Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Les Mentides de Tony Blair
28 set 2004
El Primer Ministre britànic Tony Blair, que encapçala el Partit Laborista d'aquest país ha pronunciat avui un discurs durant el congrés Anual del Partit Laborista encaminat a donar per tancada i oblidada les conegudes diferències existents dins del seu partit pel que fa al tema de l'invasió i masacre il.legal d'Irak que tots sabem que respòn a raons geopolítiques i geoestratègiques encaminades a controlar territoris productors de dues primeres matèries que començen a escassejar entre nosaltres com són el Gas i el Petroli. Tots sabem també que les raons que s'ens van donar per intentar justificar el que és injustificable, és a dir, l'invasió i masacre d'un poble innocent liderat per un dictador sanguinari que en un passat recent va aparèixer en l'escena Irakiana subvencionat per la CIA nortamericana per a expulsar els comunistes d'aquest país, són falses, i que entre aquestes raóns, estarien la pau i la seguretat mundials i l'arribada de la democràcia a l'Iraq.

Durant aquest congrés Blair ha tingut la cara dura i el cinisme de dir en veu alta que "El problema es que puedo pedir perdón por la información que resultó equivocada, pero, sinceramente, no puedo disculparme por derrocar a Sadam. El mundo es un sitio más seguro con Sadam en prisión y no en el poder". I la pregunta és...quin món és més segur després de la desaparició de Sadam Hussein de l'escena internacional? Sent clars, la terra no, això està clar, des de l'invasió d'Afganistan i Iraq els atemptats suposadament portats a terme per "radicals islamistes" estàn a l'ordre del dia, atemptats que semblen ser dirigits, pensats i perpetrats per una Mà Negra d'origen Estatal, l'11-S i l'11-M són dues masacres que intenten amagar sense èxit la Mà Negra d'una Raó d'Estat sanguinària disposada a enviar a morir persones innocents per tal d'aconseguir les seves finalitats.

Durant aquest congrés un manifestant ha aconseguit fer-nos arribar la seva veu dient una veritat tan breu, però tant sentida, clara i evident com és "tens sang a les mans" referint-se al Primer Ministre Tony Blair, una veritat entre munts de mentides, una veritat que ha durat el que han tardat els guardes de seguretat en treure de males maneres el manifestant de la sala, una veritat que en pocs minuts ha desmontat hores de pensades i organitzades mentides, mentides d'Estat que van costar la vida a David Kelly, i veritats del poble que han desmontat els arguments d'un assassí que encapçala un país.

Tony Blair, però no ha perdut la compostura i ha continuat amb les mentides i el cinisme en afirmar ""No hay problema, usted puede protestar. Menos mal que vivimos en una democracia y puede hacerlo".....No hi ha problema, vivim en una democràcia, una democràcia que va matar a David Kelly de la mateixa manera i per els mateixos motius que moren cada dia dotzenes d'Iraquians innocents, Palestins innocents o costes de territoris celtes plenes del petroli per el que aquestes persones estàn morint...tot plegat...molt trist..

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les Mentides de Tony Blair
28 set 2004
Això és el que hi ha. Ells han fet el tabler del joc, com d'escacs...ells han construit el joc, han dissenyat les peçes (partits, democràcia,policia, jutges...)ells han disposat les fitxes sobre el tabler, les seves posicions, les seves accions, els seus moviments, ells, han començat la partida, amb totes aquestes aventatges...ells estan programats, com aquella màquina que s'entesta a guanyar als "escaquistes" de torn, ja sigui acabats en "ov" o en "cia"...ells han montat l'escenari de l'escenari de l'enfrontament...han dissenyat tots els moviments, han manipulat tot lo manipulable...Però l'abraç de la Terra trencara les cadenes, la manipulació, la mentida, la injusticia, l'abraç de la terra trencara el seu joc, el seu tabler, les seves figuretes, els seus simbols, el seu mal.
Salut Revolució i tirem la mentida enrere!!!
Re: Les Mentides de Tony Blair
28 set 2004
Perdó...Tauler X tabler
Sindicato Sindicat