Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Nazis d'Espanya 2000 insulten als antimilitaristes.[CAT/CAS]
01 oct 2004
Publicat al medi de desinformació Levante, per a més informació visiteu:

http://www.esfazil.com/kaos
http://barcelona.indymedia.org
http://www.lahaine.org
http://www.lavanc.com
http://www.internacionalista.tk
http://www.guillemagullo.tk
http://www.espana2000.com (la web "no oficial")
nazi españa2000.jpg
Nazis d'Espanya 2000 insulten als antimilitaristes

Ambdós grups es van concentrar davant l´expotràiler de Defensa
José Graella, ValènciaL´expotràiler col·locat pel ministeri de Defensa al costat de la plaça de bous de València per a promocionar l´allistament a les Forces Armades va donar lloc ahir a un incident entre pacifistes i simpatitzants de l'extrema dreta valenciana.

El dimecres, els grups antimilitaristes van anunciar una concentració al costat de l´expotràiler per a «detectar focus de contaminació biològica en el centre de València». Així doncs, ahir van acudir al lloc una dotzena d'activistes que es van manifestar pacíficament vestits amb monos i mascarilles.

A la mateixa hora i «per a contrarestar aquest rebuig», Espanya 2000 va organitzar una concentració similar a la qual van assistir una vintena de simpatitzants. «Sols volem donar suport al nostre exèrcit i dir-li a la gent que són necessaris per al país», va assegurar José Luis Roberto, dirigent de l'organització.

Encara que en principi no va haver problemes, la tensió va pujar de grau quan els simpatitzants de l'extrema dreta van envoltar a un parell d´antimilitaristas cridant frases del tipus: «Fora pallassos», «Sou els mateixos marietes i les mateixes bolleres de sempre», «Viva Espanya», «Visca l'exèrcit».

La intervenció de la policia va impedir qualsevol enfrontament i poc després els representants d´españa 2000 es van dispersar. No obstant, aquest episodi no va agradar als militars que treballen en la plaça de toros. AL seu judici, és habitual tenir protestes antimilitaristes, però no de l'extrema dreta, amb qui tampoc asseguren tenir gens en comú.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[CAS]

Simpatizantes de España 2000 insultan a los antimilitaristas

Ambos grupos se concentraron ante el expotráiler de Defensa
José Parrilla, Valencia


El expotráiler colocado por el Ministerio de Defensa junto a la plaza de toros de Valencia para promocionar el alistamiento a las Fuerzas Armadas dio lugar ayer a un incidente entre pacifistas y simpatizantes de la extrema derecha valenciana.

El miércoles, los grupos antimilitaristas anunciaron una concentración junto al expotráiler para «detectar focos de contaminación biológica en el centro de Valencia». Así pues, ayer acudieron al lugar una docena de activistas que se manifestaron pacíficamente vestidos con monos y mascarillas.

A la misma hora y «para contrarrestar ese rechazo», España 2000 organizó una concentración similar a la que asistieron una veintena de simpatizantes. «Solo queremos apoyar a nuestro ejército y decirle a la gente que son necesarios para el país», aseguró José Luis Roberto, dirigente de la organización.

Aunque en principio no hubo problemas, la tensión subió de grado cuando los simpatizantes de la extrema derecha rodearon a un par de antimilitaristas gritando frases del tipo: «Fuera payasos», «Sois los mismos maricones y las mismas bolleras de siempre», «Viva España», «Viva el ejército».

La intervención de la policía impidió cualquier enfrentamiento y poco después los representantes de españa 2000 se dispersaron. No obstante, este episodio no gustó a los militares que trabajan en la plaza de toros. A su juicio, es habitual tener protestas antimilitaristas, pero no de la extrema derecha, con quien tampoco aseguran tener nada en común.
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/124480/index.php
http://www.carteleralibertaria.org/articulo.php?p=798&more=1&c=1

This work is in the public domain

Comentaris

+ info
01 oct 2004
El trailer de les FFAA escampa el virus de la violència en València

L'EQUIP DE DESCONTAMINACIÓ SOBREPASSAT PER LA DIMENSIÓ DE L'EPIDÈMIA ES LIMITA A INFORMAR ELS VIANANTS

Tal com havien anunciat, este mati a les 12 hores, un grup de des-contaminació bèlico-vírica format per 4 persones fortament equipades amb dispositius de protecció biològica han acudit a l'explanada situada entre la plaça de bous i l'estació central, al carrer Xàtiva. En este lloc es troba des de fa un parell de dies un trailer de reclutament de les FFAA que ha estat detectat com a focus del NATOvirus Castrensis, el perillòs virus causant de l'enfermetat de la violència espongiforme humana. La intenció de l'equip de seguretat biològica era evitar una possible epidèmia degut al gran tràfic de vianants d'esta zona, acordonant la zona i esterilitzant els materials altament contaminats, per una banda, i informant sobre com es pot prevenir aquesta greu enfermetat que infecta el món sencer.

