Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : fòrum 2004 : guerra
Anècdota. Els bons principis del Forum 2004 reflexats en la Festa del Cel d'enguany.
02 oct 2004
Mirages al cel. Miratges al terra.
BARCELONA
Avui, a la "Festa del cel" l'ajuntament de barcelona, amb en Ferran Mascarell al capdavant (regidor de cultura) ens ha tornat a sorprendre.

Feia dies que avui estava previst (i programat i difós públicament) fer una concentració de parapents a la platja de la barceloneta. Avui al migdia han anat arribant nombrosos parapentistes per acudir al acte, el qual pretenia ser una novetat en la festa del cel d'enguany ja que els anys anteriors els "protagonistes" havien estat uns altres, com bé sabreu.

Dons bé; resulta que quan tot estava a punt arriba una nota diguent que els parapents motoritzats no podràn volar per falta de permisos suficients (tot i que els tramitadors tenien el suport fins i tot de la federació aèria catalana).

El per què realment no han concedit el permís no ho se (de moment) i si solsament la prohibició es basa en un detall tècnic burocràtic ..Tampoc ho se,certament. Pero no deixa de ser un element més reflexió, de sarcasme ja directament, el fet que la BARCELONA POST FÒRUM i GUAPA i OL�MPICA i no se que més ..prohibeixi el vol dels parapents a les seves platjes i en canvi, hagin volat, sense la més mínima traba legal avions militars Mirage francesos i la patrulla AGUILA del Exercit Militar espanyol, com d'altres anys.

He buscat informació a internet sobre aquesta patrulla -que te com a pilot honorífic al princep Felip de Borbó- i el que m'ha "agradat més" és el que diu sobre l'esperit dels seus component, plasmat en forma d'ideari de 7 punts.

" 1º Fomentar el Espíritu Aeronáutico en los Profesores y Alumnos de la AGA.

2º Contribuir a un mayor prestigio de la AGA.
Dar a conocer la profesionalidad del Ejército del Aire.

3º Promocionar nuestra Industria Aeronáutica Militar.

4º Ser ejemplo de disciplina en vuelo.

5º Promover entre la juventud el interés Aeronáutico-Militar.

6º Demostrar el entrenamiento de los componentes del Ejército del Aire para el vuelo en formación.

7º Contribuir a dar realce a importantes manifestaciones de la vida Nacional y Regional."


Que me'n dieu? Interesants aquests punts eh? sobretot el 3, 5 i 7.

Visca la barcelona del señor clos, ferran mascarell, oleguer sarsanedes, directors d'agbar, telefónica, endesa, etcètera, etcètera, etcètera..!
La solidaritat, la pau, la poesia, la lluita social, la cultura, han d'estar dintre d'un parc temàtic de pagament, ben ben maco. Pero que no surtin eh?
Mira també:
http://usuarios.lycos.es/Aeroespace/Patrullas/aguila.htm

This work is in the public domain

Comentaris

les lletres
02 oct 2004
Modificat: 11:30:49
dos mirage.jpg
patrulla ucraniana.jpg
patera aeria.jpg
1,2,3
mitjanit
02 oct 2004
1622CIMG2160-med.jpg
Hi ha qui diu que el major somni d'un guerrer poderós seria destruir totalment el sol perque és l'únic lloc on mai podria posar mai una bandera de conquesta.
Re: Anècdota. Els bons principis del Forum 2004 reflexats en la Festa del Cel d'enguany.
03 oct 2004
Fer propaganda de l´exercit i de la guerra, omplir BCN de fums i sorolls bestials, i cremar gasolina i diners a tope; en aquest festival aeri antiecologic i armamentista; aquestes son les exhibicions culturals del tripartit que governa aquest país.
Com es pot esser tan hipòcrites??
Com podeu parlar de medi ambient després d´haver desviat el riu LLobregat, amb l´única finalitat d´especular amb la Zona Franca i amb el port plé d´oficines.
Sindicato Sindicat