Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Noves informacions i material entorn als empresonats de l'H
13 oct 2004
amicsfamily.rtf
amicsfamily.rtf (7,78 KiB)
adreces.rtf
adreces.rtf (20,73 KiB)
faxjutjats.rtf
faxjutjats.rtf (10,66 KiB)

Informacions entorn als empresonats hospitalencs

Atenció! a continuació hi trobaràs...

1)Darreres notícies + nova convocatòria 2)Comunicats i fax per enviar a jutjats i polítics 3)Fotos Manifestació a Hospitalet d'aquesta tarda 1) Darreres notícies + nova convocatòria Els dos joves hospitalencs continuen a la presó de la Trinitat i restaran aquí fins Divendres a la nit o Dilluns al matí, moment en que sortiran sota fiança i amb càrrecs de danys i desordres. Aquesta mateixa nit s'ha rebut la informació de que als joves empresonats els han coaccionat per a que la convocatòria de demà Dijous 14 d'Octubre davant la presó de la trinitat no es realitzés. Davant d'aquesta nova informació la concentració prevista per demà dijous a la presó de la trinitat es trasllada a Institucions penitenciàries situat al carrer Aragó cantonada amb carrer Girona (BCN) metro linea 4 groga GIRONA a la mateixa hora: 19:00h. 2) Comunicats i fax per enviar a jutjats i polítics En aquesta mateixa plana trobareu tres documents en format de text "rtf": amicsfamily.rtf:comunicat per enviar masivament a les direccions de correu electrònic de polítics que trobareu a: adreces.rtf. Per últim el documentfaxjutjats.rtf és per enviar al: Fax del jutjat d'Instrucció núm 13 de Barcelona 93 556 99 13.

This work is in the public domain

Comentaris

...
13 oct 2004
3)Fotos Manifestació a Hospitalet d'aquesta tarda els volem a casa ja! Si la repressió no s'atura nosaltres tampoc! Copia, pega, retalla, envia, reenvia, difón tot el que puguis aquesta informació: llistes de correu, altres webs contrainformatives, medis alternatius, etc...
Re: Noves informacions i material entorn als empresonats de l'H
13 oct 2004
bé! :)
si la repressió no s'atura...nosaltres tampoc
13 oct 2004

És important recordar que la repressió ens afecta a tots i totes, durant aquesta campanya per demanar la llibertat dels nostres companys detinguts hi han hagut 2 detencions: >>La primera a Sants: http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/126712 >>La segona avui dimecres: http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/127822/index.php i una identificació d'un vehicle i el seu conductor després de la mani del passat divendres. ara i sempre ni un pas enrera! mai podreu ensorrar el nostre esperit de lluita! nos estais obligando a sentir cada vez más odio!!!

more photos
13 oct 2004

no justice, no peace!

Re: Noves informacions i material entorn als empresonats de l'H
14 oct 2004
ELS MOSSOS DâESQUADRA SâENDUEN A COMISSARIA UN JOVE DESPRÃS DE LA MANI A LâHOSPITALET PER LA LLIBERTAT DEL DOS JOVES DE LâHOSPITALET EMPRESONATS A LA PRESÃ DE LA TRINITAT.

Aquest vespre, cap als voltants de les nou, tres agents de paisà dels mossos dâesquadra han identificat a dos joves de Terrassa quan es disposaven a agafar el tren a lâestació de lâHospitalet una hora després de la manifestació convocada per demanar la llibertat dels dos joves empresonats a la presó de la trinitat.
Els mossos han identificat i registrat al noi i la noia i els han trobat un megàfon i un comunicat de la manifestació. Els joves els han preguntat pel motiu del registre i lâidentificació i els mossos els han comunicat que sâhavia realitzat una manifestació que no havia estat autoritzada per la delegació del govern espanyol a Barcelona i que havien dâaixecar acta ja que segons ells els dos joves hi havien participat, o fins i tot havien organitzat la manifestació. Alhora dâaixecar lâacta han dit que no portaven els papers per fer-ho i sâhan endut al noi a la comissaria dels mossos dâesquadra de lâHospitalet.
Han portat el noi a una sala on ha estat casi una hora i després a un despatx on han escrit la suposada acta. Quan li han preguntat si voldria firmar lâacta el noi sâha negat però ha demanat poder llegir-la, en un principi semblava que li deixaven llegir però li han dit que si no la firmava que marxés. Durant tota aquesta estona ha estat separat de la motxila amb documentació que portava i del seu telèfon mòvil. Quan es disposava a marxar ha trobat a faltar documentació i lâha reclamat. Els agents sâhan posat una mica nerviosos i li han dit que lâhauria perdut però davant lâinsistència del jove han dit que lâanaven a buscar i âcasualmentâ? ha aparegut i li han fet saber que lâhavien fotocopiat. Tot seguit li han dit que li decomissaven el megàfon sense més explicacions i que el podria recuperar dâaquí a una setmana i lâhan fet marxar de la comissaria sense donar-li cap paper ni cap còpia de lâacta i suposadament sense cap acusació.
A fora de la comissaria lâesperaven una vintena de persones que sâhavien interessat per la situació del jove.
Sâestà a lâespera de parlar amb els advocats ja que el noi té lâintenció de presentar denuncia per robatori i per la violació de documents personals.

PODRÃN PRENDREâNS EL MEGÃFON, PERÃ MAI ENS PODRÃN PRENDRE LES GANES DE CRIDAR
Re: Noves informacions i material entorn als empresonats de l'H
14 oct 2004
he,he, he, molt bo això últim.
slidaritat companys detinguts!!
Re: Noves informacions i material entorn als empresonats de l'H
16 oct 2004
ja els han alliberat???
Re: Noves informacions i material entorn als empresonats de l'H
19 oct 2004
sembla ser que no, ara diu el jutje que s´estàn aportant noves proves i que no surten. lo de que sortien divendres o dilluns... no sé jo penso que ens van prendre el pèl. hi ha qui parla d´un mínim de dos mesos que és el temps que es trigaria en resoldre el recurs presentat... estigueu atents a properes convocatories perque le habràn.
solidaritat presos de l´hospi!!!!
Sindicat Terrassa