Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
els mossos s'enduen a comissaria un noi després de la mani de l'H
14 oct 2004
ELS MOSSOS D’ESQUADRA S’ENDUEN A COMISSARIA UN JOVE DESPRÉS DE LA MANI A L’HOSPITALET
Aquest vespre, cap als voltants de les nou, tres agents de paisà dels mossos d’esquadra han identificat a dos joves de Terrassa quan es disposaven a agafar el tren a l’estació de l’Hospitalet una hora després de la manifestació convocada per demanar la llibertat dels dos joves empresonats a la presó de la trinitat.
Els mossos han identificat i registrat al noi i la noia i els han trobat un megàfon i un comunicat de la manifestació. Els joves els han preguntat pel motiu del registre i l’identificació i els mossos els han comunicat que s’havia realitzat una manifestació que no havia estat autoritzada per la delegació del govern espanyol a Barcelona i que havien d’aixecar acta ja que segons ells els dos joves hi havien participat, o fins i tot havien organitzat la manifestació. Alhora d’aixecar l’acta han dit que no portaven els papers per fer-ho i s’han endut al noi a la comissaria dels mossos d’esquadra de l’Hospitalet.
Han portat el noi a una sala on ha estat casi una hora i després a un despatx on han escrit la suposada acta. Quan li han preguntat si voldria firmar l’acta el noi s’ha negat però ha demanat poder llegir-la, en un principi semblava que li deixaven llegir però li han dit que si no la firmava que marxés. Durant tota aquesta estona ha estat separat de la motxila amb documentació que portava i del seu telèfon mòvil. Quan es disposava a marxar ha trobat a faltar documentació i l’ha reclamat. Els agents s’han posat una mica nerviosos i li han dit que l’hauria perdut però davant l’insistència del jove han dit que l’anaven a buscar i “casualment� ha aparegut i li han fet saber que l’havien fotocopiat. Tot seguit li han dit que li decomissaven el megàfon sense més explicacions i que el podria recuperar d’aquí a una setmana i l’han fet marxar de la comissaria sense donar-li cap paper ni cap còpia de l’acta i suposadament sense cap acusació.
A fora de la comissaria l’esperaven una vintena de persones que s’havien interessat per la situació del jove.
S’està a l’espera de parlar amb els advocats ja que el noi té l’intenció de presentar denuncia per robatori i per la violació de documents personals.

PODRÀN PRENDRE’NS EL MEGÀFON, PERÒ MAI ENS PODRÀN PRENDRE LES GANES DE CRIDAR

This work is in the public domain

Comentaris

Re: els mossos s'enduen a comissaria un noi després de la mani de l'H
14 oct 2004
És bona senyal.
Estem molestant.

LLIBERTAT PRESOS, LA SOLIDARITAT ES LA NOSTRA FORÇA
Re: els mossos s'enduen a comissaria un noi després de la mani de l'H
14 oct 2004
Bona senyal? Doncs que et portin a tu a la comisaria a passar l'estona, jo prefereixo no haver de passar el mal tràngol!
Sindicat Terrassa