Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Eu presenta als ajuntament mocions per rescindir i/o impedir contractes amb la Levantina Seguridad
01 oct 2004
ANL.jpg
Eu presenta als ajuntament mocions per rescindir i/o impedir contractes amb la Levantina de Seguridad


Us passem la moció base que s'està presentant a tots els ajuntaments del País Valencià on EU té representació municipal
Informar-vos també que la propora setmana es presentarà proposició no de llei a les Corts Valencianes per a que cap empresa pública contracte a aquesta empresa


MOCIÃ A LâAJUNTAMENT DE__________ PER CONTRACTAR EMPRESES DE SEGURETAT RESPECTUOSES AMB LES PERSONES

En/Na___________________, com a portaveu del Grup Muncipal dâEU, presenta la següent moció a lâajuntament de/dâ_______________ per al seu debat en sessió plenària, i si escau, aprovació

Exposició de motius: Molt sovint, els ajuntaments i demés organismes públics han de recurrir a empreses de seguretat privada per cobrir esdeveniments que superen la capacitat del personal dependent de les corporacions ( actes públics i festius, esdeveniments esportius, fires...etc) i es sol contractar a empreses privades.
La correcta formació dâaquest personal, i el tracte respectuós a les persones ha dâestar garantit. Per tant, les empreses contractades han de tindre un historial net i escrupolós al respecte, amb capacitat de controlar la seguretat però també dâevitar actuacions que acaben en agressions a les persones que en teoria han de protegir.
Lâempresa â La Levantina de Seguridad.S.Lâ?, ha estat nombroses vegades denunciada per lâactuació del seu personal, que sâha sobrepassat en les seues funcions. No debades, aquesta és propietat del conegut element ultra Jose Luis Roberto Navarro, portaveu de la Asociación Nacional de Empresarios de Locales de Alterne, i al mateix temps, màxim dirigent del partit polític xenòfob España 2000 ( que empra a treballadores estrangeres per al seu lucre, mostrant la hipocresia de qui veu bé als immigrants per enriquir-se com proxeneta, però al mateix temps fa de la campanya contra la immigració la seua arma electoral populista).
Aquest partit polític se dedica a propagar idees feixistes, lâodi cap a les persones immigrants ( convocant manifestacions que acaben en agressions a les persones), la xenofòbia, lâhomofòbia i en definitiva lâagressió de qualsevol tipus a tota persona que ells consideren diferent, actuant fora del marc de lâestat de dret.
La Levantina de Seguridad S.L, actua, segons múltiples denuncies dâex empleats, com a viver del grup ultra, no sent estrany el cas de Castelló de la Plana, on el partit i lâempresa comparteix seu social (Avinguda Almassora 70)
També han fet públics mitjans de comunicació, la coacció sobre els treballadors per afiliar-se a organitzacions polítiques i/o sindicals dâextremadreta.
Per tant, és altament preocupant que es contracte a empreses de seguritat, que han ensinistrat als seus treballadors en lâodi cap al diferent, en el nul respecte a les persones, i amb idees preconstitucionals i excloents.
Per tant, aquest ajuntament en Ple acorda:

1. No establir cap relació contractual amb lâempresa La Levantina de Seguridad, ni cap altra relacionada amb lâextremadreta
2. Recindir tots els contractes existents amb aquesta empresa, o semblants.
3. Acordar que quan es contracten empreses de seguritat privada, es tinga certesa de la correcta formació del seu personal en el respecte a les persones
4. Instar al Govern Valencià, a que rescindisca totes les relacions comercials que mantinga amb aquesta empresa privada, qualsevol organisme públic dependent
Mira també:
http://www.lavanc.com
http://www.carteleralibertaria.org/articulo.php?p=798&more=1&c=1

This work is in the public domain

Comentaris

el cerebro es más poderoso que un millón de puños
01 oct 2004
la inteligencia supera a la violencia

la contrainformación digital puede ser tan efectiva como las manis, las pintadas, etc

felicidades a todxs lxs companyerxs que han participado en la campanya

salud!
Re: Eu presenta als ajuntament mocions per rescindir i/o impedir contractes amb la Levantina Seguridad
01 oct 2004
ES CIERTO. HACE POCO EMPEZAMOS TODOS A MOVERNOS Y CON EL ESFUERZO Y LA COLABORACION DE TODOS ESTO ESTA EMPEZANDO A MARCHAR BIEN Y HASTA LOS POLITICOS SE ESTAN MOVIENDO. PERO NO HAY QUE PARARSE AHORA HAY QUE SEGUIR DENUNCIANDOLOS E INFORMANDO SOBRE LA PELIGROSA SECTA DE TORRENTE!
Sindicato Sindicat