Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
VI Assemblea Nacional de la CEPC
26 oct 2004
Nota de premsa de la VI Assemblea Nacional de la CEPC, celebrada els dies 22, 23 i 24 d'octubre a la ciutat d'Elx (Baix Vinalopó)
Adjuntem les salutacions de les organitzacions d'estudiants AGIR (Galiza) i Alternativa Estel (Països Catalans)
El Casal Jaume I d'Elx ha acollit enguany la VI Assemblea Nacional de la CEPC, tot colaborant estretament amb l'assemblea de la Universitat Miguel Hernández (UMH) en la organització d'aquest esdeveniment. Amb aquesta ubicació, donem suport a la lluita a les comarques més meridionals del nostre país, que duen a terme als companys i companyes d'Alacant (UA), Elx i Oriola (UMH) així com als instituts de les comarques més properes.

Respecte a l'Assemblea Nacional, la militància vinguda d'universitats i instituts d'arreu dels Països Catalans hem debatut i aprovat els nostres eixos de treball per enguany, destacant la lluita antipatriarcal, la lluita davant l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior, la preparació del IV Congrés de Filologia Catalana i les línies de treball als instituts, pendent en part de la imminent reforma de la LOCE; així com el procés de confluència que iniciem amb Alternativa Estel, organització d'estudiants present a diversos centres del principat.

Al llarg del cap de setmana, i a banda de la benvinguda oferta per el Casal Jaume I d'Elx, divendres vam comptar amb l'actuació del grup Formigues Alades i dissabte amb el concert celebrat al Parc de la Rotonda Municipal d'Elx amb Déneu, la Gossa Sorda i Obrint Pas amb l'assistència de més de 600 persones, on va recordar-se la situació del calcer d'Elx i els darrers brots xenòfobs i la progressiva liberalització del sistema educatiu. També durant el concert es va fer ressò de les convocatòries de suport a les dues persones preses de l'Hospitalet de Llobregat, tot recordant altres processos judicials oberts, com ara el d'en Zigor i la Laura a l'Audiència Nacional.

D'altra banda, vam comptar amb les salutacions enviades per AGIR (Galiza), Alternativa Estel i les organitzacions CEPRU (Universitat d'Alacant) i Sindicat d'Estudiants Independent (instituts d'Elx). Ikasle Abertzaleak (Euskal Herria) i Espacio Alternativo (Estat espanyol), van excusar la seva assistència de darrera hora.

Elx (Baix Vinalopó), Països Catalans, a 24 octubre

Salutació d'AGIR (Gallec i Castellà)

De AGIR, organizaçom estudantil da esquerda independentista galega, queremos saudar este outro processo assemblear que a vossa organizaçom desenvolve estes dias em Elx.

Queremos-vos transmitir a melhor das vontades para que a Coordinadora saia aperfeiçoada como ferramenta na engrenagem da luita estudantil dos Països Cataláns, facto que sem dúvida tem de incidir na nossa luita aquí na Galiza.

Por todo isto, companheiras e companheiros, enviamos-vos fraternais e solidários cumprimentos. Sigamos, pois, avante com a procura de encontros entre as nossas organizaçons, porque a vossa luita também é nossa.

A luita é o único caminho!
Viva a luita estudantil
Adiante a CEPC

De AGIR, organización estudiantil de la izquierda independentista gallega, queremos saludar el proceso asambleario que vuestra organización desenvuelve estes días en Elx.

Os queremos transmitir la mejor de nuestras voluntades para que la Coordinadora salga reforzada en su papel de herramienta fundamental para la lucha estudiantil de los Països Catalans, lo que sin duda ha de incidir en nuestra lucha aquí em Galiza.

Por todo esto, compañeras y compañeros, os enviamos fraternales y solidarios saludos. Sigamos, pues, adelante con la búsqueda de encuentros entre nuestras organizaciones, porque vuestra lucha también es la nuesta.

A luita é o único caminho!
Viva a luita estudantil
Adiante a CEPC
Galiza, Outubro de 2004


Salutació d'Alternativa Estel

Salut companys i companyes de la CEPC!

Lamentem profundament no haver pogut assistir a aquesta, la vostra assemblea Nacional. Des d’aquestes línies les militants Alternativa ESTEL expressem el nostre desig de que assoliu tot allò que us marqueu durant aquest proper curs 2004-05 que de ben segur ens aproparan una mica més cap a l’objectiu final. Amb els constants atacs que rep l’ensenyament públic, la CEPC, ha sabut estar a l’alçada dels aconteixements que s’han succeït: la LOU, la LUC, l’externalització dels Serveis universitaris o el Tractat de Bolonya són només alguns dels motius pels que la CEPC i l’Alternativa ESTEL, em compartit lluites, tan al carrer com a les aules i em portat un missatge unitari de l’Esquerra independentista dins la sectorial de l’ensenyament. Durant aquest curs que ara em iniciat, els reptes amb els que ens trobem marcaran un abans i un després dins el sindicalisme estudiantil i inclòs, el marcaran dins l’MCAN. El procés de vertebració ha de ser una lliçó cap a la poc unitària Esquerra independentista, i amb la maduresa política de tots nosaltres, em de saber portar aquest projecte endavant: un projecte que ens porti a una nova organització que construeixi els Països Catalans des de les aules, un projecte que enforteixi el teixit sindical actual, un projecte amb el que tots ens hi sentim a gust i, en definitiva, un projecte que ens faci a tots particeps de la nostra lluita diària per la Independència i el Socialisme als Països Catalans.

Es per això, que els i les militants d’Alternativa ESTEL us enviem una sincera abraçada revolucionaria a tots aquells membres de la CEPC, que com nosaltres, creieu en la construcció d’una escola pùblica, popular, catalana i de qualitat.

La Lluita continua!

Alternativa ESTEL
19 d’Octubre de l’any 2004
Barcelona, Països Catalans
Mira també:
http://www.coordinadora.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: VI Assemblea Nacional de la CEPC
26 oct 2004
A l'Estel :

La primera persona del plural del verb haver se'criu amb la lletra H. És a dir "nosaltres HEM..."

un ex-estelaire..amb carinyu
Re: VI Assemblea Nacional de la CEPC
26 oct 2004
se'criu tampoc és correcte...voldras dir s'escriu!

un estelaire....també amb carinyu

Salut!
Re: VI Assemblea Nacional de la CEPC
26 oct 2004
"voldràs" em sembla que va accentuat, tipus voldràs. I de carinyo ni fu ni fa, més aviat mancat.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more