Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : indymedia : mitjans i manipulació : xarxa i llibertat
Indymedia Barcelona en el DeForm :: col·labora (ca, es, en)
30 set 2004
-ca-


fem equip??? vols coneixer-nos mès???

Els dies 1, 2 i 3 d'octubre es celebrarà a Barcelona el Festival d'Art i Cultura Alternativa D-Form. Les persones que formem part de l'Editorial de Barcelona Indymedia i portem a terme el seu manteniment també participarem a l'esdeveniment. Ens trobareu en una taula informativa de l'Infozona.
Us animem a que vingueu i col.laboreu a donar cobertura al Festival, hi haurà tan sols una hora de streaming de imatge i una radio informant. També podreu fer consultes en directe, i dispondreu d'ordinadors per tal de publicar notícies.
De moment tot s'està organitzant encara, a mesura que tinguem més informació l'anirem afegint.
-es-

hacemos equipo??? quieres conocernos más???

Durante los dias 1, 2 y 3 de Octubre se celebrara en Barcelona el festival europeo DeForm. La gente que hacemos el mantenimiento de la Indymedia Barcelona estaremos en una mesa informativa y cubriendo el evento en el info-point. Os animamos a que vengais y colaboreis a cubrir el evento pues habra sólo una hora de streaming de imagen y una radio informando. También por si quereis consultar alguna cosa en directo. Habra ordenadores para poder subir noticias. Ahora aun se esta organizando y a medida que tengamos mas informacion lo iremos añadiendo.
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org
http://deform.org

This work is in the public domain

Comentaris

en
30 set 2004
if anybody can transllate it will be a big help. thanks :)
Colera camping CNT