Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral : mitjans i manipulació
Elx
29 set 2004
Dues organitzacions extremistes es disputen les protestes del calçat a Elx

Fa dues setmanes, treballadors del sector del calçat d'Elx es van manifestar al polígon industrial de Carrús per protestar contra la importació de productes procedents de la Xina. La concentració va acabar amb disturbis i la crema d'un magatzem de calçat.
ues La situació, lluny d'estabilitzar-se, sembla que agafa una nova embranzida. Dues organitzacions radicals intenten de canalitzar les protestes del sector industrial del càlcer, que acusa la comunitat xinesa de competència deslleial, ja que importa productes molt més barats. D'una banda hi ha Democracia Nacional, que ha organitzat una concentració per dissabte vinent amb un lema que apel·la (com ja és habitual en aquest grup) a actituds xenòfobes i extremistes. I d'una altra banda hi ha un grup d'extrema esquerra que s'autodenomina Moviment per la Unitat del Poble, que demà farà una concentració amb el lema 'Pel calçat i els drets socials'.
La situació de la comunitat xinesa va provocar que l'ambaixada d'aquest país a Madrid obrís un telèfon d'emergència per als afectats pels aldarulls d'Elx. La policia investiga la possible vinculació de grups d'extrema dreta en els incidents que van acabar amb l'incendi del magatzem.

----------
+ Notícia relacionada: Uns 400 treballadors del calçat cremen contenidors i una part d'una nau en una manifestació a Elx .
+ Notícia relacionada: L'Ambaixada de la Xina a Madrid posa a disposició un telèfon d'emergència després dels incidents d'Elx .
+ Notícia relacionada: La subdelegació sancionarà els treballadors del calcer que 'van instigar la manifestació il·legal' d'Elx .
+ Edició: Elx.
Mira també:
http://www,vilaweb.com

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more