Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió
Solidaritat Detinguts/des de Tarrega 1991
06 oct 2004
Els 5, 7, 19 d’octubre i 16 de novembre, es jutjaran les persones detingudes durant la fira de teatre de Tàrrega l’any 1991. Es convocà una concentració el dimarts 5 d’octubre als jutjats de Lleida (Canyeret) a les 10h del matí.
Continuem amb el "culebrón" que ja dura 13 anys. Aquesta vegada hem recusat, a més a més del jutge Antonio Robledo, al Ministeri Fiscal, tot presentant querella criminal contra tot dos. Sembla ser que tot i estar recusats, pensen portar a terme els judicis. Us demanem la vostra solidaritat amb la nostra lluita, què no és una qüestió individual d’aconseguir treuren’s un marró de sobre, sinò tot el contrari, és una lluita per denunciar la impunitat amb que actuen jutges i fiscals, tot i que ens hi juguem la nostra llibertat.

Què podeu fer?

1. Venir al Jutjat Penal nº 1 de Lleida on han de començar els judicis previstos per aquest dia. Altres dates de judicis, al mateix jutjat i a la mateixa hora són: 7 d’octubre, 19 d’octubre i 16 de novembre.

2. Trucar al Jutjat (tlfn. 973.70.01.43) demanant pel jutge Antonio Robledo per pressionar la suspensió del judici.

Us agraim la vostra col·laboració, com ja la hem rebut altres vegades, ja que sols i soles és molt difícil aconseguir que se’ns escolti.

PROU DE FARSES I IMPUNITAT JUDICIAL

ABSOLUCIÓ

This work is in the public domain
Colera camping CNT