Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : ecologia : especulació i okupació
planta d'arbres contra el caufec- 3 oct
28 set 2004
aquest diumenge plantarem arbres en els terrenys on pretenen impulsar el pla caufec. apunta't. adjuntem cartell en pdf
cartell_planta_un_arbre.pdf
cartell planta un arbre.pdf (489,55 KiB)
hola gent!

aquest diumenge 3 d'octubre plantarem arbres contra el pla caufec. farem front al ciment d'aquest pla tan irracional i inhumà que atempta contra collserola i sant pere màrtir. 3 d'octubre a partir de les 11h als terrenys de l'antic motocross d'esplugues. si pots, fes la màxima difusió d'aquesta convocatòria. t'adjuntem en pdf el cartell de la plantada d'arbres, imprimeix, fotocòpia i difon.

a les 14h hi ha dinar popular a cal suís (c/finestrelles, 32-38) i després intentarem pensar, debatre i reflexionar entre tothom què fem amb el pla caufec.

aquest pla ja ha estat aprovat pel tripartit a la generalitat i ens estan amenaçant amb que les obres comencen abans de finals d'any. amb l'excusa de voler soterrar les línies d'alta tensió que travessen la muntanya volen construir edificis d'oficines, hotels, centres comercials, vivendes d'alt standing, dues torres de 105 metres cadascuna.... realment una barbaritat a la que malauradament ens ha acostumat a esplugues el psc i els seus companys de viatge. d'aquesta forma l'ajuntament ha regalat més de 300 milions d'euros a una empresa tant o més mafiosa amb una tupinada urbanística que s'ha arribat a qualificar com la operació urbanística més especulativa de la història de catalunya pel que fa a equipaments.

a nosaltres ens sembla mot greu, i per això estem fent una crida per aturar aquest pla

si vols més informació demana-la en aquest correu >> paremoselcaufec ARROBA rusc.net

gràcies

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa