Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
prova
23 set 2004
prova limits

This work is in the public domain

Comentaris

Re: prova
23 set 2004
...
Re: prova
23 set 2004
...
Re: prova
23 set 2004
...
Re: prova
23 set 2004
prova
Re: prova
23 set 2004
...
Re: prova
23 set 2004
De puta mare xicons, continueu fent proves i així llevareu més espai a altres noticies...
Les proves a casa i amb gaseosa!
Re: prova
23 set 2004
fare tantes proves com fan falta per a garantitzar el funcionament de la web. i cuan s'hagin acabat les proves s'amaga la noticia i ja esta

la gaseosa a casa teva, llestet
Re: prova
23 set 2004
Ah perdona amo, no sabia que tu tenies el poder d'amagar la noticia i de "garantitzar el funcionament de la web".

Per cert la noticia m'ha encantat, ho sent de veres.

Una coseta: "fare" s'escriu "faré"; "cuan" en català s'escriu "quan", "esta" quan és verb s'escriu "està"... Em pareix de puta mare que faces proves a Indymedia-Barcelona però deixa de fer proves amb la meua llengua.

Adeu amo
Re: prova
23 set 2004
disculpa no proves, tu lengua? nos permites a los demas utilizarla?

Si los de indy están haciendo pruebas será por algo, deja de meter mierda, troll de idem
Re: prova
23 set 2004
siento mucho haber hecho pruebas con tu lengua. como no nativo pensaba que la mejor manera para mejorarse en idioma es usarlo, pero veo que esto molesta. no volvera a pasar, aunque temo que otros ahora me llamaran espanyolista ... si tambien te molestan los errores que cometo en castellano te invito a seguir esta amable conversacion en mi lengua materna.

p.d.: has probado alguna vez de poner acentos con un teclado ingles?
No proves l'has cagat
23 set 2004
No proves, ets un pòtul dels més grans, deus estar molt aborrit per criticar fins i tot a la gent que fa el manteniment de la web, a i per cert la teva actitud de superindepe ens perjudica a totes les que defensem la llengua i la llibertat individual i col·lectiva dels Països Catalans.
Re: prova
23 set 2004
Perdona per dir "la meua llengua", què és el que hauria d'haver dit? La teua? La nostra? Dir "meua" no sempre vol dir que sols em pertany a mi, també potser meua i de tots, encara que açò tu no crec que ho entengues.
I la meua intenció primera no era clavar merda sinó dir que aquesta prova lleva espai a una altra noticia. Desconeixia que fora IMC-BCN qui estava fent les proves. Però pareix ser que queixar-se vol dir ací ser un troll...

I bcntech, perdona si t'he faltat al respecte, a lo millor m'he passat amb allò de corregir-te les errades (jo també en faig): no deixes de gastar el català per imbècils com jo.
Respecte a allò de la llengua materna, la meua és l'euskera així que ho tindriem una mica dificil per entendre'ns.

Bo espere que acabes pronte les proves i amagues la noticia perquè és així com m'aseguraré de veres que ets d'IMC-BCN i que no estas llevant lloc a una noticia important.

I et torne a repetir que ho sent si t'he faltat al respecte.
Re: prova
23 set 2004
acepto les disculpes. de fet normalment faig servir una direccio de correu d'indymedia quan dic algo com 'bcntech', avui per alguna rao m'he oblidat de posar-la i entenc que no es 100% clar que 'bcntech' es algu d'indymedia barcelona.

com la 'noticia' ara te uns quants comentaris no la vull amagar sense el consentiment d'alguns companys del colectiu, donat que normalment nomes amaguem continguts contraries a la politica editorial o proves (sense discussio ;)
Re: prova
23 set 2004
Doncs sí bcntech, si hagueres posat la teua direcció de correu no haguera dit absolutament res perquè haguera vist que ets d'IMC. Si m'he posat borde ha sigut perquè creia que volies fer-te passar per algú d'IMC i llevar espai a altres noticies. Et torne a demanar disculpes.

I +proves, com explique no sabia que bcntech era d'IMC-BCN. Pense que així tot clar i que la meua intenció no era "perjudicar a totes les que defensem la llengua i la llibertat individual i col·lectiva dels Països Catalans".

Ale, una abraçada ben forta a tots i perdoneu per l'aldarull que he creat.
Re: prova
23 set 2004
es que estem a la que salta!! jaja apa, (ei, per mi el podeu amagar)
Re: prova
23 set 2004
jo des que no entro a indyemdia visc millor

avui se m'ocorre entrar i mira...
Re: prova
23 set 2004
crec que s'ha de deixar la prova.
Esta mostrant una miqueta el funcionament de indymedia. A més està perfectament en el el tema y en les circunstàncies que ara esta passant indymedia. Segur que dintre de uns mesos sera un document històric :)
otro mundo es posible
24 set 2004
y para ello hemos d empezar en lo cotidiano: tratandonos mejor. y aprendiendo d nuestros errores :)
otra prueba es posible
22 des 2005
Ha estat molt divertit cercar pel Google i trobar aquest fil tant interessant. Realment s'està construïnt una hemeroteca inigualable per internet.
Sindicato Sindicat