Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Xerrada antifeixista a Tona (Osona)
02 oct 2004
Aquest diumenge dia 3 d'octubre a les 7 de la tarda començaran els actes del primer aniversari del Casa Independentista La Traca de Tona (Osona)amb la projecció del vídeo "Quan un poble diu prou!!" editat per la plataforma ciutadana Castellar contra el feixisme, a continuació hi haurà una xerrada on els membres de la plataforma explicaran les seves experiències i així ho podran fer també els assistents a l'acte.

www.paisoscatalans.org/latracatona
la_traca_tona ARROBA hotmail.com

Durant aquest més d'octubre seguiran els actes amb un a projecció de vídeo cada dimecres a les 9 del vespre (Els nens perduts del franquisme primera part i segona, Amb dret a llengua i Sólo mía). El diumenge 24 d'octubre hi hauràn els actes del Correllengua'04 amb un dinar popuar, concert i projecció del vídeo de Correllengua. Els actes acabaran el dissabte 30 d'octubre amb un concert al pavelló municipal d'esports de Tona amb els grups VII de festucs (Pop-rock, Osona) + Distract (Hardcore-metal, Osona) + REVOLTA 21 (Hardcore-metal, Alt penedès) + SKARNIO (Ska, Galiza). Preu:7€, 5€ si es torna amb el bus del Consell Comarcal d'Osona.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Xerrada antifeixista a Tona (Osona)
02 oct 2004
Si us plau, en l'acte feu menció del cas de'n Roger.

Tampoc estaria malament que l'advocat, els amics o fins i tot algun familiar de'n Roger (ja se que ha de ser difícil) es poses a disposició dels diferents grups que van organitzant actes antifeixistes per tal de donar a coneixer el seu cas.

Anims a La Traca de Tona i a tots els antifes !!
Re: Xerrada antifeixista a Tona (Osona)
02 oct 2004
Endavant La Traca

Osona antifeixista
Re: Xerrada antifeixista a Tona (Osona)
02 oct 2004
Endavant amb La Traca.

Catalunya antifeixista!!!
Sindicato Sindicat