Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : fòrum 2004
Recordem i juguem al Joc del Forum
08 oct 2004
Ara que volen que oblidem els responsables del desastre amb opinions com aquesta i que les responsabilitats es esvaeixin i els ideòlegs del règim comencin amb la desinformació:

'Ja prou de parlar del Fòrum, ara voleu demanar responsabilitats, ara el que cal és mirar endavant, si el Fòrum va ser aixó o alló, val més deixar-lo per l'història,
el temps ho situara en el lloc que és mereixí, no oblideu que va ser aprovat pel Parlament de Catalunya i Per les corts Generals de l'estat, i per tot el ventall politic.
Hi ha una dita castellana que diu "Agua pasada no mueve molino". Oblidava una cosa, ami tampoc em va agradar el Fórum. '

Ara és el moment de RECORDAR declaracions dels hipocrites autistes fetes al passat

El País, 26 dâabril de 1997.

âSe espera que el Fòrum Universal de les Cultures 2004 atraiga a unos 150.000 participantes y entre 20 y 25 millones de visitantes, además de los espectadores que pueda captar a través de la televisión (entre 2.500 y 3.000 millones potenciales). El Fòrum tendrá también una plataforma virtual de debate, a través de las redes telemática, que podría generar entre 400 y 500 millones de conexionesâ?. Presentació del Fòrum per Pasqual Maragall, després de lâaprovació per unanimitat del projecte, El País, 26 dâabril de 1997.

El Parlament de Catalunya que més aviat sembla els del mundo de yuppi o dels lunnis o de la Srta Peppis com ja va ser definit per algun socialista mateix es va lluir també, però l'unica cosa que delata és una classe política pringada d'una manera generalitzada.

Doncs bé ara és el moment de demanar explicacions, és per aixó que tots els indymedias si pogueu passeu per la web i feu el Joc del Fòrum, campanya adressada als periòdics adients.

La campanya se la passaran pel forro dels coll... com han fet amb les critiques com fins ara i continuaran dient el gran éxit obtingut i ni un paso atras, d'aquesta manera el desastre futur al que abocaran a la ciutadania serà major i de dimensions majuscules, però bé a aquests tant se els fot, com fins ara. Ni una crítica a la desconexió entre classe política i ciudatania. Feu-la vosaltres.

Visiteu la pàgina i jugueu tants cops com vulgueu!

ct ::: http://fotut2004.org/ct/joc.php
es ::: http://fotut2004.org/es/joc.php

Mira també:
http://fotut2004.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Recordem i juguem al Joc del Forum
08 oct 2004
passeu el link a tothom que pogueu
Re: Recordem i juguem al Joc del Forum
08 oct 2004
Vaig llegir unes declaracions recents del Maragall dient que el Fòrrum havia estat tot un èxit en tots els sentits i que havia satisfet totes les expectatives.

25 milions de visitants (expectativa al '97 de qui va parir l'invent)
3 milions de visitants (realitat adulterada a l'alca per les llevadores del monstre)
Sindicato Sindicat