Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
L'abocador de Tivissa obté el permís d'obertura
05 oct 2004
Fills de puta!!!!!!!!!!
Malparits!!!!!
Esclavistes!!!!!!!
Maltractadors!!!!
Purria!!!!!
http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=5&idioma=CAT&idno

L'abocador de Tivissa obté el permís d'obertura

SÃ?LVIA BERBÃ?S
TIVISSA

L'empresa Gestió i Recuperació de Terrenys va obtenir ahir el número de gestor per al macroabocador de Tivissa, l'últim requisit de la Generalitat necessari per obrir la polèmica instal.lació. A pesar de les dures crítiques de sectors polítics i socials que reclamen un abocador de menys envergadura i limitat a les necessitats de la zona, la instal.lació tindrà la capacitat prevista en el projecte inicial: 3,3 milions de tones.
Així queda establert en un protocol firmat pels alcaldes de Tivissa i Móra la Nova, el Consorci de Residus de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat, la Conselleria de Medi Ambient i l'empresa. S'hi acorda que el dipòsit podrà absorbir 105.000 tones de residus a l'any, inclosos els procedents de les indústries del Baix Camp i el Tarragonès.

DECEPCIÓ
La Plataforma en Defensa de la Ribera d'Ebre ha convocat una assemblea informativa aquesta nit a Miravet. "Ens sentim decebuts perquè, malgrat les promeses, el nou Govern ha respectat el projecte gairebé intacte", va dir ahir el seu portaveu, Ramon Roig.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'abocador de Tivissa obté el permís d'obertura
05 oct 2004
Salvador Milà, d'IC-V, conseller de mediambient, "ecologista de debò":

- Abocador de Tivissa
- Tunel de Bracons
- Impunitat per Ercros en l'afer de Flix
- Pla Delta del Llobregat
- Línia Alta-Tensió Bescanó-Sentmenat

Quin curriculum txatonets d'iniciativa....Això és una política verda i ecologista de debò?? HIPÒCRITES
Re: L'abocador de Tivissa obté el permís d'obertura
05 oct 2004
Els politics volen autoritat, poder, diners.
Els polítics son dèbils, llepaculs, empapussamerdes
Els polítics canvien de jaqueta, de cara i d'intencions.
Els polítics ens afonen, ens traeixen, ens venen.
Ja ho deia el general Custer.... "el millor polític és el polític mort!"
Re: Porqueixadors
05 oct 2004
EL nom dels artífexs:Jordi Pujol,Espadaler(antic conseller de medi ambient de CIU),Santiago Campos(CIU) ex-president del consell comarcal de La Ribera.Joan Sabanza ex diputat de CIU i alcalde de Móra la Nova,Jordi Jardí ex delegat d'esports de les Terres de l'Ebre i actual alcalde de Tivissa(CIU).Xavier Pallarés(CIU)president del consell comarcal de la Terra Alta.Pascual Maragall,Salvador Milà conseller de medi ambient i ecologista de debó(ICV),Fermi Pallisé ex alcalde de Tivissa per ICV,Víctor Gimeno delegat de medi ambient de les Terres de l'Ebre(ICV)LLuís Salvador delegat del govern de les Terres de l'Ebre(ERC),Pere Muñoz alcalde de Flix(ERC) i president del consorci de residus de la Ribera d'Ebre,Terra Alta i Priorat,Angel Juárez de l'organització ecologista? Mediterrània i com no l'empresari Gustavo Buesa.Molta gent de les Terres de l'Ebre us tindran sempre presents en la seva memòria per quan calgui demanar responsabilitats.Us desitjo que tingueu la capacitat d'engolir només una petita part dels 3500000 de tones de merda que ens portàreu al macroabocador de Tivissa.
Re:Colla de Bacons
05 oct 2004
Heretat del govern de CIU el govern TRISTPARTIT com l'anomenen els seus antecesors ens deixarà una herència d'escombreries i residus indústrials que la comarca de La Ribera haurà de suportar de per vida.Els nostres fills no es mereixen això.Sou uns trapalers i uns depredadors del medi ambient .Milà d'ecologista de debó no en tens rés i de verd més aviat amb una tonalitat marró ,la tonalitat de les mosques i la merda.
Re: L'abocador de Tivissa obté el permís d'obertura
08 oct 2004
El govern tripartit són una colla de bacons.A la Ribera no tenim Bracons 2 tenim la merda que ja ens estan portant al macroabocador de Tivissa els ecologistes de debó ,ERC,PSC i CIU
Sindicato Sindicat