Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Actes feixistes prohibits a Catalunya?
19 oct 2004
http://www.avui.com/avui/diari/04/oct/19/170119.htm

També quedarien vetades les accions d'apologia de la violència i de la xenofòbia


El Parlament demanarà que
a Catalunya es prohibeixi la celebració de tot acte ultra


El legislatiu aprovarà una proposició presentada per CiU, PSC, ERC i ICV-EUiA
Lluís Bou
BARCELONA

El Parlament de Catalunya demanarà dijous la prohibició al principat de qualsevol acte ultra, com el que se celebra cada any al voltant del 12 d'octubre en homenatge a la bandera espanyola. El legislatiu català aprovarà una proposició no de llei presentada per CiU, el PSC, ERC i ICV-Euia que demana al govern català que s'adreci a l'executiu espanyol perquè apliqui aquesta normativa. Segons els proposants, s'han de prohibir "les concentracions feixistes i totes aquelles que facin apologia de la violència, la xenofòbia i l'homofòbia, com les que se celebren a l'entorn del 12-O".
Inicialment el text només feia referència a l'homenatge a la bandera espanyola organitzat a Barcelona amb motiu del Dia de la Hispanitat, però finalment els partits implicats han negociat una esmena que amplia la prohibició a qualsevol acte que vagi contra els principis de respecte democràtic.
La proposició no de llei està firmada per Felip Puig (CiU), Miquel Iceta (PSC), Joan Ridao (ERC) i Joan Boada (ICV-Euia), i fa preveure que serà acceptada per l'executiu espanyol, ja que habitualment aquest cedeix els permisos per a manifestacions a la Delegació del govern central a Catalunya, encapçalada per Joan Rangel.
Però els mateixos partits són conscients que en aquestes qüestions la barrera entre el dret de manifestació i el respecte als principis democràtics és molt fràgil, i que pot donar lloc a interpretacions diverses. El delegat del govern central va autoritzar l'últim homenatge a la bandera espanyola, celebrat el 10 d'octubre, després d'advertir als seus organitzadors que rebrien una sanció greu si no s'atenien al propòsit que havien anunciat i hi afegien una apologia del franquisme o vulneraven principis democràtics. El diputat d'ICV Jaume Bosch havia demanat a Rangel la prohibició de la concentració ultra, sense que el delegat del govern central secundés la idea. A l'acte hi van assistir finalment 300 persones.
Si s'aprova el nou text i el govern central accepta la petició, tampoc no es podran celebrar a Catalunya actes contra col·lectius d'immigrants, com els que han tingut lloc en algunes localitats catalanes contra la instal·lació de mesquites, si això s'interpreta com una actitud xenòfoba.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
19 oct 2004
Que apliquin la llei anti-terrorista als feixistes!!!!
Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
19 oct 2004
eso eso que les den por culo
Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
19 oct 2004
eso eso que les den por culo
Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
19 oct 2004
al contrari. un feixista que apunyala i deixa a les portes de la mort un company de gràcia, lliure sota una fiança de 3000€.

els companys d'hospi, havent declarat sota tortures la crema d'un contenidor, declaració invàlida en qualsevol tribunal (segons les seves pròpies normes): presó preventiva sense fiança.

aquesta és la democràcia del tripartit, ben semblant a la del pp, ben igual.

tecnòcrates, cacics feixistes tots plegats
Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
19 oct 2004
Qui deixa lliure l'assassí del noi de Gràcia no és el tripartit (rés de l'altra món, però per a vosaltres sembla la reencarnació de Darth Veider), sino els tribunals de "justicia". Hi ha una diferència, crec jo.

Els nois de l'Hospitalet els deté i tortura la Policia Nacional, sino m'equivoco. Tampoc ha estat el tripartit.

És cert que el tripartit no s'ha mullat gens en aquests casos, però tampoc en té la culpa en primera persona. I si ara els partits politics catalans acorden al Parlament prohibir els actes de caràcter feixista, no crec que sigui licit fer l'eqüació TRIPARTIT = PP.

En voleu una prova ? : doncs mira, d'entrada sembla que la delegació del PP a Catalunya no està per prohibir els actes feixistes.

Per tant, hi ha diferència, molta menys de la que voldriem, però molt superior a la que els atribueix alguna intervenció desbarrant.
Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
19 oct 2004
Bote, bote, bote, polaco el que no bote. Coincidiréis conmigo en que se hace perentorio exterminar a los guarros y a toda la carcunda independentista. A ello consagraremos nuestra vida. ¡Mata guarros y polacones!

