Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : fòrum 2004 : laboral : guerra
indústria de guerra, NO! adhereix-t'hi!
28 set 2004
MANIFEST: âLES EMPRESES DE LA GUERRA, LâALTRA CARA DEL 22@â?
Les darreres guerres i en especial la guerra a l'Iraq posen de manifest la relació existent entre les empreses vinculades a les Noves Tecnologies (Nova Economia i Tecnologies de la Informació i Comunicació) i la indústriad'armaments. És obvi que una part important del sector centra la seva activitat en la investigació, desenvolupament i fabricació de productes destinats a l'ús militar.
Aquestes empreses necessiten de les guerres per tal de garantir la demanda continuada de productes i serveis i el creixement dels seus beneficis.
Per tot això i donat que l'àmbit del 22@BCN promou la implantació de la indústria de Nova Economia i de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació al Districte de Sant Martí de la ciutat de Barcelona les entitats sotasignants exigim:

*Que l'Ajuntament de Barcelona, en cooperació amb el moviment veïnal, entitats cíviques i socials i persones reconegudes pel seu treball en favor de la resolució de conflictes i de la pau, examini la relació entre la indústria d'armaments i les empreses que sol.licitin llicència d'activitats al Districte 22@BCN

*Que es deneguin les llicències d'instal.lació i activitat al Districte 22@ a les empreses vinculades als grups industrials que tenen el desenvolupament armamentístic entre el seu àmbit d'activitat.


-per adherir-vos a aquest manifest; envieu un missatge a : coordcontra22 ARROBA correucatala.comCoordinadora contra el 22@
www.poblenou.org/c22
coordcontra22 ARROBA correucatala.com
Mira també:
http://www.poblenou.org/c22
http://www.campanyes.org/c22@

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa