Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Obertura del curs universitari de la UV
27 set 2004
FOTO CEPC 1.JPG
Cal recordar que la CEPC va convocar una concentració fora del recinte de la nau per donar la benvinguda als polítics a la Universitat i recordar-los que mai no seran benvinguts. Dins de l'acte institucional, dos membres de la CEPC tragueren una pancarta en el moment que el conseller Justo Nieto prengué la paraula, al mateix temps que interromporen el seu discurs durant uns minuts per preguntar-li a l'equip rectoral de la Universitat perquè convidava a aquesta gent que no ens aprova els estatuts, que ens ofega econòmicament, que potencia el secceccionisme, que intenta acabar amb l'ensenyament públic...
Les reaccions no trigaren a arribar i en acabar l'acte dos membres de la CEPC foren identificats per la policia espanyola, al temps que se'ls amenaçava en detindre'ls. Aquest fet es produí na vegada fora del recinta universitari i quan ja s'havia acabat l'acte.
El dissabte la premsa es feia ressó d'aquest acte i ara des de la CEPC estem pendents de verificar la notícia que sortia a un diari valencia on s'assegurava que el rector està plantejant-se obrir expedient a l'estudiant que va impedir per moments el discurs de Justo Nieto.

La lluita continua, ara i sempre!!!
CEPC

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat