dels excessius treballs que els
feu fer els afecten
i se us moren, o per dir-ho millor, els mateu, per treure i prendre
or cada dia?".


Així arreu, faig esment d'algunes coses que diu dels genocides:

"I en veritat són tantes accions i tan greus i tan inaudites, tan cruels i execrables que no es poden dir o explicar maid'una en una, ni enumerar, i, més encara, ni espoden creure si no es veuen amb els ulls; allò que senten dir, per si sol, omple els oïdors d'estupor. I qui comptarà els qui han estat condemnats a servitud? Què dir de les propietats? Què, de l'or i l'argent, de tot el parament i la immensitat de les riqueses preses per la força? Què, dels dominis, estatus i honors i dignitats, àdhuc reials, usurpats?
Què, dels vicis, adulteris, estupres, incests i concubinats en els quals s'emboliquen davant mateix dels infidels sense donar-hi importància?. Per tant, en crueltat i actes de violència i inhumanitat i actes criminal imiten Mahoma i els seus sequaços; més encara, els igualen; més encara, els superen. I, ai!, malgrat que a l'hora de la mort ja s'hagi esdevingut que s'hagin decantat de la imitació d'aquell en alguna cosa,ni confessen que siguin un pecat ni restituixen ni satisfan cap de les moltes i grans rapinyes i assalts, danys i càrregues irreparables, ans amb aquesta seguretat o, més ben dit, insensibilitat se'n van d'aquesta vida com bèsties, morint en llurs pecats..." (pàg. 344).

âNo habia sagrado lenguaje; no había Divina Enseñanza en los sustitutos de los dioses que llegaron aquí. ¡Castrar el sol! Eso vinieron a hacer aquí los extranjerosâ? (Libro de Chilam Balam de Chumayel. Pg. 26).O mireu aquesta citació del "Parecer de Yucay"(1571), probablement escrit pel dominic García de Toledo, cosí del virrei Francisco de Toledo (estracta d'un llibre específicament racista i blasfemament materialista que retrata perfectament la mentalitat real del xovinisme castellà-catòlic), diu: "Déu s'ha mostrat envers aquests desgraciats pagans i també envers nosaltres, com un pare que té dues filles: una de blanca, preciosa, distingida, plena de gràcia i de discreció, i l'altra lletja, espantosa, guenya, curta de gambals i estúpida. Per a casar la primera, no cal cap dot...però en el cas de la lletja, poca traça, ximpleta i curta...li han de dar una gran dot" per a trobar marit. L'autor ho aplica a l'expansió del catolicisme als Andes: si Déu no hagués donat muntanyes d'or i argent a les terres índies, l'evangeli no els havia mai arribat "car cap soldat o capità d'exèrcits no vol anar en un país sens aquest dot d'or i argent, ni tampoc cap predicador de l'evangeli". Suprema avarícia!.

Leonardo Boff, teòleg naturalment perseguit per la pudenta Cúria Vaticana, escriu:

"Quan Hernan Cortés entrà a l'altiplà d'Anaguaqui, a Mèxic, el 1519,
hi havia a Mèxic 23.200.000 habitants
de les diferents cultures de la regió: asteques, golmeques,
tolteques, maies. El 1593, dels 23.200.000 només en resten 1.700.000.
No es tracta d'una llegenda negra: el que és negre no és la llegenda, són els fets" ("Com celebrar el Cinquè Centenari").

"On podrem anar encara? Som gent senzilla, som mortals, deixeu-nos doncs morir, deixeu-nos perir, perquè els nostres
dies ja són morts".
"Els camins són curulls de sagetes trencades i sembrats de cabelleres,
les cases sense trespols i amb els murs en flama, carrers i places plagades
de cucs, i les parets talades de cervells rebentats...hem mastegat
herba plena de salitre, sargantanes, rates, polls, cucs" (Anònim del Tlatelolco, càntic del 1523, Mèxic).
"Arrencaren els nostres fruits i branques, cremaren nostra socam, però les nostres arrels no pogueren matar"
"Ells ens ensenyaren la por, perells es marciren les nostres flors. A fi que la flor d'ells visquera, feren malbé i devoraren lanostra..." (Popul Vuh, llibre maia de cròniques indigenistes sobre la conquesta castellana, 1532)."Voy a las montañas a buscar
mis hermanos cristos, a los Cristos Crucificados...Que Dios nos
libre de los misioneros, porque nos enseñan un Dios cruel y sin piedad"

(Felipe Guamán Pomade Ayala, gran descendent dels inques, dut als 10 anys a Madrid i retornat a Perú als 50, explica com, després de 40 anys d'absència, ho troba tot ensorrat i pervertit per la colonització espanyola. La segona frase és la manera en què sempre conclou les seves pregàries. Sabut és que molts indígenes preferien ser assassinats i "anar a l'infern" abans que batejar-se i "anar al cel...amb els castellans".

Que el vostre Déu ens guard dels seus seguidors.
Re: racisme garrulo a santa coloma
03 des 2004
Escolta nen garrulo sera el teu pare, i el teu, per descomptat, doncs un imbecil que defensa la invasió no pot ser molt llest. A més l'educació qui la perverteixen són els immigrants i els gitanos que no deixen estudiar als nostres nens, doncs els emprenyen tot l'estona. Mira jo sóc professor i veig com els espanyols blancs sofreixen l'assetjament de l'estranger i com els molesten a ells i a les nenes, que en la infància posseeixen un desenvolupament físic mes moderat, encara que intel·lectualment siguin ja superiors. Per això dic: ALT A LA INVASIÓ. Dalt Espanya, nació de nacions, nació íbera!
Re: racisme garrulo a santa coloma
04 des 2004
Sempre que els recordes els seus crims, et treuen la llista de crims del feixisme, com si tu hagessis defensat el feixisme.

