Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
L'Ajuntament adelanta 42 milions per amagar el dèficit del Fòrum
17 oct 2004
Tal i com era previssible les mentides acaben sortint a la llum: Els mentiders professionals del Fòrum havien pretès seriosament que tindríen dèficit 0, tot i haver deixat d'ingressar 16 milions per la falta d'assistència (Amb les entrades venudes haurien hagut d'ingressar 43 i nomès en van cobrar 27 comptant entrades retornades). LA explicació d'aquesta trampa es tan grollera com era d'imaginar i la publica l'AVUI: L'Ajuntament "progre" de Clos apart de pagar bona part de les campanyes publicitàries del Fòrum (Prop de 10 milions) ha realitzat una transferència de 42 milions al Fòrum per eixugar-ne el dèficit, tant real com tots sabìem pero que per els mentiders professionals dels mitjans de comunicació no ha existit
La comissió de Presidència i Hisenda de l'Ajuntament de Barcelona va aprovar ahir avançar 19 milions d'euros, a més dels 10 que ja tenia previstos, per pagar el dèficit del Fòrum. Per aportar aquests 19 milions l'Ajuntament acudirà a una operació de crèdit a llarg termini.
Segons el conveni que va signar l'Ajuntament i el Fòrum el desembre de l'any passat, el municipi havia d'aportar un total de 42 milions en un termini màxim de deu anys per eixugar el dèficit que generés l'esdeveniment. L'equip de govern es va comprometre a fer un primer pagament aquest any de 10 milions, però un cop acabat l'esdeveniment ha reconsiderat els terminis i ha decidit aportar 19 milions més fins a un total de 29 milions.
El grup municipal de CiU va mostrar ahir el seu rebuig a aquest avançament i assegura que no entén a quines motivacions respon. CiU creu que es tracta d'eixugar els problemes de tresoreria que probablament té el Fòrum. Els convergents critiquen també que l'Ajuntament s'endeuti encara més per pagar aquest dèficit. Un cop pagats aquests 29 milions, el municipi encara tindrà pendents 13 milions d'euros.
En el mateix punt de l'ordre del dia de la comissió també es va aprovar transferir un total de 2,8 milions d'euros a Barcelona Televisió (BTV) per cobrir les pèrdues previstes en el tancament de l'exercici del 2004. Aquesta quantitat representa el 28,5% més del pressupost inicial.
El regidor de CiU Jaume Ciurana va denunciar que l'emissora de televisió municipal BTV continua perdent diners. El regidor es preguntava si "BTV està mal gestionada des de fa anys, perquè es posa un pegat rera pegat, o bé que des del govern municipal no es té el coratge per assignar les dotacions pressupostàries que BTV necessita o és que realment la gestió dels darrers anys ha estat desastrosa". Ciurana va afegir que "el model de BTV que ha defensat el govern municipal està esgotat, fan falta noves idees i il·lusions i molt més rigor en el moment d'elaborar els pressupostos".
BTV va tancar el 2003 amb unes pèrdues d'1,5 milions d'euros i el pressupost inicial de 2004 era de 9,8 milions.
La comissió també va aprovar desestimar les al·legacions presentades pel PP i CiU en contra de la concessió del Polvorí de Montjuïc."
¿Sorprèn a algú aixó?
Mira també:
http://www.avui.com/cgi-bin/resultat?http://www.avui.com/avui/diari/04/oct/14/250114.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Ajuntament adelanta 42 milions per amagar el dèficit del Fòrum
17 oct 2004
En tot cas, l'epitafi mès adient per la farsa del Fòrum i el menyspreu a la inteligència dels ciutadans l'ha suposat que el partit que l'ha organitzat no hagi tingut cap problema en organitzar el passat 12 d'octubre un homenatge institucional a les tropes nazis de Hitler amb la benevolent complaença de Maragall que a Barcelona en ocasió de la Festa al Cel (?) del 3 d'octubre va veure com a Barcelona el PSC organitzava una desfilada aèria d'avions i helicópters militars
Re: L'Ajuntament adelanta 42 milions per amagar el dèficit del Fòrum
17 oct 2004
No toca, ara el que toca és Companys, amb lo que més que recuperar la memòria històrica el que sembla és utilitzar-lo per amagar totes les pifies del psc
Re: L'Ajuntament adelanta 42 milions per amagar el dèficit del Fòrum
24 oct 2004
Qué banco (o Caixa) ha dado el crédito al Hay Untamiento ?
A cambio de qué ?
De dónde va a sacar éste el dinero ?
A qué huele una zona azul llena de silicona ?
CLO$, DIMITE !!!
Sindicato Sindicat