Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : altres temes
Aznar, acomiadat de la feina
23 oct 2004
Thinking Heads "acomiada" a José María Aznar desprès del seu estrafolari anunci a Google. L'anunci de l'ex president espanyol, José María Aznar, a Thinking Heads, la mateixa que apareixía al navigador al punxar sobre l'anunci "Adsense" de Google, ha desaparegut.
Se'n desconeixen els motius, a Google es diu que a l'empresa no li ha agradat gens l'embolic montat a internet ni els efectes mediatics, encara que potser ha estat el mateix Aznar qui ho ha manat o fins i tot la SGAE.

Tot sembla indicar que “la primera plataforma de conferenciantes de España� ha decidit acomiadar al ex president espanyol i una de una de les seves dues uniques ofertes, o, quant menys, a treure'l de la circulació digital un temps.

De fet, s'ho han pres tan malamant que s'han carregat pàgina en qüestió i la secció de "Política y Derecho". Es de suposar que será una decisió temporal, fins reorientar el galimatíes.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Aznar, acomiadat de la feina
23 oct 2004
jajajajajaja
Re: Aznar, acomiadat de la feina
24 oct 2004
Si no lo meten entre rejas por lo menos que su vida sea un infierno, puto bigotes, tus desgracias son nuestras alegrías!!
Sindicato Sindicat