Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Rajoy demana als dirigents regionals del PP que evitin protagonitzar «espectacles poc edificants»
14 oct 2004
rajoy-idiota.jpg
Rajoy va finalitzar la reunió del comitè executiu del PP amb una declaració davant els mitjans de comunicació que no s'esperava. Fonts del partit havien anunciat la possibilitat que Rajoy fes una clara afirmació d'autoritat posant-se al costat de l'actitud del secretari general, �ngel Acebes, que va defensar la candidatura d'Esperanza Aguirre per assumir el control del partit a Madrid. D'aquesta manera, Acebes va desautoritzar l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, a qui a més va insinuar que la direcció del partit no donava suport.
Però Rajoy, en comptes de sortir en defensa d'Acebes, va dir que ni en el comitè executiu ni en la reunió setmanal que també va celebrar-se ahir al matí s'havia fet referència «a cap congrés regional en particular»; és a dir, al de Madrid. A més, va negar taxativament que durant la jornada d'ahir hagués parlat ni amb Ruiz-Gallardón ni amb Aguirre. Molest per les reiterades preguntes dels periodistes sobre la crisi de Madrid, Rajoy va indicar que aquest tema «no afecta en absolut la unitat del partit», tot i que va demanar que abans que se celebri el congrés regional «no es facin espectacles poc edificants». A més, va demanar que ningú faci afirmacions de les quals després es pugui penedir. Rajoy va tancar aquesta qüestió assenyalant que el fet que concorri més d'un candidat a la presidència de Madrid no és un tema que el preocupi, però que ningú faci moviments o declaracions que puguin perjudicar els interessos generals del partit.
Per la seva banda, Ruiz-Gallardón va voler aclarir ahir les coses després de la polèmica de la parada militar entre Acebes i Aguirre, que els va fer protagonistes de les portades dels diaris. L'alcalde de Madrid va afirmar que en la trobada amb Acebes «no hi va haver tensió dialèctica»

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Rajoy demana als dirigents regionals del PP que evitin protagonitzar «espectacles poc edificants»
14 oct 2004
Pa espectaculo el del dia 11M!!! eso es lo qe se debería de a ver evitado!!!

192 muertes por su seguidismo incondicional a EEuu
Sindicat Terrassa