Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Plataforma contra el 12 d'octubre
11 oct 2004
Des de la Plataforma contra el 12 d'Octubre convoquem a una jornada reivindicativa i festiva per a, un any més, mostrar el rebuig i la vergonya que suposa celebrar en la nostra ciutat i en tot l'Estat el que simbolitza el festeig del 12 d'Octubre
octaveta_plataforma.doc
octaveta plataforma.doc (362,5 KiB)
Des de la Plataforma contra el 12 d'Octubre convoquem a una jornada reivindicativa i festiva per a, un any més, mostrar el rebuig i la vergonya que suposa celebrar en la nostra ciutat i en tot l'Estat el que simbolitza el festeig del 12 d'Octubre.

- Contra la celebració del dia de la raça, de la hispanitat, del mal anomenat descobriment d'Amèrica. Festivitat imposada i heretada del Franquisme, i mantinguda pel poder dels que avui es fan dir "demòcrates".
- Per un món on hi càpiguen tots els móns; contra el racisme, la xenofòbia i l'exclusió.
- Per la solidaritat amb els moviments i pobles indígenes en resistència d' Amèrica, que han sobreviscut al genocidi, la persecució i la humiliació de 512 anys de conquesta i colonització.
- Per la memòria històrica, per la gent que va donar la vida en la lluita contra el franquisme i el feixisme d'ahir, d'avui i de sempre.
- Contra la impunitat i contra tots els feixismes.
- Per la humanitat i contra el neoliberalisme.
Des d'aquest espai volem denunciar totes les agressions de grups feixistes i especialment l'agressió el passat agost en les festes de Gràcia a una persona que continua en un estat de salut molt greu. Així com solidaritzar-nos amb les persones detingudes en la mobilitzacions antifeixistes del 12 d'Octubre de 1999.

Manifestació a les 12 h. Plaça Universitat-Moll de la Fusta

Dinar popular al Moll de la Fusta.

Intervencions:
Moll de la Fusta (de 16 a 20h)
Eix "Els franquistes d'ahir es fan dir demòcrates avui"
Concert de Luzmari
Eix "Amèrica Llatina"
Eix "Capitalisme Global, Feixisme Global"
Recital de Poesia del Grup León Felipe
Eix "Democràcia pels ciutadans, feixisme pels immigrants"
Dansa/música
Eix "A uns els conviden a participar, als alstres a la presó"
Concert de "Febo Hiperbóreo"


Convoquen:
Centre Social de Sants, Assemblea de Sants, Col.lectiu de Solidaritat amb la Rebel.lió Zapatista, Plataforma cívica 12 d'octubre, Plataforma contra l'ALCA, AENA, Llactacaru, Col.lectiu Antimilitarista de Sant Cugat, Casa de Nicaragua, Associació d'Amistat amb el poble de Guatemala, Lluita Internacionalista, El LoKal, CGT, U.A.A.S., Papers per a tothom, MAPAF, Associació de detinguts/des del 12 d'octubre, Associació Catalana de Brigadistes a Nicaragua, Comissió de Veïns i veïnes de la Bordeta, Comité de Solidaritat amb els pobles indígenes, Casa de la Solidaritat, ETS Ciutat Vella, Intersindical CSC, El Caracol Maya (Ciutat Badia), Entrepobles, Assemblea Bolivariana de Catalunya, Col.lectiu Maloka-Colombia, Coordinadora contra l'especulaciò del Raval, Associació Catalana de Brigadistes a Nicaragua ( ACBN ), Quim Boix i Lluch Responsable de la SSE de CC.OO. Ajuntament de Montcada i Reixac, PCPC, Eima, CJC, els Verds Esquerra Ecologista de Catalunya, RAI, Ateneu Enciclopèdic Popular /Centre de Documentació Històrico Social, Ateneu la Torna, Coordinadora Popular de Festes, Col.lectiu Ronda, Endavant (OSAN)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Plataforma contra el 12 d'octubre
11 oct 2004
"fiesta reivindicativa" -Lo dice todo.


Visita Himnonacional,todas las canciones patriotas de la España Eterna.


¡¡Arriba España!! ¡¡Viva el Rey!!

http://www.himnonacional.org/
Re: Plataforma contra el 12 d'octubre
11 oct 2004
Orgullo Patrio, cuantos erais ayer? Por lo que he podido ver, en los foros de España 2000 estaban llorando porque sus 25 integrantes que se desplazaron a Barcelona desde Valencia en bus, se encontraron unas 150 personas, esto es, "más policia que manifestantes", según uno de ellos. Ya es triste que cada año seáis menos, pero aún más triste eso de cambiar la fecha de celebración del 12 al 10, porque el 10 al ser domingo en teoria iba más gente. Algú s´imagina que ara les manis independentistes de l´11 s´aplacessin a 1 o 2 dies abans per evitar un pont? Surrealista i patètic.

CONTRA EL FEIXISME ACCIÓ DIRECTA!!!

ENS VEIEM DEMÀ A BARCELONA "ORGULLO", SI ÉS QUE TENS COLLONS DE SORTIR AL CARRER.
Re: Plataforma contra el 12 d'octubre
11 oct 2004
Cançons de l'ultim LP d'en David Pispal:

orgullo patrio...
canciones patriotas...
España eterna...
arriba España...
viva el rey...

35 € tan sols. De venda al "Tall Britànic" i botigues afins. I amb sistemes anti-copia per a protecció neuronal...

jejeje..

si es que cal tenir moral...
Re: Plataforma contra el 12 d'octubre
11 oct 2004
Pero que diu aquest mongòlic?? España eterna?? pero si els himnes que ganyolen aquests gossos sarnosos son de fa quatre dies!! pero ni ells ho deuen saber, sempre tan cults i ben informats jajajajajaja!
habia una veeez... Un siircooo!!
Re: Plataforma contra el 12 d'octubre
11 oct 2004
Ottia, ke ay una deffilá militá, con tankes, metralletas, y argun casa de etto. Ox animai o que, neng? A ve si sale Rambo!
Re: Plataforma contra el 12 d'octubre
11 oct 2004
una vegada més ens trobem aquest dia festiu en que els espanyols celebren que un dia com aquest van ocupar territori americà. i que van esclavitzar, torturar i humiliar a les persones d'allí.(com han anat fent amb altres pobles i cultures, o almenys ho han intentat) ho van fer mitjançant la força, per això es fa aquesta desfilada de les tropes, per demostrar que continuen tenint poder i aportant només repressió a l'estat, no seguretat. ara només faltava que el nostre president hagués de llepar el cul al zapatero anant-hi. des d'un poblet dono suport a tot el que es faci contra la celebració d'aquest dia. Independència i socialisme als Països catalans
Re: Plataforma contra el 12 d'octubre
12 oct 2004
Cristofor Colom Assassi
Re: Plataforma contra el 12 d'octubre
12 oct 2004
Anda descerebrao vete al valle de los kaidos subete al mausoleo y tirate a ver si hay suerte y nos haces un favor
Re: Plataforma contra el 12 d'octubre
12 oct 2004
Yo tengo ganas de ir y admirar ese gran monumento.
*** no lo que van son soldados, con muchísimos cojones(sobre todo los de la legión que yo creo que son los únicos patriotas que quedan
¡¡¡Arriba España!!!
Sindicato Sindicat