¡ARRIBA ESPAÑA! ¡VIVA FRANCO!
Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
19 oct 2004
Em sembla que prohibir manifestacions feixistes d'ultradreta es tant nefast com ilegalitzar partits ultranacionalistes d'ultraesquerra
Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
19 oct 2004
Sols recordar que les esquerres han assassinat 100 milions de persones al llarg del segle XX. Si es vol il·legalitzar el feixisme no per les seves idees -això seria vulnerar la llibertat d'expressió- sinó pels efectes criminals d'aquestes idees, aleshores caldrà il·legalitzar també tots aquells actes públics on es revindiqui la lluita de classes, el marxisme o la dictadura del proletariat. No per les idees en si mateixes, sinó pels resultats genocides que han tingut.
Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
20 oct 2004
Si, noi i les religions també maten moltes persones, i els cotxes i el tabac, però no ho diuen a la cara que el seu objectiu és la mort dels adversaris. El feixisme vol l'eliminació física de tot el que significa per ells "exterminable" i ho defensen amb violència. El comunisme ha degenerat en molts casos en feixisme-stalinista per l'autoritarisme del seu poder, però hi ha una diferència el comunisme i l'esquerra busquen la igualtat en la seva teoria i no directament l'extermini com fan els nazis. L'stalinisme és un feixisme però està molt lluny del que deia Marx, el nazisme no està gens lluny del que deia Hitler. Uns degeneren una ideologia ben igualitària i els altres ja neixen degenerats per una ideologia de l'odi i l'extermini.
Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
20 oct 2004
fora feixistes d´indymedia ADECAF FEIXISTA
Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
20 oct 2004
Si la redaccio final es l'aprovada, les manifestacions de protesta per desallotjaments,les manifestacions contra les lleis democratiques actuals com la llei de partits, la anti terrorista... tambe entren dintre del sac. Doncs lénunciat aquest es tan ampli com estreta la mentalitat dels jutges.
"però finalment els partits implicats han negociat una esmena que amplia la prohibició a qualsevol acte que vagi contra els principis de respecte democràtic."
Per cert, si el poder judicial es tant independent com afirma "no siguis obcecat" ja es prou casual que just quan els socialistes tornen al poder surt de la preso en Galindo i en Roldan.
Aquest proyecte de llei no servira mes que per posar-se l xapa de progres que tants vots els han donat.
Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
20 oct 2004
PARTITS POLITICS HO FEU MALAMENT
Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
22 oct 2004
Resposta a no trivialitzem:

Dius que els marxistes i els comunistes no ho diuen a la cara????
Text de Zinoviev: "Para deshacernos de nuestros enemigos, debemos tener nuestro propio terror socialista. Debemos atraer a nuestro lado digamos noventa de los cien millones de habitantes de la Rusia soviética. En cuanto a los otros, no tenemos nada que decirles. Deben ser aniquilados" (Severnaya Kommuna, 19-9-1918, num. 109 de la revista, citat a Las checas de Madrid, pàg. 281). Els marxistes ho han dit a la cara milions de vegades, textos com el que acabo de citar es troben a carretades. I ho van complir, van realitzar les idees de Marx i Lenin, la dictadura del proletariat i el sotmetiment de totes les classes al poder del partit.
Pero no van matar 10 milions de persones, a Russia, en van matar 30. Les previsions de Zinoviev (ell mateix assassinat per la seva pròpia lògica criminal) es van quedar curtes.

El que fa perillosa la màquina de matar comunista i marxista és precisament la seva promesa de justícia. Tu dius que això justifica els seus crims, fets amb bona intenció. Collons, jo crec que aquests crims els ha pogut cometre a base d'enganyar la gent amb la idea delirant del paradís a la terra, una cosa tan meravellosa que legitima qualsevol canallada que es faci en nom d'ella. Els nazis eren més tontos, van dir que lluitaven sols pel poder, i per això van perdre. Per dir la veritat dels seus objectius. El marxisme, en canvi, és més efectiu. Mata i mata, i quan li recordes els seus crims, aleshores et diu que Stalin era feixista, que ells no han fet res. Un conte de fades per a nens petits.

Es a dir, el marxisme mata, però a sobre et pren el pel, es riu de tu, que mores assassinat pel paradís. Prefereixo que em diguin la veritat, quan em maten. Els nazis almenys deien la veritat, no? Els comunistes, al principi es creien les seves propies mentides, després actuaven amb el cinisme més absolut, afegint la burla a la mentida, i la mentida al crim.
Què prefereixes????

Així Mao era feixista, ell va matar 65 milions de xinesos. I Lenin ja va començar a assassinar en massa abans de Stalin, i les seves víctimes eren obrers que es manifestaven, camperols, militants anarquistes o d'esquerra no bolxevic, etcètera.

Hi ha qui diu "fora faxtes de la xarxa", de conya. Sols teniu dret a parlar els qui esteu d'acord entre vosaltres. Segurament aquest sant d'esquerres, si pogués, em censuraria en nom de la llibertat d'expressió, però això seria sols el principi, perquè els cent milions de persones assassinades en nom del paradís per a tontos van ser totes acusades de feixistes.
Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
22 oct 2004
FORA DE LA XARXA ELS QUE DIUEN FORA DE LA XARXA I SOLS ELLS!!!!
Re: Actes feixistes prohibits a Catalunya?
25 oct 2004
Veig que heu fet cas i esteu tots estudiant. Que us aprofiti, que bona falta us fa!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more