Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: ecologia
Valencia en bici
15 oct 2004
La nova politica de l'ajuntament de Valencia respecte l'us dela bici!
Solament volia comentar q l'altre dia a L'escola oficial d'idiomes de Valencia, a un conegut meu la grua municipal li va "furtar" la bici, com si fora un cotxe aparcat damunt la acera, encara està la pegatina a l'entarda de l'escola!, aixi q aneu amb compte i no lligueu la bici a la porta d'entrada de l'escola!.
De totea maneres està apunt d'entrar en vigor (si no ho està ja) una ordre municipal sobre l'ús de la bici a la ciutat de Valencia!
Intentare el mes aviat possible penjar per aci!
Salut

This work is in the public domain

Comentaris

El teu colega és un idiota
15 oct 2004
El teu colega és un imbècil perquè va aparcar la bici just damunt del pas per a minusvàlids i una xica en cadira de rodes no podia entrar a l'EOI per culpa de la genialitat del teu colega.

La policia local va vindre i va estar cridant pel megàfon durant bona estona però el teu colega no apareixia així que es varen endur la bici per a que la xica puguera entrar.

Dis-li al teu colega que agafe el cotxe i no la bici perquè encara que contamine més almenys no acabarà amb la llibertat de moviment dels minusvàlids.
Re: Valencia en bici
15 oct 2004
Una: no fa falta insultar per a fer reflexionar. És més, aixó és contraproduent.

salút.
Re: Valencia en bici
15 oct 2004
Si insultares menys et farien mès cas, no ho has pensat mai?
Ademès, si el xic va en bici i aparca on es pot ( que no hi han molts llocs que es diga ) millor que agafar el cotxe no? eixa afirmació de agafa el cotxe que encara que contamine no acaba el la llibertat dels minusvalids es un poc fluixeta i carent...
L'insult
15 oct 2004
L'insulte perquè vaig viure la situació i em va donar molta ràbia. Si l'haguera tingut davant de mi eixe dia també l'hauria insultat perquè el que no es pot fer és tallar el pas als minusvàlids que prou problemes tenen per a poder circular per la ciutat.
I al meu anterior missatge no estava reflexionant sinó insultant. No tinc res a reflexionar amb una persona que deixa la bici damunt d'un pas per a minusvàlids.

A lo millor a tu que no insultes et faran més cas. Però jo no vull que em facen cas, l'única cosa que volia era que la xica entrara a l'EOI. Ara ja no es pot fer res, ell va decidir deixar la bici enllà i va fotre a una xica minusvàlida. I això no te res a vore amb que em facen cas a mi.
I a la teua pregunta he de dir-te que per a mi és millor que agafe el cotxe que impedir el pas a una minusvàlida. L'afirmació serà tot el fluixeta i carent que vulgues però és el que pense.

"Ai, partidaris d'allò políticament correcte quant s'afanyeu en recolzar als de dalt i en masacrar als de baix"
Re: Valencia en bici
16 oct 2004
menys minusvàlids, menys accidents, menys contaminació, més pau.
Re: Valencia en bici
16 oct 2004
que et penses, q tots els discapacitats físics ho son x accidents de cotxe? x la teva informació tbé n'hi ha x accidents de bici... o per resbalar a la dutxa... o per diferents malalties degeneratives o congènites...

més pensar en els demés i menys anar de guays per la vida...
Re: Valencia en bici
16 oct 2004
"Cuando el dedo señala la luna los tontos miran el dedo"

Y perdón si os dais aludidos por lo de tontos, pero la expresión imbécil de "Una" no ha sido ni mucho menos gratuita. Si aparcas es un paso para minusválidos sea con tu bici o con tu coche eres un imbécil.

Aun así "Una" mejor cojer la bici que te puedo asegurar acaba menos con la libertad de movimiento de todas las personas.
Sindicato Sindicat