Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
!"!"RECORDATORI MANI DX 13/10 LLIBETRTAT PRESOS D'HOSPITALET
12 oct 2004
!"!"RECORDATORI
13/10 MANI A HOSPITALET
LLIBERTAT JOVES DETINGUTS
Recordem que a part de la manifestació de divendres 15 a plça Universitat comboquem a totxs lxs solidàrixs a participar a la marxa per la llibertat inmediata i sense càrrecs dels dos joves hospitalencs DIMECRES 13 19H<M>JUST OLIVERAS. RENFE -HOSPITALET-
ELS VOLEM A CASA JA!
PROU TORTURES

This work is in the public domain

Comentaris

Comunicat mani d'avui
13 oct 2004
LLIBERTAT JOVES EMPRESONATS DâHOSPITALET

Un cop més, els moviments socials anti-capitalistes han estat objecte de la violència i el terror institucionals, de la repressió política. Aquest cop no ens cal alçar la vista a indrets llunyans: Dos joves dâaquesta ciutat porten ja més dâuna setmana privats arbitràriament de llibertat. Primer a mans de la policia nacional espanyola, que els segrestà i torturà durant tres dies (amb mètodes que no han hagut dâaprendre, sinó simplement âheretarâ? del seu passat franquista) i, seguidament, a mans del molt tranquilitzador i eficient (per als interessos dels de dalt)poder judicial. Aquest suposat âpoder democràticâ? ha donat el seu vist-i-plau als mètodes del seu braç armat, els pistolers de la policia, condemnant a presó, sense judici ni sentencia, els nostres companys hospitalencs.
Un cop més, la seva suposada justicia, en connivència amb la policia terrorista i les seves ramificacions periodístiques, reprimeix aquell qui amenaça, ni que sigui de pensament, la perfecta uniformitat de la seva societat desigual, injusta, usurpadora i repressiva.
Casualment, els nostres companys destaquen per la seva activa implicació en diferents projectes que tenen en comú la voluntat de socialitzar i sociabilitzar les persones i la imaginació, al marge de les institucions i els seus interessos, de crear coses, actituds, espais...
Casualment són joves i precaris, casualment no poden treballar dignament ni pagar-se una hipoteca, i segueixen postant per les seves idees malgrat tot això.
La decissió represiva del jutge, sumada a la constatació del fet que els nostres companys han estat torturats, en omple de ràbia, tristesa i impotencia, en saber-los privats de la seva llibertat i humiliats injustament. Són els nostres fills, companys i/o veïnes i per a ells, malgrat allò que qualsevol jutge es permeti prejutjar fredament, exigim:

-El respecte a la seva pressumció dâinnocència.

-La immediata posada en llibertat, així com la retirada total dels càrrecs, tant per a ells com per als altres dos companys encausats en la mateixa operació.
ELS VOLEM A CASA JA!
PROU TORTURES A LA JOVENTUT PRECARIA
MANIFESTACIà DIVENDRES 15, Pça UNIVERSITAT 19H
Sindicat Terrassa