Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Montserrat Tura actúa com la policia franquista
13 oct 2004
El que va passar dimecres a l'Hospitalet de Llobregat no ho veia des del franquisme. Mai la senyora Valdecasas s'havia atrevit a actuar amb similar prepotència.
NARRACIÓ DELS FETS: Un grup de joves de l'Hospitalet realitzen una concentració a la Rambla Just Oliveres per demanar la llibertat de dos joves empresonats a la presó de la Trinitat Vella. Un d'ells duu un megàfon, a través del qual crida lemes com "Llibertat detinguts" o "Els volem a casa".
La concentració no provoca cap tipus de problema ni aldarull, tan sols expressa la seva opinió al voltant de la llibertat d'aquests joves.
Un cop s'acaba la concentració, tres policies de paisà (com abans la brigada político-social) s'apropen al noi del megàfon, l'agafen del braç i se l'enduen a la comissaria sense cap explicació.
Li expliquen que el detenen per manifestació il·legal i que li confisquen el megàfon mitjançant el qual ha comès el "delicte". El megàfon estarà requisat durant 10 dies.
Que haurien dit els d'ERC i Iniciativa si això ho hagués fet la senyora Valdecasas? Un atac a la llibertat d'expressió, una vergonya, tornen els temps del franquisme, atac a la democràcia, i bla, bla, bla,.... En canvi, ara, quan la responsable dels mossos és la senyora Montserrat Tura i també la senyora Carmen San Miguel (PSC) no hi ha cap problema, es mira cap a un altre cantó i punto. No anem per massa bon camí.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Montserrat Tura actúa com la policia franquista
13 oct 2004
tens raó. Aquí el problema que hi ha és que aquests són pitjors que els feixistes, ja que partits com els que estan al govern toleren aquestes actituds malgrat dir-se d'esquerres i ecologistes (de debó???). El problema és que quan comentes que a un jove com els de l'hospi ha patit tortures, la gent mira cap a una altra banda o simplement et respon que és impossible, que ara això no passa.
La qüestió és fer-li veure a la gent que aquesta policia és pastada a la de fa 40 anys. Res no ha canviat en aquest aspecte.
llibertat presos!
Brigada d'informació, DISSOLUCIÓ!
Re: Montserrat Tura actúa com la policia franquista
13 oct 2004
Ara us (o ens toca), patir a Catalunya, el que hem patit molts i moltes durant molts anys a Mollet. Perquè us penseu que la van posar de jefa dels mossos? Doncs perquè és la persona més autoritaria que hi ha al PSC, capaç de dir les mentides més vils i fer les manipulacions més pèrfides, contal d´enfonsar el seu adversari.
Els que coneixen a la Montse, sempre diuen que si cal, no dorm en 4 dies per derrotar els seus enemics. I és veritat. Ja l´anireu coneixent....

Una de les coses que recordo és el que va dir de l´Entesa per Mollet (coalició d´IC-ERC-EUiA): " l´Entesa per Mollet, no se sap ben bé si son independentistes radicals, o bé comunistes no reciclats".
Més que res, perquè ella sí que és reciclada, quan era jove era de bandera roja.
Re: Montserrat Tura actúa com la policia franquista
13 oct 2004
Si algú es posiciona en contra de la seva justicia, llavors està en el seu punt de mira!
La censura mai ha deixat d'existir, si algú es pronuncia en contra del que està marcat, el fan callar de la manera que faci falta.

Contra la repressió, ORGANITZACIÓ!
Re: Montserrat Tura actúa com la policia franquista
14 oct 2004
A aquesta senyora la coneixem molt bé a Mollet com alcaldessa. és d'un autoritari i prepotent que fa por. Qualsevol que li faci obra se'l carrega. Ha criminalitzat als ecologistes, als independentiistes i altres col.lectius de Mollet. Perill!!!!!!!!
Re: Montserrat Tura actúa com la policia franquista
14 oct 2004
Montserrat tura fas pudor!!!
Re: Montserrat Tura actúa com la policia franquista
15 oct 2004
Escolteu no és la Tura, és el Codi Penal el que diu que, com i perque es pot detenir i no crec que sigui culpa d'ella perque ni davant de la Trinitat ni de la seu d'institucions penitenciaries es va detenir ningú, és més, penso que és cosa dels caps dels mossos de l'H.
Re: Montserrat Tura actúa com la policia franquista
15 oct 2004
John Wayne, saps si ella ha obert una investigació o ha fet alguna cosa per aclarir el que va passar? Ho dic perquè evidentment ella no ha detingut ni torturat a ningú, personalment, però és la RESPONSABLE d´aquesta colla de gossos de kuadra, i per tant, li toca respondre dels seus actes, i si no hi està d´acord, actuar. Seguint el teu esquema, Felipe gonzález no es responsable dels GAL no?
Re: Montserrat Tura actúa com la policia franquista
21 feb 2005
Aquesta senyora com a alcaldessa l'odiava, però he canviat de parer amb la seva nova responsabilitat.

Recolzo la seva política anti-alcohol en les carreteres i respecto que tinguem unes forces policials capacitades per mantenir l'ordre públic.

No cal recordar-vos, que com tot a la vida, cal demanar permís per organitzar una manifestació, per raons de seguretat, sense coordinació pot ser perillós. Treballo en el Raval i la darrera manifestació a la Plaça Sant Jaume va ser lamentable

Os demano, sisplau, que respecteu la meva opinió, també m'agradaria saber per que han empresonat aquests joves, no voldria dir res mes amb aquesta desinformació que tinc.

Salutacions.
Re: Montserrat Tura actúa com la policia franquista
22 abr 2005
Dacord, calen lleis pel transit, cal policia, cal limitar perjudicis d´altres per excessos d´uns... cap ciutadà, ni tan sols el més radical estarà probablement en desacord. Més quins són els límits? Les lleis haurien d´estar fetes pel ciutadà, i avui sento que el ciutadà es esclau d´elles en masses casos. Un esclau es revela tard o d´hora contra l´opresor. Si les lleis fossin a la mida del ciutadà, flexibles envers un genèric imposible de ser just, tothom les defensaria..fins i tot jo. Es trist sentir el poder en mans del cap que mai ha estat a la linia de foc, i encara més veure com ho ha oblidat el que va ser-hi. Inclús molts del que l´executen no la defensen com justa. Es aquesta la societat que busquen pels seus fills?
Si l´incompetencia de la llei crea esclaus, feta la llei feta la trampa..a bones. La història n´és l´exemple.
Re: Montserrat Tura actúa com la policia franquista
21 nov 2005
no seria millor dir-se esquadrón de castigo, a la tura aquest rollo li agrada més. Prou repressió
Sindicat Terrassa