Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : antifeixisme : corrupció i poder : fòrum 2004 : pobles i cultures vs poder i estats
@rt col·laboratiu :: crida per a campanya :: clos dimissió
25 oct 2004
fem una campanya per a demanar la dimissió de clos???
L'art col·laboratiu va funcionar molt bé en la difusió de la mentida del fòrum 2004. per què no repetir la col·laboració? us animeu?La primera aportació ja s'ha fet ::
Joc del Fotut 2004 ::: demana dimissions!!!
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/124568/index.php

La creativitat contra el feixisme postmodern!!!

ct ::: http://fotut2004.org/ct/joc.php
es ::: http://fotut2004.org/es/joc.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: @rt col·laboratiu :: crida per a campanya :: clos dimissió
10 nov 2004
Focalitzar el tema en la figura del Clos és fer-li el joc al PSC i als seus companys de viatge del tripartit municipal. El Clos ja és un cadàver polític i dins del PSC ja tenen un substitut de cara a les properes eleccions municipals (Carles Martí, regidor de Ciutat Vella). Aquí el que hem de parlar és del MODEL DE CIUTAT que ens està imposant aquesta gent des de fa un fotiment d'anys. Això és el que els fa mal políticament. Quan plegui el Clos en tindrem un altre i aleshores se'ns haurà acabat el discurs, perquè se'ns haurà acabat la persona al voltant de la qual feiem girar aquest discurs.
Re: @rt col·laboratiu :: crida per a campanya :: clos dimissió
28 gen 2005
despres de montar la expo dels guerrers de xian, vaig dirigirme a la haima, on teniem 2 expos mes per "servir" al Forum, em va sorpendre per com es duia el montatge de l'exposicio relacionada amb el reciclatge,, aquella dels sacs, i les bones intencions,, pero el mes bo, es que tot el material, era nou,i fins i tot buidavem els envasos de llexiu, oli,amoniac, be,tot, el que es podia veure, com deixalla reciclada, per organitzar un mon millor, es un simple miratge, ja que tot era comprat a la cua d'un supper i buidat a la pica de l,empresa, per satisfer les demandes decoratives dels responsables de organitzaccio, aquets que al final del forum, els hi han caigut del cel 8.000 euros, apart del sou, be tot una vergonya.
esperem que la gent obri els ulls ,per que vegin que els lladres son els que maneguen el "cotarro", i la guerra es clara de l'economia envers l'ecologia.
o imperi envers etnies,,,el mateix.
o tot i
Sindicat