Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: laboral
Izar.- Més de 400 empleats de Manises es manifesten fins a l'aeroport
28 set 2004
Izar.- Més de 400 empleats de Manises es manifesten fins a l'aeroport per a "cridar l'atenció" sobre la planta

28/09/2004 14:28


VALENCIA, 28 (EUROPA PRESS)
Entre 400 i 450 persones es van manifestar este matí de manera "pacífica" des de la planta d''Izar Manises fins a l''aeroport ubicat en esta localitat, amb l''objectiu de "cridar l''atenció" sobre el problema de les drassanes, segons ha informat el president del comité d''empresa d''este centre, Emilio Cócera.

Cócera va assenyalar, en declaracions a Europa Press, que més de 400 persones, 325 treballadors de la planta a més dels empleats de companyies auxiliars, van eixir des de la fàbrica de Manises a les 10 hores i van arribar fins a l''interior de les instal·lacions de l''aeroport al voltant de les 11.15 hores per la carretera de l''aeroport.

El president del comité d''empresa d''Izar Manises va recalcar que la marxa de protesta era pacífica, per tal d''impulsar les negociacions en relació amb el pla de viabilitat presentat per la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI), en què es contempla la segregació de l''activitat militar de la civil de les drassanes i la "privatització" d''alguns centres d''Izar.

Per això, va destacar que el que es pretén és que "algun responsable d''Izar o de SEPI confirme que la situació tal com està, amb un pla industrial per a negociar, no pot suportar-se si no hi ha càrrega de treball".

Sobre això, va assegurar que des del comité d''empresa hi ha "indicis que de càrrega de treball internacional n''hi ha suficient per a omplir totes les drassanes d''Izar, fins i tot esta fàbrica de motors, dos o tres anys més del previst en cartera".

A més, va subratllar que "els nostres comercials estan fent ofertes de motors als clients habituals", que, segons va dir, "en este moment haurien de ser considerades perquè el mercat internacional està saturat amb Corea i la Xina".

En este sentit, va insistir que "no entenem com Izar no ens dóna el vistiplau en este moment per a la contractació d''estos motors o per a la contractació dels vaixells que són tan necessaris per a les drassanes".

D''altra banda, va indicar que dijous que ve s''ha convocat altres dos hores d''aturada a la factoria de Manises, on tindrà lloc una assemblea informativa sobre la reunió que se celebrarà demà a Madrid amb SEPI.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat