Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : fòrum 2004 : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
Avui, BCN Marca (R) a la TORNA!
27 oct 2004
> Especulació, espai públic i control socialBA®CELONA MARCA REGISTRADA: Un model per desarmarEl lliber parteix del fet que Barcelona ha patit importants transformacions que responen a un projecte capitalista de reordenació de la ciutat, gestat al marge de les persones que hi viuen.Vol respondre la pregunta: âquè tenen en comú totes les resistènciesâ? â poques i sovint aïllades, certament-, dels i les que no romanen passius als canvis.Dos dels autors que formen part del col·lectiu que firma el llibre, la Unió Temporal dâEscribes [UTE] presentarà el llibre publicat per lâEditorial Virus a lâAteneu la Torna.
> Especulació, espai públic i control socialBA®CELONA MARCA REGISTRADA: Un model per desarmarEl lliber parteix del fet que Barcelona ha patit importants transformacions que responen a un projecte capitalista de reordenació de la ciutat, gestat al marge de les persones que hi viuen.Vol respondre la pregunta: âquè tenen en comú totes les resistènciesâ? â poques i sovint aïllades, certament-, dels i les que no romanen passius als canvis.Dos dels autors que formen part del col·lectiu que firma el llibre, la Unió Temporal dâEscribes [UTE] presentarà el llibre publicat per lâEditorial Virus a lâAteneu la Torna.>> Dimecres 27 dâoctubre a les 19.30 h.D'altra banda, durant aquestes setmanes s'ha penjat al taulell d'informació fulls per a apuntar-se a curs d'introducció a l'esperanto. Aquest, tindria la duració de 3 hores i es realitzaria en dues sessions un cap de setmana a convenir entre els i les alumnes i el professor. Per apuntar-se heu de venir a l'Ateneu la Torna o bé electrònicament enviar un correu electrònic a latorna ARROBA latorna.org indicant el telèfon.

Ateneu Independentista i Popular de la Vila de Gràcia la Torna

C/ Sant Pere Màrtir 37, baixos. 08012 Vila de Gràcia â Països Catalans

www.latorna.org - latorna ARROBA latorna.org

Horaris: de diumenge a dijous de 6 a 10

divendres i dissabtes de 6 a 2 (entrepans inclosos)
Mira també:
http://www.latorna.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Avui, BCN Marca (R) a la TORNA!
28 oct 2004
carne es asesinato!
Re: bla, bla, bla...
12 nov 2004
Vegano: Yo soy vegano, pero voy a cenas a la Torna y propongo y cocino.
Soy de tu opinión en que la Torna no tendría que tener animales muertos en sus comidas, ni Windows en sus 3 ordenadores... pero en lugar de hablar hay que hacer.

Tu no eres vegano, eres un gilipollas señorito insolidario tocapelotas.
Colera camping CNT