Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Noticies sobre el Roberto B. Catrino!!! Pres.o.s.
23 set 2004
Noticies sobre el Roberto B. Catrino!!!
es troba acomplint condemna a la presó de Zuera (Zaragoza), després de que fos progressat al 2n grau penitenciari i traslladat a aquesta presó desde el mòdul F.I.E.S. de Huelva fa aproximadament 3 mesos.
Ni fies
ni dispersio!!
Fa uns dies informavem de l'inici de la vaga de fam i set que el nostre company anarquista ROBERTO B. CATRINO LÓPEZ estava portant a terme per rehivindicar els seus drets com a persona presa.

El Roberto (nascut a Tremp -LLeida- i resident al Berguedà), es troba acomplint condemna a la presó de Zuera (Zaragoza), després de que fos progressat al 2n grau penitenciari i traslladat a aquesta presó desde el mòdul F.I.E.S. de Huelva fa aproximadament 3 mesos.

Ara, arrel de les últimes comunicacions amb éll aquest cap de setmana, hem sapigut que va abandonar la vaga tres dies després d'iniciar-la! La raó principal ha estat un nou canvi de mòdul: del Mòdul 9 al número 1, que és el mòdul de permisos. Éll considera que aquest canvi significa que probablement el vulguin traslladar a una altra presó; i és per això que demana que fem el màxim de pressió als organismes responsables per tal que aquest possible trasllat sigui en direcció a una presó de Catalunya.

No obstant els fets, que varen motivar la vaga encara no han variat: Sistema penitenciàri o com passar-se pel forro les seves pròpies lleis.

La seva primera rehivindicació és que se li faci efectiva l'aplicació del temps corresponent a les redempcions. Segons la seva situació penal regulada per la llei penitenciària sumen més de 35 mesos! i la seva immediata aplicació el posaria pràcticament al carrer!

L'altre rehivindicació que exigia és la efectivitat del seu trasllat definitiu a una presó de Catalunya, a prop del seu lloc d'origen i residència i aprop de la seva familia i amics, d'on va ser allunyat fa més de 4 anys. Aquesta petició també es correspòn amb allò legalment establert per la llei.

ACCIÓ!!!

Cal exigir a la Direcció General de Serveis Penitenciàris i Rehabilitació de Catalunya, a la Dirección General de Instituciones Penitenciarias de Madrid i al Juzgado de Vigilancia Penitenciaria de Zaragoza el seu trasllat immediat a una presó catalana. Cal exigir a aquests organismes penitenciaris l'aplicació immediata de les redempcions que li corresponen. TAL I COM HO DIUEN LES SEVES PRÒPIES LLEIS!!!

Cal denunciar l'hostigament i l'abandó legal del que està essent objecte el Roberto per part de tot el sistema penitenciàri. És una qüestió de respecte a la dignitat i els drets humans de la que tots i totes en tenim una part de responsabilitat. No podem ignorar aquesta realitat criminal!

Envia cartes, fax, telegrames, e-milios, telefona als responsables d'aquesta situació per exigir que acomplèixin les seves lleis i respectin els drets del Roberto, com haurien de fer amb qualsevol persona:

Direcció del C.P. Zaragoza JVP de Zaragoza

c.p. 50800 - (Zuera) Zaragoza c.p. 50800 - Zaragoza

Tlf.: 976698405 (Seguridad) Tlf.: 976208182 (o /3)

Fax: 976698456 (Régimen) Fax: 976208259

DGSPiR DG II PP

Jesús Martínez i Marín C/ Alcalá, 38-40

Cap del Servei de Rehabilitació 28071 Madrid

C/Aragó 332 Tlf.: 913354700 (Centralita)

08009 Barcelona Fax: 913354062 (Traslados)

Tlf 932140167, Fax 932140156 dgip ARROBA dgip.mir.es

jmm ARROBA gencat.net

Departament de Justícia (Generalitat)

Albert Batlle

Conseller de Justícia

C/Casp 26

08010 Barcelona

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa