Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Veïns del Carmen eviten que una constructora els desallotgi de les seves cases.(València)
15 oct 2004
Veïns del Carmen eviten que una constructora els desallotgi de les seves cases

Paguen lloguers històrics i l'empresa vol «expulsar-los»
Laura Ballester, València



Els inquilins de l'edifici situat en el numero 1 de la plaça Beneyto i Coll de València van evitar ahir in extremis el desallotjament dels habitatges, que habiten des de fa més de quaranta anys, per iniciativa d'una empresa constructora que va adquirir la finca el passat mes de juny.

Segons va explicar l'advocada que representa als veïns, Encarna Catalá, des que la mercantil va adquirir l'edifici al juny «tot han estat problemes. Fins es negaven a cobrar el lloguer. Ens van avisar que enviarien un arquitecte per a revisar la finca, perquè diuen que està en ruïna».

No obstant això, la sorpresa que es van dur ahir va ser majúscula ja que «es va presentar l'arquitecte amb agents de la policia i els bombers per a declarar l'edifici en ruïna i desallotjar als veïns», va assegurar l'advocada. «Resulta molt sospitosa la celeritat amb la qual ha actuat l'administració, en aquest cas a favor d'una constructora», va insistir Encarna Catalá. Els afectats, dos matrimonis, un d'ells amb una filla discapacitada, i una dona vídua paguen lloguers històrics d'uns 70 euros mensuals. Els bombers apuntalaren ahir una zona afectada per termites en les bigues de fusta de l'edifici i els inquilins han assolit que un arquitecte propi elabori un informe conjunt amb el de la constructora. Aquest periòdic va intentar ahir localitzar a un responsable de l'empresa sense èxit.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Veïns del Carmen eviten que una constructora els desallotgi de les seves cases.(València)
16 oct 2004
A aquesta pobra gent l'hem d'ajudar com sigui, l'especulació ens afecta a tots i comencen a atacar als més vells: un matrimoni d'ancians amb una filla discapacitada i una vidua. No tenen entranyes ni cap mena d'humanitat. Solidaritat inmediata, que podem fer des de fora de València.

S.O.S València
Sindicato Sindicat