Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : pobles i cultures vs poder i estats
Concentració contra Francisco Camps a Girona aquesta tarda
28 set 2004
Des de Maulets Girona rebem una convocatòria a l'acte que realitzen el dimarts, 28 de Setembre, a dos quarts de vuit al Pont de Pedra. Es farà una concentració de rebuig a Francisco Camps, actual president de la Generalitat Valenciana.
Aquest personatge se'l titlla de "genocida cultural" per la gestió que fa el govern popular a les terres del País Valencià amb actes com la disgregació i menyspreu cap a la llengua catalana, per la destrossa de l'Horta de València i per les polítiques feixistes del PP.


Tal com anuncien a la web de l'organització juvenil "No podem permetre que desenvolupi la seva xerrada amb normalitat. Aquest feixista ha de saber que els i les gironines som tan catalans com els ciutadans de València. Els càrrecs i militants del PP han de ser rebuts com es mereixen, amb crits i lluita de carrer."


La visita és per participar com a convidat de la Tribuna de Girona, un fòrum d'opinió organitzat per el Diari de Girona, la Caixa de Pensions i altres empreses similars. Altres conferenciants que han participat als col.loquis han provocat manifestacions de rebuig a la ciutat, com les detencions que es van produir a la visita de l'alhesores ministre Josep Piquè, el vicepresident el govern espanyol Mariano Rajoy, o el jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón.
Mira també:
http://www.elsud.org
http://www.elforn.info

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració contra Francisco Camps a Girona aquesta tarda
29 set 2004
Pobre campos! Tothom el matxaca! Ara diuen que es vol canviar el color de la pell com el Michael Jakson perque ultimament el paren a veure si te el permis de residencia en regla. Pobret!
Papers per a tots! Per al Campos, paper de WC!
Sindicat Terrassa