Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
BARCELONA: Festival Internacional de Cinema i Drets Humans
14 oct 2004
11. una nacion sin mujeres.jpg
La segona edició del Festival de Cinema i Drets Humans es farà des del 14 d'Octubre fins el 24 d'Octubre del 2004 a Barcelona, Bilbao, Girona, Madrid, Santiago de Compostela, Vinaròs simultàniament.

Cent vuitanta obres visitaran les sales de cinema de sis ciutats de la península durant el segon Festival Internacional de Cinema i Drets Humans, que començarà avui i que s'allargarà fins el dia 24. Barcelona, Girona, Vinaròs, Bilbao, Madrid, Sant Jaume de Galícia projectaran, totes alhora, aquests films rodats al Brasil, l'Ã?ndia, el Japó, Palestina, el Paquistan, Txetxènia, la Xina i més països. Amb això, el cinema i els drets humans s'uneixen una altra vegada en un Festival que, enguany, es dedica a la pobresa mundial, com una contribució a aconseguir una part dels Objectius del Mil·lenni. El tema central d'enguany, que és l'Ãsia, consisteix en una panoràmica dels drets humans al continent. De fet, el festival vol arribar a cada racó des d'on se sent una veu que n'explica la realitat, què passa al lloc en qüestió o com s'hi veu la resta del món. En aquesta pàgina, hi podreu veure la presentació del Festival, amb un tast de totes les coses que oferiran les sales de cinema durant deu dies. I el cas és que enguany totes les projeccions del Festival seran gratuïtes. Vegeu-ne la programació .
La inauguració del festival es farà al avui vespre, al cinema Aribau de Barcelona, on es presentarà el film 'Camí al caminar'.


Anireu?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: BARCELONA: Festival Internacional de Cinema i Drets Humans
14 oct 2004
anirem!!

Tiempo: 14-24-Oct
Espacio? BCN, MAD ,GER, ETC...

Puedes especificar un poco mejor el espacio??
Re: BARCELONA: Festival Internacional de Cinema i Drets Humans
14 oct 2004
Más información : http://www.elcinetedrets.org
Sindicato Sindicat