Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Salvem el Centre Social Alliberat Can Barba!
01 oct 2004
Des de Can Barba, espai de transformació social autogestionat i obert a totes les persones o col·lectius que vulguin fer-ne ús, volem comunicar-vos que aquesta tardor continuarem amb el treball iniciat el passat mes de febrer. Recordem que aquesta nau de propietat municipal duia més de deu anys abandonada. Per tant, desmentim qualsevol informació que digui el contrari i no només això sinó que volem deixar les coses ben clares: lâassemblea de Can Barba des dâun primer moment ha mostrat una actitud oberta i dialogant sense tancar portes a negociar amb lâAjuntament (malgrat ja des del primer dia amenacessin amb recórrer als tribunals). Des de lâokupació, lâAjuntament ha intentat fer veure que tenia projectes en aquest espai: primer explicaren lâampliació de lâescola Nostra Llar fins que la mateixa escola va fer públic que era mentida, llavors afirmaren que farien un espai dâeducació viària, però el projecte sâesfumà tan ràpid com lâanterior. Ara, asseguren que hi faran cursos de formació ocupacional i que els falta espai.
Des de Can Barba, sempre amb la veritat per davant, hem deixat clar que marxarem si es compleixen tres condicions: que hi hagi un projecte que contribueixi a MILLORAR LA CIUTAT, que sigui un projecte FERM I AMB TERMINIS CLARS i que es facilitin ESPAIS AUTOGESTIONATS per a les associacions de veïns, assemblees de joves i altres col·lectius que ja fa anys que els demanen. Si es complissin aquestes condicions, Can Barba ja no tindria raó de ser. Malgrat la claredat i lâassequibilitat de la nostra proposta, lâAjuntament sâhi ha negat en rodó i ha iniciat una campanya de manipulacions i mentides: afirma que els calen més espais per als cursos, quan al Vapor Llonch (escola de formació professional) han reduït lâoferta per manca de demanda (alhora que només pretenen fer dos cursos a lâespai okupat). A més, la intenció real del consistori consisteix en ârehabilitarâ? lâespai a través dels alumnes de lâescola-taller sense pagar-los res i un cop fet el treball, donar-li lâús que els convingui, amb la dinàmica actual dâutilització dâespais municipals rehabilitats. Ãs a dir, volen convertir Can Barba en oficines i magatzems.

Sempre estarem obertes al diàleg sincer i raonable; les condicions proposades són clares, senzilles i necessàries. Si lâAjuntament opta per la via de la violència demostrarà un cop més el seu tarannà absolutista i autoritari i ens veurem obligades a defensar-nos.

ENDAVANT AMB ELS PROJECTES SOCIALS A SABADELL!

CAP DESALLOTJAMENT SENSE RESISTÃNCIA!

OKUPAR ÃS RESISTIR, RESISTIR ÃS VÃNCER!

    Assemblea dâOkupes de Sabadell

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat