Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : pobles i cultures vs poder i estats
IC i CiU boicotegen el Correllengua a Cerdanyola del Vallès.
24 oct 2004
El govern de Cerdanyola va boicotejar ahir dissabte 23 el Correllengua a Cerdanyola, que estava organitzat per diverses entitats i partits polítics (PAS, La Verema, CUP, JERC, etc).
CONSOL.jpg
MORRAL.jpg
El govern de Cerdanyola va boicotejar ahir dissabte 23 el Correllengua a Cerdanyola, que estava organitzat per diverses entitats i partits polítics (PAS, La Verema, CUP, JERC, etc).


Els responsables directes d'aquest fet han estat els membres del govern municipal Consol Pla (foto) de CiU i l'equip del govern d'IC, encapçalat per Antoni Morral (foto), que van impedir que el fluid elèctric pogués funcionar durant hores a la plaça en què s'havia de celebrar el Correllengua.

Van impossibilitar, d'aquesta manera, i amb tàctiques dilatòries i confusionàries, que es pogués realitzar el concert, els parlaments, el sopar i la resta de les activitats (entre altres raons perquè sense presa de llum no funcionaven les neveres, els sortidors, els micros, l'equip de música i l'enllumenat).

El fet va despertar una gran indignació entre els assistents del poble, que van restar impotents durant hores a la plaça Abat Oliba. També es van viure certs moments de crispació entre els assistents i alguns tècnics que feien de mitjancers entre el govern i els organitzadors del Correllengua.

Els responsables d'IC i de CiU no van aparèixer per la plaça, i es van refugiar a l'acte que realitzava l'Esbart dansaire (subvencionat pel govern amb fortes sumes pressupostàries, tot i que menys que en el cas de la Penya Flamenca).

Aquests fets han estat un atemptat directe contra la cultura popular catalana i contra la llengua, i els seus responsables han estat els càrrecs de CiU i IC (dos grans amics en els negocis, elements que els uneix més que cap altra cosa)

CONSOL PLA: ENEMIGA DEL CATALÀ!

TONI MORRAL: BOTIFLER I VENUT AL CAPITAL!


República Catalana; Unitat Popular!

SALVEM EL CATALÀ!
Mira també:
http://www.correllengua.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: IC i CiU boicotegen el Correllengua a Cerdanyola del Vallès.
25 oct 2004
Podeu especificar com "van impedir que el fluid elèctric pogués funcionar durant hores a la plaça en què s'havia de celebrar el Correllengua."?
Re: IC i CiU boicotegen el Correllengua a Cerdanyola del Vallès.
25 oct 2004
sense donar-los punt de llum tot i haver-los concedit el permís, no?
Si la CAL punxa la corrent s'els hi cau el pél, perquè tenen personalitat juridica i tot això...
Re: IC i CiU boicotegen el Correllengua a Cerdanyola del Vallès.
25 oct 2004
En general si es demana amb prou antelació no hi ha problemes (2 mesos) sinó és molt difícil i s'ha de tirar de generadors electrics (almenys a bcn)
Re: IC i CiU boicotegen el Correllengua a Cerdanyola del Vallès.
25 oct 2004
Estava concedida, la llum. Van deixar demorar el tema amb llargues, durant hores, amb l'objectiu (molt mala llet) de fotre la festa.

pregunteu al poble!
Re: IC i CiU boicotegen el Correllengua a Cerdanyola del Vallès.
25 oct 2004
cerdanyola.info.jpg
www.cerdanyola.info.com

Dilluns, 25 d`Octubre de 2004 13:50
Suspenen els actes centrals del Correllengua amb dures crítiques a l'Ajuntament

La presentació del llibre d'Albert Berrio va ser un dels actes celebrats dins el programa del Correllengua
foto: J.R.Urbano
L'organització del Correllengua es mostra decebuda per la suspensió dels actes programats el passat dissabte a la plaça de l'Abat Oliba a causa de la que consideren una manca de suport logístic de l'Ajuntament de la ciutat.

Segons explica Ismael �vila, els organitzadors van presentar totes les instàncies necessàries sol·licitant al consistori equips de so i de llum per poder celebrar l'acte. Malgrat tot, aquest material no va arribar i es van veure obligats a anul·lar les activitats previstes com la lectura d'un manifest, un sopar popular o l'actuació del grup Bullanga Social. �vila critica, a més a més, l'absència de representants de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament que poguessin donar una resposta immediata al problema.

Ismael �vila lamenta que el treball realitzat per 8 organitzacions del municipi en els últims mesos no hagi culminat el passat cap de setmana quan la flama del Correllengua arribava a Cerdanyola.

Per a �vila aquesta situació és inusual i no té cap precedent, i assegura que encara no han tingut cap resposta de l'Ajuntament sobre el que ha passat.

L'organització del Correllengua a Cerdanyola té previst reunir-se aquesta setmana per valorar els fets de dissabte i prendre una posició. Ismael �vila demana el respecte de l'Ajuntament vers el treball dels moviments socials de la ciutat; el mateix, assegura, que el que reben les entitats.

Un programa amb diferents activitats

A banda dels actes programats a la plaça de l'Abat Oliba, els organitzadors del Correllengua han valorat molt positivament la realització d'activitats com la presentació del llibre Contra el liberalisme i el cofoisme lingüístics, a càrrec d'Albert Berrio i Josep Mª. Terricabres o la cercavila que si es va celebrar dissabte.

L'organització del Correllengua confia que l'any vinent es pugui dur a terme sense cap problema una nova edició d'aquesta iniciativa que pretén potenciar l'ús del català a la nostra societat.

Redacció
Mira també:
http://www.cerdanyola.info.com
Re: IC i CiU boicotegen el Correllengua a Cerdanyola del Vallès.
27 oct 2004
Els de l'Ajuntament són una mica imbècils, això ja ho sabem, però vosaltres, els organitzadors, de rucs tampoc us sobra.

Amb l'experiència que teniu montant aquest tipus de festes i en superar entrebancs de l'ajuntament de cardanyola,, ja ho haurieu d'haver previst i simplement llogar algun generador electric per si de cas l'ajuntament "s'oblida" de les seves obligacions. A veure si deixeu de fer el ridícul i us comenceu a espabilar! (perdoneu elo to, perquè ho dic amb intencions constructives; però es que amb errades d'aquestes com voleu anar pel mon?)
Re: IC i CiU boicotegen el Correllengua a Cerdanyola del Vallès.
27 oct 2004
L'organització del Correllengua a Cerdanyola del Vallès sembla que ho havíen previst tot, qui els ha deixat penjats a darrera hora i sense justificació han estat alguns a l'ajuntament.

"els organitzadors van presentar totes les instàncies necessàries sol·licitant al consistori equips de so i de llum per poder celebrar l'acte. Malgrat tot, aquest material no va arribar i es van veure obligats a anul·lar les activitats previstes com la lectura d'un manifest, un sopar popular o l'actuació del grup Bullanga Social. �vila critica, a més a més, l'absència de representants de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament que poguessin donar una resposta immediata al problema."

"lamenta que el treball realitzat per 8 organitzacions del municipi en els últims mesos no hagi culminat el passat cap de setmana quan la flama del Correllengua arribava a Cerdanyola."

"aquesta situació és inusual i no té cap precedent, i assegura que encara no han tingut cap resposta de l'Ajuntament sobre el que ha passat."
Re: IC i CiU boicotegen el Correllengua a Cerdanyola del Vallès.
27 oct 2004
Es veritat, tens tota la raó.
Per a un d'ells
30 oct 2004
El missatge d'amunt no és meu.

NO TENIU RAÓ.

En el fons sou conscients que ja no us traga ningú i vosaltres mateixos, enlloc de fer autocrítica, feu prepotència.

Vosaltres sou d'esquerres i independentistes, i jo sóc bisbe i me la pelo cada dia.
Colera camping CNT