Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
El Front d´Alliberament Gay de Catalunya davant l´aprovació del matrimoni homosexual
02 oct 2004
L'OPINIÓ DEL FAGC DAVANT L'APROVACIÓ DEL MATRIMONI



EL FAGC,



davant l´aprovació per part del Consell de Ministres de l´Avantprojecte de Llei sobre el dret al matrimoni entre persones del mateix sexe,



VOL MANIFESTAR:



1.-Que el dret al matrimoni entre persones del mateix sexe, es sens dubte, un dret pendent per a gais i lesbianes en el camí per a la plena equiparació legal. Dret que atorgarà l’aprovació d´aquesta llei.



2.- Que, com indica la Memòria de l´Oficina Antidiscriminatòria del FAGC, gais i lesbianes constinuem patint constantment agressions i discriminacions per fer pública la nostre opció sexual, raó per la qual, cal insistir en la lluita contra l´Homofòbia com a principal eina en la lluita de les nostres LLIBERTATS i DRETS INDIVIDUALS.



3.- Que el FAGC, en la seva lluita per l´alliberament sexual i de gais i lesbianes, es declara partidari de l´abolició del matrimoni civil, ja que és un dels pilars que apuntala l’actual sistema econòmic constructor de la societat de les desigualtats i de la repressió.
Mira també:
http://www.makmakmak.com/FAGC

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Front d´Alliberament Gay de Catalunya davant l´aprovació del matrimoni homosexual
03 oct 2004
per fi algun col·lectiu demostra que pensa, és crític amb el sistema i té un projecte més enllà de "casar-se". No esperava menys de les FAGC,

destruim el patriarcat!
destruim el capitalisme!
Re: El Front d´Alliberament Gay de Catalunya davant l´aprovació del matrimoni homosexual
04 oct 2004
Claro que si hombre, ahora hay que pedir subenciones para la sodomia porque es maravilloso. Pero que mal vais y lo que hay que oir.
Sindicato Sindicat