Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal
ultima hora del FSE de Londres
15 oct 2004
mogudes d'ultima hora des del FSE de Londres: problemes amb l'allotjament gratuit deguts a les privatitzacions dels espais publics + problemes d'assistencia a la cerimonia d'apertura per part de l'alcalde Ken Livingstone per denunciar aquest fet + ultimissima hora: es reventa la participacio a un plenari d'un sindicalista iraquia favorable a l'actual govern titella d'Irak
Des de Londres ultima hora divendres 20,45 hora de BCN:
Els 3 fets mes remarcables succeits fins ara:

1.- degut a les politiques de progressiva privatitzacio dels espais publics o del seu us que han tirat endavant tots els governs del color que siguin: conservadors, laboristes, ... a Londres l'organitzacio del FSE no ha pogut oferir finalment l'allotjament gratuit per a col.lectius que havia promes i garantit. Finalment han hagut de llogar un espai anomenat Millenium Dome, de gestio privada i a on es previst la seva transformacio en un casino, per a allotjar les delegacions mes nombroses com es el cas de la catalana. L'elevat preu de lloguer i les condicions imposades per l'empresa que ho gestiona els ha obligat a posar una quota de 10 lliures esterlines, aprox. 15 euros per poder dormir alla al terra amb sac durant 3 nits. La delegacio catalana va fer una assemblea i es va decidir fer public el desacord amb la mesura, aixi com denunciar el fet davant de l'alcalde de la ciutat, Ken Livingston, en el decurs de la cerimonia d'apertura que tenia lloc ahir dijous a una catedral.
2.- La cerimonia d'apertura es va celebrar amb una molt nombrosa assistencia que no va permetre l'acces a molta de la gent que volia accedir-hi, entre aquesta gent curiosament aquella que volia mostrar el seu desacord amb la politica de privatitzacions a l'alcalde. Es van viure moments de tensio en veure que no es podia accedir al recinte i es van formar tumultes i avalantxes tant a la porta principal com posteriorment a la porta del darrera, per on accedia la premsa i els VIPs.
3.- Avui, fa escasos moments, a un plenari que havia de tenir lloc sobre el tema El futur de l'Irak, havia d'intervenir un sindicalista iraquia que sembla que havia manifestat en algun acte anterior d'aquest mateix FSE la seva connivencia o el seu reconeixement de l'actual govern titella a l'Irak (al servei dels USA) i un grup nombros de gent (iraquians, francesos i anglesos sobretot) en intentar prendre aquest home la paraula han comencat a cridar i xiular fins a impedir la seva intervencio. De moment el plenari esta suspes doncs no hi ha acord per a la continuacio del mateix.
Continuarem informant.
Des de Londres ...

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ultima hora del FSE de Londres
15 oct 2004
Salut a Londres, per la vostra feina!
Salut Revolució i unió dels pobles contra el capital!
Sindicato Sindicat