Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Què se sap de l'acte feixista d'aquest matí a BCN?
10 oct 2004
¿?
Se sap ja quants han anat a l'acte a Montjuïc? finalment hi hagut mani antifeixista a la Pl dels Països Catalans? salut!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Què se sap de l'acte feixista d'aquest matí a BCN?
10 oct 2004
Deuen haber sigut molt pocs. Per TV3 aquest any ni han sortit!!
Re: Què se sap de l'acte feixista d'aquest matí a BCN?
10 oct 2004
jo hi he nat, aqui explico el que he vist. No he vist a ningú dels nostres per allí, ni a plaça PPCC ni a plaça espanya..

Hi he anat aquest migdia,a Montjuic, he arribat una hora tard quan ja no feien cap acte però encara hi havia gent. Al principi anava una mica cagat perquè alguns marxaven i els veia per tot arreu i no podia controlar-los i a mi se'm veia que era un "guarret". Mica en mica m'he apropat, he vist policia amb ells, i he entrat a la plaça xino xano. Li he preguntat a un que què feien i m'ha dit que "el homenaje a la bandera" i li pregunto que perquè avui i no el 12 i diu que "mira, han cambiao el dia". I res més. M'he apropat a mirar el material que venien, de tot una mica: samarretes, llibres d'en Hitler, xapes, revistes..
M'he assegut a 15 metres d'ells i els he mirat. Iaies i iaios, nens i nenes, joves fatxes forts, banderes. Eren una cinquantena més o menys, suposo que una hora abans, durant l'acte, serien el doble o el triple. Apart dels joves de la nostra edat amb pinta prepotent, els adults i els nens anaven molt ben vestits, com si anéssin a missa. Per tot arreu cosetes d'espanya, per ací i per allà..
He pirat quan piraven els últims d'ells i res més. He fet alguna que altra foto de lluny, però no val molt la pena. Igual que el que he vist, no m'ha semblat res de l'altre món.
M'ha donat la impressió de que són poca gent, que no hi tenen res a fer aqui. I que ells ho saben, que és trista la seva siatuació. Que l'acte els hi apuja la moral uns dies i ja està. I a més, fotent la celebració a una placeta apartada de tot arreu no arribaran mai enlloc, per sort.
Au, salut!

L'any que vé a veure si aconseguim fer una mani el dia que ho celebrin ells. Feixistes no us volem ni a Montjuïc ni enlloc!
Re: Què se sap de l'acte feixista d'aquest matí a BCN?
10 oct 2004
A les notícies de b.tv parlaven d’aquest acte. Deien que eren unes dues-centes persones, molts d’ells d’estètica skin portant símbols anticonstitucionals, custodiats per la policia en tot moment. També apuntaven que el discurs llegit es mostrava en contra de la política del PP i alguns individus havien increpat a Carod Rovira.

Pel que he vist a les imatges només hi havia vells falangistes ressentits, famílies del opus dei (àvies, pares i canalla vestidets com si anessin a missa com deia el company de més amunt) i alguns skins feixistes en extinció.
Re: Què se sap de l'acte feixista d'aquest matí a BCN?
10 oct 2004
En vista del fracàs de les convocatòries feixistes del 9 d'octubre a València i del 10 a Barcelona, els zombis d'e-2000 han decidit remodelar la seva pàgina web. No deixeu de visitarla ...

http://www.espana2000.com/
Re: Què se sap de l'acte feixista d'aquest matí a BCN?
11 oct 2004
En Valencia ya ha emprezado la exterminación de las etnias disidentes.Mirad a lo que se dedican a hacer ahora por el casco viejo de Valencia:


Anoche tomamos el Carmen

escrito por Dps, 10.10.2004, 14:21

Un grupo de la DPS Destroyer, con la presencia de JL, desde las 23 h. hasta las 5 h. de la madrugada. Plaza Tossal y alrededores.
Objetivo localizar a los individuos identificados que han ido profiriendo amenazas e intentando agredir a nuestros compañeros.
Se localizo a 5 de ellos a los que se les cogio y se les informo que no siendo nuestro estilo aprovecharnos del numero simplemente les informabamos que se habian acabado los intentos de agresiones colectivas y las coacciones.
Que como eran adultos con una vez que se les dijera bastaba.
Los "malotes cuando van en grupo" temblaban, no sabemos por qué, dado que somos muy educados, y tartamudeando decian:
--Sii,si, si. Yo nonono he sido.
Que curiosos que entre los cinco guarretes (lo decimos por el olor no por animo despectivo) uno era italizano y otro argentino.
Hasta los okupas tienen inmigrantes. Hay que joderse.


Anoche cayo un punki apodado "el canario".
Se lo llevo la Policia a los calabozos.
Y haciendo honor a su apodo parece que ha cantado sin parar.
Fuera gentuza del Carmen


*Ya podeis ver como los neonazis de Valencia colaboran con la policía y con total impunidad...
Re: Què se sap de l'acte feixista d'aquest matí a BCN?
11 oct 2004
pero ke tonteries diuen, que han agafat a 5? doncs no deuen de ser cap dels que organitzem la protesta contra casa Decor, pq jo he pasat e vigilat i ni tant sols s´han donat conte, pero que us penseu que us anem a vigilar sense disfresarmos, que tontos que sou cada dia hem feu més gracia amb la super dps.

FORA NAZIS DEL CARME LA LLUITA CONTINUA!!!!
Sindicato Sindicat