Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : un altre món és aquí
Deform: una via alternativa (ca)
29 set 2004
Una via alternativa

Vivim en una societat bombardejada amb informació des dels mitjans corporatius que busca emmarcar les nostres vides en el consumisme, el treballar i l’obsessió en un mateix. El valor de la comunitat s’ha reduït en aquells serveis que proveeix el govern local. Els carrers s’han reduït en camins pels vehicles que funcionen amb petroli i el consumisme.
La immensa majoria de la Comunitat Europea ha estat conquerida i desposseïda de poder per una estructura autoritària dirigida per les èlits globals.
Aquestes èlits globals tenen el control sobre les nostres necessitats energètiques, els nostres recursos naturals, la nostra alimentació, la nostra aigua, el nostre aire, la nostra salut. Aquest poder absolut significa que són lliures de destruir i explotar els pobles indígenes, la natura, el clima global i endegar guerres contra la nostra voluntat.
I així, quina utilitat té la informació en aquesta escalada de injustícia global?
Donat que se’ns alimenta amb desinformació la nostra cultura alternativa ha desenvolupat els seus propis mitjans de comunicació. La informació, llavors, esdevé una solució real, però només si sabem “com� fer-la servir. Per això, són els fets i no les paraules que ostenten el poder del canvi.
La informació que es proveirà @ deform és informació per l’acció, que busca solucions a nivell local i global. Les habilitats pràctiques com a mitjans pràctics per alliberar les nostres vides de les èlits globals i oferir a tota la comunitat l’espurna de l’oportunitat de re-evolució.

La lluita continua per reclamar el futur.

Si sou un col.lectiu que hi voleu participar porteu la vostra informació, les vostres habilitats, una xerrada preparada... i si us plau, contacteu amb: infozone ARROBA deform.org
O bé amb infozona ARROBA deform.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat