Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: fòrum 2004 : especulació i okupació
el Forum hagi forrat als espavilats de Diagonal Mar!!
24 set 2004
El pitjor alcalde de BCN està content amb que el Forum hagi forrat als espavilats de Diagonal Mar!!


El Forum no es res més que un gran tap o escenari per amagar, tapar i separar brutalment el barri de la Mina i les 3 torres incinedadores del barri per ricatxos de Diagonal Mar, o sigui, que es amagar la realitat dura d’on es troba Diagonal Mar, i així aquests espavilats o protegits de Diagonal Mar per l’Ajuntament s’hagin forrat gràcies als impostos dels barcelonins; venuts els pisos d’or, l’objectiu es complert; ara ja només cal enderrocar el barri de la Mina, i organitzar un altre Forum i requalificació urbanística, i així anar tirant.

La llista d’operacions especulatives va crèixent i aquest govern de rics de BCN passarà a la història de la ciutat com el que més gratacels ha fet i menys vivenda social ha construit, i han conseguit que el nefast Porcioles sigui més d’esquerres que aquests espavilats del tripartit , que per cert ja porten el triple de temps que el franquista i corrupte Porcioles governant BCN; un porcioles que va construir almenys més de 20 vegades d’habitatges socials que aquesta falsa esquerra ricatxa de Sarrià.

Una pregunta: No té el tripartit una persona amb més capacitat per esser l’alcalde de Barcelona? Jo crec que a Barcelona, més d’un milió de barcelonins seriem millors alcaldes de Barcelona , que per no tenir, no té ni el sentit comú de plegar i dèixar de fer el més gran ridícul!! Encarcarat com una mòmia ben trajada, per no fer el ridícul, jo si fos el seu assessor, li diria que no obris el bec, ja que així no faria el ridícul.

Amb els diners que ha costat el Fòrum de l’especulació es podria haver construit més de 25.000 habitatges de protecció social, però aixó si que es clar que es incompatible amb el negoci de Diagonal Mar. Quina vergonya d’ajuntament tenim!!

Pregunta: Per qué l’Ajuntament ha ajudat tant a Diagonal Mar que suposo que es una empresa privada? Quin interès tant gran ha demostrat la colla d’en Clos per aquest projecte ¿? Algú ho sap?¿

This work is in the public domain

Comentaris

Re: el Forum hagi forrat als espavilats de Diagonal Mar!!
24 set 2004
I aquest és, sobre el paper, l'ajuntament més massmediàticament d'esquerres possible. PSC-ERC-ICV-EUIA... Tots callats com uns porcs i a tirar de menjadora que per amagar el nyap especulatiu del fòrum només cal que callin, que ja hi haurà qui se n'encarregarà de moure els fils massmediàtics convenientment. Però si aquests són capaços de fer el que fan i de callar quan veuen el que es fa, esgarrifa pensar el que farien els que són a l'oposició!

I això és TOT el que ens ofereix el joc partitocràtic que aquesta colla de sangoneres ens volen vendre com a "democràcia" : poder triar entre el foc i les brasses >>-((

Quan ens posarem de debó a treballar des del carrer, des dels barris i amb el veinat per a desenvolupar alguna mena d'alternativa consistent i engrescadora a tot aquest muntatge? Més arguments no ens poden donar!

salut!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more