El feixisme és l'excusa que tenen per justificar els seus crims. Tenen carta bñanca per matar i torturar, aquests esquerranosos de merda, sempre amb la paraula antifeixisme a la boca.

Que se'n vagin a pendre pel cul amb els seus rotllos antifeixistes.

Quin expliquin per què han assassinat 100 milions de persones, aleshores potser els escoltarem, sempre que demanin perdó.

Salut.
Re: racisme garrulo a santa coloma
04 des 2004
Sempre que els recordes els seus crims, et treuen la llista de crims de l'estalinisme com si tu hagessis defensat l'estalinisme.

L'estalinisme és l'excusa que tenen per justificar els seus crims. Tenen carta bñanca per matar i torturar, aquests fretanoso de merda, sempre amb la paraula anticomunisme a la boca.

Que se'n vagin a pendre pel cul amb els seus rotllos anticomunistes.

Quin expliquin per què han assassinat 100 milions de persones, aleshores potser els escoltarem, sempre que demanin perdó.

Salut.
Re: racisme garrulo a santa coloma
05 des 2004
Molt original, Faceda. és l'últim invent.
Re: racisme garrulo a santa coloma
18 feb 2005
Aqui lo que hay son muchas palabras pero pocas experiencias,Yo tengo 34 años he vivido siempre en Santa Coloma,primero en el motocros,despues en singuerlin,ahora vivo en latino,y si puedo me cambiare a riera alta.
con esto quiero decir que conozco muy bien santa coloma y sus habitantes,Los que aqui viven son gente currante y respetuosos con sus congeneres,nunca me he sentido discriminado por nadie,pero si molesto por algunas costumbres de las personas que vienen de otro pais.
Estas personas que vienen de fuera,lo hacen por necesidad de hambre,trabajo y politica,vienen a españa buscando el dorado al igual que nosotros fuimos a alemania,francia,america,inglaterra buscando lo mismo.Pero la gran diferencia que nos separa total y radicalmente de la mayoria de inmigrantes que vienen a este pais. Es la Humildad y Respeto por la cultura de los demas,no imponiendo mediante guetos ni huelgas.Nuestro derecho a comer cerdo,en marruecos,Llevar minifalda en Irak,Beber en la calle etc..etc...etc.
Estas personas que aqui llegan por lo general acostumbrados en sus paises a fuertes represiones politico economicas,llegan aqui y se encuentran con el paraiso.(Libertad de Expresion,Seguridad Social,Educacion gratuita,Libertad de Religion,y muchas cosas mas que todos sabemos).Pero tambien se encuentran a una sociedad libre no represora,que cada dia paga mas impuestos,que ven que sus hijos no van contentos al colegio,que las comunidades de vecinos no colaboran,y que encima imponen sus propias creencias a pito de tener derechos.

mejor no sigo hablando,porque a estas alturas hasta yo mismo me estoy dando asco,yo que nunca he sido racista ni garrulo,me he convertido en un puto nazi.
Quiza el motivo sea que soy un triste y puto obrero de mierda con una hipoteca,un coche,una mujer y quizas si puedo un hijo.
Tachadme de jilipollas y de sistematico por seguir al puto sistema capital,pero que quereis,no voy a cambiar nada por muchas querras y muertos que haya,Soy como aquel escorpion y la ranaque se ahogaron los dos,
Antes de morir la rana le dijo:
Al picarme tu tambien te ahogaras y le respondio el escorpion; ya lo se pero que quieres que haga
soy un escorpion y mi obligacion es picarte.

Esto no lo ha cambiado 2 guerras mundiales ni 2 bombas atomicas y no lo vais a cambiar vosotros con vuestras palabrerias,el mundo es asi y no hay mas,No hay ningun dios,(Ala,Mahoma,Buda,Jehova...etc..etc)lo unico que existe y funciona de verdad es el respeto a las personas.Y para ser respetuoso lo primero que tienes que hacer es adaptarte al pais y la gente a la que acabas de conocer.y todo lo demas ya llegara.pero la cultura de Yo soy inmigrante y tengo mis derechos...pero no obligaciones aqui nunca va a funcionar
Re: racisme garrulo a santa coloma
03 mai 2005
putus musulmans de merda! nestik fins la putta polla mira, dius et respekten, vesteixen kom nosaltres, i parlen la nostra llengua enkara podriem relasuinarnos pero..dakesta menra kom ens tarkten i komvivim entre ells?? a la merda koñ!....ojala els kardesin tots a fora...no hi ha ki i pugi viure amb ells...no els aguanto! morus de merda!!!!
Re: racisme garrulo a santa coloma
18 jun 2005
He nascut a Barcelona, he viscut tota la meva vida en aquesta ciutat. Ara no tinc mes remei que viure de lloguer a Santa Coloma perque han pujat els preus (diuen que es per la inmigració) a la merda la inmigració, jo no tinc dret a res i ells poden tenir totes les ajudes. Jo tinc un sou de 800 euros y el meu lloguer em costa 600. Per aixo estic a favor del racisme.
Re: racisme garrulo a santa coloma
30 gen 2006
qui ro merar una perocola de mosalmanes i crestans qan es taban lucha
Sindicat Terrassa