Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
lL'Ajuntament va falsejar els comptes del Mundial de Natació inventant-se un superavit fictici
18 oct 2004
La noticia tè molt a veure amb els tripijocs comptables del Fòrum: Desprès del Mundial de natació de 2003, l'Ajuntament va afirmar que l'esdeveniment havia suposat un superavit per la ciutat de 23 milions. La realitat es que el dèficit podría haver superat els 1,3 milions doncs Avui encara deuen aquesta quabtitat al no haver comptabilitzat unmunt de factures, entre elles "LES DIETES QUE COBRAVEN ELS VOLUNTARIS" (!!!). La noticia no especifica perquè hi havía voluntaris que cobràven (Aixó ja va passar als Jocs) i de quin alt càrrec del Ajuntament n'eren recomanats
La concejal del PP en el Ayuntamiento de Barcelona Emma Balseiro exigió ayer al equipo de gobierno municipal "claridad" en las cuentas del Mundial de natación del 2003. Balseiro denunció que "después de más de un año de su celebración aún se deben al menos 1.385.837,02 euros a acreedores y proveedores, pago del cual es responsable el Ayuntamiento".

"Las cifras facilitadas por el Ayuntamiento no cuadran con las aprobadas por el consorcio organizador", aseguró la concejal, tras recordar que las administraciones aprobaron las cuentas del consorcio, pero una auditoría posterior realizada por el grupo popular detectó irregularidades, por lo que se impugnaron. Balseiro denunció que se presentó un superávit de 23.068,97 euros cuando el PP calculó que había pérdidas por valor de 1.345.805,2 euros, al detectar que se dejaron de contabilizar facturas correspondientes a telefonía, viajes e incluso dietas de voluntarios. "El tiempo nos ha dado la razón -añadió Balseiro-, porque las cuentas facilitadas en el último pleno municipal sitúan el déficit en 1.385.837,02 euros".
Mira també:
http://www.lavanguardia.es/web/20041018/51166452660.html

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa