Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : corrupció i poder : fòrum 2004
@rtivisme: Clos dimissió
26 oct 2004
Espero veure molts més!
adhesivos_bn.jpg
Aquí poso una imatge que es pot imprimir sobre paper adhesiu de color. Es poden posar 6 adhesius per pàgina. A veure si em trobo algun pel carrer un dia d'aquests. Jo també faré uns quants. M'ha agradat molt la convocatòria d'art col·laboratiu a http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/131158/index.php i el joc del fotut ct ::: http://fotut2004.org/ct/joc.php es ::: http://fotut2004.org/es/joc.php

This work is in the public domain

Comentaris

banners i imatges per a webs o pantalla
26 oct 2004
baner_1.jpg
baner_2.jpg
baner_3.jpg
baner_4.jpg
També es poden usar com fons d'escriptori o posar com imatges en la teva web. Si t'agraden envia'ls a la gent que coneixes. Segur que hi ha molta gent amb ganes de lliurar-se de Clos. Entre tota la gent podem, si volem i ens posem. Els nostres polítics han de manar obeint, no enriquint-se.
adhesius a color
26 oct 2004
adhesivos2.jpg
adhesivos.jpg
També es poden fer flyers per a donar a conèixer el joc del fotut.
Re: @rtivisme: Clos dimissió
26 oct 2004
Gracias por tu trabajo
Re: @rtivisme: Clos dimissió
27 oct 2004
Sí si si si!
Re: @rtivisme: Clos dimissió
27 oct 2004
Algú em pot explicar per què ha de dimitir Clos que no obligui a dimitir tots els polítics d'aquest país, amb la qual cosa la consigna Clos dimissió es queda una mica fluixa???

Jo diria, fora l'oligarquia corrupta que governa Catalunya!!!!

Fora els fills de puta que utilitzen el nom de Catalunya per omplir-se les butxaques i que quan tinguem la independència i la segona instància judicial es quedi a casa i controlin tots els diaris i totes les institucions podran actuar amb encara més impunitat que ara!!!!

Fora els mal parits que es manifestaven per la guerra de l'Iraq però permetien els mals tractes a les presons catalanes!!!!

Fora els sindicats independentistes que, com CATAC-USTEC, han emparat el corporativisme carcerari i ara van de progres!!!!

Fora tots els suposats radicals que van contra el sistema però encara no han explicat els 100 milions de morts que han deixat enrera les teories marxistes leninistes al llarg del segle XX!!!!

Fora aquesta falsa esquerra que, o es corrupta i venuda al liberalisme del mercat, o es marxista-leninista i criminal (o ambdues coses alhora, que això també existeix)!!!!

Salutacions.
Re: @rtivisme: Clos dimissió
27 oct 2004
ADECAF, amb un parell com tu, això ho arreglem en quatre dies i encara ens en sobrarien tres i mig.
Re: @rtivisme: Clos dimissió
27 oct 2004
jajajaja ADECAF!
que bromista qu ets!
sindicats de carcellers independentistes catalans
no facis riure
Re: @rtivisme: Clos dimissió
27 oct 2004
Fora els que només saben dir "fora".
Re: @rtivisme: Clos dimissió
27 oct 2004
Doncs... que tal el Clos empresonat per independentista...???? i la dimisio dels funcionaris del sindicat....???
ADECAF
28 oct 2004
Jo he ficat el meu granet de sorra per aquet. Al joc del fotut demanen dimissió per a 4 "politics". Si vols fes una campanya per a lo que tu vullgues. A mi m'agra aquesta i penso que em de fer que els politics entenguen que Barcelona no es ven tan façilment.
Re: @rtivisme: Clos dimissió
29 oct 2004
Tens raó, aupa ADECAF, les coses estan molt clares, el problema és que no hi ha una autèntica esquerra enlloc. Els que van d'esquerra més pureta són uns fanàtics, uns criminals o, en el millors dels casos, uns pobres idiotes. I l'esquerra oficial no és esquerra ni és res, és sols la branca del liberalisme que explota la simbologia progre per fer les coses que a la dreta no li deixarien fer. Quin fàstic!!!