Tanmateix, des del moment de la seua arribada, els i les sanitàries s'han adonat que el seu esforç anava a ser insuficient, tot i la seua ràpida actuació en menys d'un dia: la infecció violenta ja havia arribat al nivell d'epidèmia. Efectivament, la zona afectada estava tomada per cinc furgones plenes de persones que mostraven ja tots els símptomes de la violència espongiforme humana, armes i uniforms blaus inclosos. Abans inclús d'arribar a la zona afectada i de ficar-se els tratges protectors, un dels infectats amb ulleres de sol (la enfermetat causa fotosensibilitat), ha advertit als des-contaminadors que tenia ordres de no permetre'ls accedir a la zona contaminada "per la seua pròpia seguretat".

Després d'uns minuts de "negociació" (cal ser diplomàtic amb els afectats per que un dels símptomes que pateixen també és la hiperirritabilitat), l'equip ha pogut ficar-se a quinze metres del focus principal de contaminació per ambdues bandes. Resignats davant de la destrossa que ja havia causat el virus, han romangut durant una hora i mitja senyalitzant la zona amb un cartell, repartint fulletes d'informació, i advertint als i les vianants de la perillositat d'acostar-se tant al trailer de les FFAA.

Durant el seu treball, l'equip sanitari ha patit uns moments tensos. Un grup d'uns 8 infectats en la fase terminal de l'enfermetat (la persona es queda totalment calva, s'inflamen els bíceps i el tòrax, ixen una espècie de taques en la pell semblants a tatuatges, el CI cau brúscament baix del 30, i en alguns casos, apareix coixera) als quals els malalts vestits de blau obscur si que han permés ficar-se dins de la zona contaminada (lògicament; en esta fase les esperances de curació son pràcticament nul·les), han insultat i amenaçat als sanitaris, intentant diverses vegades arrebatar-les les fulletes d'informació.

A continuació podeu trobar la fulla informativa en PDF.

La foto inclosa correspon a una altra actuació sanitària al consulat dels EUA a València, en novembre de 2001. En pròxims dies, fotos de l'actuació d'avui.


Departament de Salut Social
Equip d'Emergències Sanitàries
Re: Nazis d'Espanya 2000 insulten als antimilitaristes.[CAT/CAS]
01 oct 2004
Muy burdo el retoque de la foto.
están acabados
01 oct 2004
hasta los militares reniegan de ellos
Re: Nazis d'Espanya 2000 insulten als antimilitaristes.[CAT/CAS]
01 oct 2004
Lo que os dije:el ridículo de siempre de España2000.
Los militares quedaron como unos imbeciles y neonazis ante la ciudadania por culpa de estos mequetrefes y subnormales varios.
El cojo en su línea,haciendo el freak por donde va acompañado de los matones de turno y dejando en mal lugar al ejército.

El ejército reniega de los neonazis,os lo aseguro,no le gusta que militares suyos den luego en la calle mediante palizas y agresiones la imagen fascista del ejército,y encima llega Chernovil2000 y sus macacos en Valencia,feudo facha del PP a montar semejante cirio y espectáculo denigrante para el ejército.
Imaginad lo que deben de estar pensando los militarras de alto grado en Valencia sobre Chernovil2000 y la Troma Levantina...

En la imagen tenemos al típico joven que es afiliado de España2000:skinhead violento,maleducado,gamberro,delincuente,bakaluti etc,vamos,lo peor.

Pero atención,que en su foro se vanaglorian del bochornoso espectáculo de ayer y diciendo que son la alternativa al voto del PP...JODER,QUÉ MAL QUE ESTAN.
Re: Nazis d'Espanya 2000 insulten als antimilitaristes.[CAT/CAS]
01 oct 2004
Si el ejército no gozaba de simpatías ahora con esos orangutanes defendiéndolos creo que ni dios se acercará a ellos. Puede que sea la mejor solución: vincular a los garrulos de la extrema derecha con el ejército profesional. Y lo mejor de todo es que son ellos mismos los que se echan piedras sobre su propio tejado. Si llegarán a ser estúpidos.....

Enhorabuena a la peña de valencia.

Postdata: Pago billete de ida a irak a cualquiera de los 20 garrulos de Torrente2000 que fue a "defender" a los milicos.
Sindicato Sindicat