Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
25 oct 2004
Els pallussos comunistes , "homo antecesor" dels pallussos indyotes i nazymedias
LA SIDA COMUNISTA

Alfons Quintà

E l Frankfurt Allgemeine Zeitung (FAZ) és el millor diari alemany, així com el més allunyat de la política partidista.
Ara acaba de publicar una excel·lent primícia, en exposar, amb tot detall, una operació concreta dels serveis de repressió de la desapareguda Alemanya comunista (Stasi) consistent a fer creure que la sida era el resultat d'experimentacions nord-americanes per trobar noves armes de guerra bacteriològica. L'operació ja era més o menys coneguda, però el gran diari citat l'exposa com mai s'havia fet.
Molts mitjans de comunicació van fer el joc a aquella follia. Recordo com el desaparegut diari madrileny Diario 16 la va donar per bona, a portada, a cinc columnes. La llista de ximples seria molt llarga. Algun d'ells demanarà perdó? Cal dubtar-ho. Estan massa ocupats envernissant el que ells anomenen la "resistència iraquiana".
De fet, aquella operació comunista d'intoxicació grollera encara està viva. Fa ben pocs dies la nova premi Nobel kenyana Wangari Maathai l'ha donada per bona. També ha servit perquè el president sud-africà, el demagog Thabo M'Beki, negués la transmissió sexual de la sida. Dóna la culpa de la malaltia als països rics.
Tot va començar amb una trobada, el 17 de setembre del 1986, entre Karl Seidel (llavors responsable de sanitat del comitè central del Partit Comunista) i el biòleg comunista Jakob Segal.
Seidel, que ara viu a Berlín, va proposar fer córrer aquella fal·làcia, sobretot a Àfrica, "per alimentar la rancúnia contra els Estats Units" i enfortir "el sentiment i l'activitat antiimperialista".
El buró polític del partit comunista va estar encantat, però a la vegada va tenir por de fer el ridícul. Per això, en una reunió efectuada el 25 de setembre, només una setmana després de la trobada entre Segal i Seidel, va decidir fer-ho córrer fent servir publicacions occidentals, però "evitant donar-hi espai a les publicacions científiques oficials de la República Democràtica Alemanya". Es tirava la pedra però s'amagava la mà per no ensenyar el llautó.
Com ara revela aquell prestigiós diari, la Stasi i també el KGB soviètic van dedicar tota mena d'esforços a la campanya. Afegeix que en els anys vuitanta Gorbatxov va demanar excuses, en privat, a Reagan, per aquella vilesa. Tanmateix, la ruqueria periodística procomunista és tan immensa que una ximpleria absoluta pot ser encara ara defensada per la premi Nobel de la pau del 2004.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
25 oct 2004
es necessari tenir que suportar cada dos per tres que aquest payasso de circ (digue-li Jaim, digue-li antiterrorista, digue-li subnormal profund) penji els articles de la Rahola i d'altres feixistes per aqui Indymedia?
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
25 oct 2004
Gilipollas. Los comunistas, los maricones y los negros son tan depravados que moriran por justicia divina!
Sieg Heil!
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
25 oct 2004
Es duiuen les veritats es perden les amistats... es tot una conspiració per fer por a indymedia ...


BURRETS , NO VEIEU QUE INDYMEDIA ES PART DEL SISTEMA ?
Quintá=Dencas
25 oct 2004
El senyor fuhrer Quintà acaba de convertir-se en el nou Doctor Mengele català, bioleg format en "ai las! aprengui voste mateix" que, segurament, el seu diari publicarà en fascicles col·leccionables els propers mesos, amb col·laboració a l'altre Himmler misogen de tant dinamica publicació, el Senyor Soseras.
La tesi es clara: el debat entorn de la SIDA es resumeix en una equació "qualsevol discussió sobre l'origen del VIH es una conspiració comunista, versio nostrada del 'contubernio'".
Al món no existeix res més que allo bo, el paradigma nordamerica del consum il·limitat, que permet al nostre cronista anar de putes amb el seu gran amic Soseras que despres ho narrara a la seva columna, i que només te el defecte que no reconeix prou als catalans d'ordre, tant proianquis que son, i te més en compte a tota la fatxeria hispanica.
I allo dolent, una combinació de socialisme-comunisme-anarquisme-dones-en Castro-Sos Racisme-la mama que no em comprava carmels- que provoca tots els mals de la humanitat i enterboleix la via recta a la nacio pura beneida per la Creu de Sant Jordi, el convent de Montserrat, la llarga ossamenta de Jaume I i la peluda barba de Guifre, que fa mil i pico d'anys que ja sabia que a l'Avui s'escriuria allo de "manca quelcom de la cambra"
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
25 oct 2004
no saps llegir gamarús
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
25 oct 2004
Si señores el comunismo es el sida del mundo(preguntenle a Rusia, China, Cuba, etc etc...) y sus dirigentes(la mayoría de los Bolcheviques eran judíos)son aún más peligrosos.
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
25 oct 2004
akesta es bona, genial.


El Sida no existe, alkaida son los padres.
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
25 oct 2004
No sé si existe o no porque yo no estudio medicina, pero hay nua enfermedad que se llama así y no os riáis de la gente que padece el SIDA.
Al Qaeda los padres??? O_o lo vuestro ya es de risa...vaya bromas, pero que mal gusto tenéis, cada día sois mas subnormales, la lucha de clases os ha dejado un pokillo mal.
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
25 oct 2004
y la lucha d clases si no qieres acabar en una ett con un trabajo temporal y precario, es necesaria.

tu con 15 años no has entrado al mercado laboral. espero q algun dia te enteres. yo ya he conocido varios fachas que cuando crecieron renegaron de como les habian tomado el pelo en la adolescencia. fijate como actuan qienes os dirigen, de como os envian a vosotros a hacer el trabajo sucio mientras que ellos se quedan en casita con la cuenta de banco bien llena.

piensa por ti mismo, estudia, lee diferentes fuentes y antes de dar opinión, informate mejor.
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
25 oct 2004
L'Alfons Quintà i el subnormal que l'ha postejat sap perfectament que el SIDA no es obra de la CIA sinó que es una plaga creada per Deu per castigar a homosexuals, drogadictes i altres desviats.
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
25 oct 2004
Que cuenta bien llena, que dices???? pero si los falangistas son obreros HONRADOS(cosa que no sois vosotros)
No he entrado en el mercado laboral pero si he trabajado medio verano levantandome a las 5 de la mañana para ayudar a mi padre, OBRERO y al que le dáis mucho asco.
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
25 oct 2004
Ante tanta mediocridad del pensamiento, la historia colocará en buen lugar a Stalin y ni que decir a Fidel.

Sólo espero que la poca izquierda que hay se dé cuenta de que la URSS no era ninguna tontería e hizo más libre al mundo de tantas cosas que molestan, como la religión, el fascismo, el nazi-onanismo...
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
25 oct 2004
Y también se libro de 100 millones de personas(el comunismo<< Stalin causó mas o menos 40 millones), en su mayoría obreros, pero que subnormalidad la vuestra por favor, decir que Stalin era bueno... jajaja que risa que me dáis ya si que no puedo sentir respeto por vosotros, porque pensaba que odiabais a Stalin pero visto lo visto parece que no, es más parece que le alabáis.
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
26 oct 2004
pq s'entesten en reduir el comunisme a stalin? Tots sabem k ell no era pas comunista.

Es molt més facil criticar a els k l'han cagat dient k eren comunistes k criticar el comunisme com a filosofia o digueuli com vulgueu.
Pero es clar, segurament si li demanu a l'espanyol akest o akuasevol estupid k vé a tocar els collons, k us digui cuatre coses basiques sobre el cmonusime no sabrà ni per on començar, sense anar més enllà dels topics.

Pitjor k un explotador es un explotat content d ser-ho. I tot el sistema es basa en k et diuen donar llibertat per un dia tu poder fer el mateix i convertirte en explotador.
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
26 oct 2004
Joder que escribais en Castellano troncos, ya se que no quereis que os conteste, os parecéis a esos "fascistas" a los que tanto odiais.
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
26 oct 2004
aquest "antiterrorista" ès un autèntic nazi...i el "español" un pobret feixista descerebrat...¡no feu ni cas!
Re: LA SIDA COMUNISTA - Alfons Quintá
26 oct 2004
que escriga en "español" la teva mare...la gallina de la teva bandereta de merda !
Sindicato Sindicat