I tu que et dius Jo, si no et creus això de sindicats de carcellers independentistes, llegeix
a la revista "Poble Insurgent" el que deia Carles Sastre del sindicat CATAC-USTEC, amb la secció de presons majoritària provinent d'USO, els faxtes per excel·lència. I a la mateixa "Poble Insurgent", estiu del 2000, entrevista a Joan Pujol, de la COS (sindicat de Terra Lliure), proposant fer pinya amb la CATAC-USTEC encara que hi estiguessin els funcionaris de presons. Durant 3 anys, el sindicat CATAC-USTEC s'ha afartat de fotre-li querelles a ADECAF perquè denunciàvem la mà dura de la seva secció de presons i també que enganyessin el personal ocultant els vincles amb la COS i altres grups independentistes. CATAC ha encobert i enfortit la secció de presons utilitzant les seves influències a la premsa. Sota les sigles CATAC, la secció de presons corporativista i faxta ha passat de 400 a 800 afiliats, i sols els han fotut fora quan ja no han tingut més remei perquè sabien que anaven a sortir retratats a l'informe de l'Iñaki Rivera sobre les presons catalanes.

Aquest és l'independentisme radical que tenim, amb uns Maulets i una COS que fa uns anys ens feien llegir les memòries de presó de la Núria Cadenas, i deien que els funcionaris de presons s'havien de quedar sense feina, i al final els hi monten un sindicat als funcionaris més faxtes i es dediquen a liquidar els quatre gats que defensavem els drets humans. Es evident que
quan ha convingut han fet pinya amb el dimoni. Això em recorda el pacte Hitler-Stalin poc després de la guerra civil, que va deixar amb un pam de nassos a tots els idiotes antifeixistes que s'havien trencat la cara lluitant contra Franco i la Legió Condor. Són els mateixos cínics maquiavel·lics de llavors i tornarin a fer el que van fer perquè no saben com s'escriu la paraula ètica.

Ricard, en Clos no pertany a l'esquerra criminal, sinó a l'esquerra corrupta. No és independentista, ni radical, és un liberal disfressat de progre, com tota l'esquerra "democràtica".

I tu, fora l'ADECAF, jo a part de dir fora he proposat que hauria d'existir una autèntica esquerra, que fos radical però no criminal ni marxista leninista. Una esquerra disposada a fer el que cal fer sense caure al pou del totalitarisme, una esquerra que no utilitzi la paraula democràcia i parlamentarisme per vendre's al capital.

Això sembla impossible, i potser ho és, però crec que és l'únic camí. Evidentment, és sols la meva opinió. Per això, crec que cal netejar l'esquerra radical de marxistes-leninistes i demés ideologies carregades de merda. mentre aquest espai, el de l'esquerra combatent i neta, sigui usurpat per assassins marxistes, l'esquerra liberal ho té molt fàcil. Jo penso que els subvencionen i tot. Un no pot ser tan idiota de ser marxista, encara.

D'acord, Clos dimissió, però a qui posem en lloc seu????

A Josep Guia????

A Carles Castellanos???

A Frederic Bentanachs???

Salutacions a tothom.
Re: @rtivisme: Clos dimissió
10 nov 2004
Hola, soc Italià he viscut 2 anys e mig a barcelona e com pots veure he apres millor el català que no el castillà.
Us escric per diures que desde italia estic amb vosaltres, que catalunya e la seva gent e cultura es mereeixen molt mes.(perdoneu els errors).
Salutacions a tothom
+info
13 nov 2004
a la galerie he trovat un gif animat
http://barcelona.indymedia.org/media/artivisme/display/9205/index.php
Re: @rtivisme: Clos dimissió
17 nov 2004
Eh, tu, italià, si vols saber què passa a les presons catalanes, assabentat que han estat els progres i els independentistes d'aquí els qui han emparat els mals tractes a presos. No et deixis enganyar!!!

Entra a

www.adecaf.com

Salut.
Re: @rtivisme: Clos dimissió
17 nov 2004
en adecaf veras el punto d vista d carceler*s.
en rescat veras el punto d vista d la gente q da apoyo a pres*s.
http://www.rescat.org/
si clos dimite, al menos el siguiente se lo pensara
17 nov 2004
no hay nadie q me guste. pero si l*s politic*s empiezan a ver q sus errores se pagan, otro gallo nos cantaria.
Re: @rtivisme: Clos dimissió
06 mai 2005
Soy medico y volvia de mi trabajo tras burlarse de mi la guardia urbana por cerrar el acceso a la ronda litoral esta mañana con su chuleria habitual y sin dar explicaciones.Algo me llamo la atencion , habia dos horas de cola para entrar en barcelona cuando diez coches de policia y diez coches negros entraban pitando a toda ostia y apartando a todo el mundo .Me gustaria preguntar a portabella por quien nos apartamos los paletos y espero que no fuera por el principe .Rogaria respuesta,
Sindicato Sindicat