Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : especulació i okupació
Mani contra el desallotjament del Pati Blau
12 oct 2004
Dissabte 9 va tenir lloc pels carrers del barri centre de Cornellà una manifestació contra l'amenaça de desallotjament del CSO Pati Blau.
La manifestació, en la què van participar unes quatre-centes persones, sortí del Centre Social i acabà en el mateix lloc. Durant el recorregut es van pintar bancs i immobiliàries com a principals especuladors de l'habitatge i de les nostres vides a través d'hipoteques esclavitzants. Davant el jutjat que ha sentenciat la privatització del Pati Blau es va fer una falla (amb una representació d'un codi penal, un codi civil i un jutge) contra una "justícia" que sembla que només serveix per justificar les injustícies existents. Per la seva banda, a l'Ajuntament es van retirar les banderes per penjar-ne , en el seu lloc, una d'okupa; mentre al balcó es desplegava una pancarta que deia "la vostra política està podrida". No cal oblidar que l'Ajuntament de Cornellà és el principal instigador de la política anti-social que afavoreix a especuladors i grans empreses i que té com a resultat un procés de neteja social que obliga als i les joves a buscar un lloc on viure lluny de la ciutat, fa que els/les treballadores a fer llargs desplaçaments fins a la feina, arruïna el comerç de barri i rebenta el teixit associatiu i les xarxes de solidaritat veïnal.
Nota: estem esperant que la Guardia Urbana ens faci arribar la foto que es van fer amb els uniformes nous d'antiavalots amb la bandera que vam penjar a l'Ajuntament. Tot un "trofeu de caça".

Convocatòria contra el desallotjament.
A falta de resposta (de moment) pel recurs posat a l'audiència provincial per aturar el desallotjament, convoquem el proper dijous 21 d'octubre a les 10 del matí davant el CSO Pati Blau (C./ Rubio i Ors 1-3, <M> Cornellà Centre) a una concentració per aturar el desallotjament.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat