Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats : guerra
L'Exèrcit israelià mata dos nens palestins durant un atac aeri a la franja de Gaza
07 oct 2004
Dos nens palestins han mort i tres adults han resultat ferits a la franja de Gaza en l'atac d'un helicòpter israelià, segons han informat fonts mèdiques palestines.
El raid aeri s'ha produït en les proximitats del camp de refugiats de Jabalia, i s'ha cobrat les vides de Raed abu-Zid i Suleiman abu-Pul, tots dos de 12 anys.

L'Exèrcit israelià ha confirmat que un helicòpter ha disparat aquest matí un coet amb la intenció de neutralitzar un comando de milicians palestins.

90 víctimes en 9 dies

Les dues víctimes d'aquest matí eleven ja a 90 el nombre de morts palestins en el novè dia consecutiu de l'ofensiva militar israeliana coneguda com a Dies de Penitència.

Israel va iniciar aquesta operació el 29 de setembre arran del llançament d'un coet Al-Kassam que va matar dos nens a la ciutat de Sderot, que no obstant no s'ha vist lliure d'aquest amenaça a pesar de l'ofensiva.
Mira també:
http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=6&idioma=CAT&idnoticia_PK=153621&idseccio_PK=174&h=

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Exèrcit israelià mata dos nens palestins durant un atac aeri a la franja de Gaza
07 oct 2004
Grrrr grrrr!!Moros terroristes!! ignorants!!! nazimediass!!! indyotas!!grrrrgrrrrr!!Sou uns xungos que em foteu el xollo enlaire!! terroristes!! nazimedias (ostia! no! que això ja ho he dit!)
Els crios moros son tots uns terroristes grrrrr! menys els que salvem nosaltres! els salvem de fer de nens-bomba o be els pelem directament i aixi ja estan salvats!!
Morin tots els moros fastigosos que ens foten el xollo enlaire!!
Morin tots els indyotes i nazimedies i...(que mes venia??)tots, tots!!
Visca Dick Cheney que ens paga les armes!!!
(o mes aviat ens les ven i ens les cobra, pero ens deu molts favors i tot queda a casa jejejeje)
Visca la gran sinagoga de Wall Street!!
Morin els israelians indignes i traïdors!!
(els que no volen col.laborar amb l'exercit! Ni anar a les manifestacions dels ultraortodoxos!! ni deixarse castrar per un rabí pedòfil! Ni anar a ocupar nous assentaments que anem robant a Cisjordania i que hem d'omplir de gent desesperada de portem de l'Europa de l'Est per que facin d'escuts!
Visca la, gran fraternitat universal que ens va ensenyar Hitler!!
(i de pas ens vat reure tota la nostra purria del mig; ens va deixar a nosaltres, els purs, purs de butxaca sobretot, perque continuessim la feina de neteja amb els putos moros!!
Ala és gran!!
(ui, no!! que aquest es l'altre!)
Yaveh es gran!!


Visca la gran sinagoga de Wall Street!!
Sindicato Sindicat