Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : pobles i cultures vs poder i estats
correllengua a Mollet del Vallès, 25 set
20 set 2004
ACTES CORRELLENGUA 2004 A MOLLET DEL VALLÈS


El Correllengua del 2004 serà tot durant el dissabte 25 de setembre.

Durant tot el dia hi haurà un plafó explicatiu del personatge de la columna del Vallès d’aquest any, Lola Anglada, i una parada amb material del Correllengua 2004 allà on es facin els actes.





- A les 14.00h: Dinar per la Llengua: (amanida, botifarra amb pa amb tomàquet, vi, aigua, fruita i cafè). Preu: 6 euros. Al Casal Cultural. (Rambla Balmes, 2).

Es venen els tiquets al Casal el Tiet, al Casal Cultural, la llibreria l’Illa i l’Estanc Peña.



- A 2/4 de 6 a la plaça Catalunya: Música i animació per a infants. I els nens pintaran el mural d’El més petit de tots que va fer Lola Anglada l’any 1937.



- A les 19h: Xerrada de Puri Pinto, molletana i vicepresidenta de l’associació Veu Pròpia.



- A les 20h: Arribada de la flama del Correllengua a Mollet. Recorregut des de l’Ajuntament nou (plaça Major) fins a la plaça Catalunya. Iniciarà el recorregut una persona ja d’edat avançada i el finalitzarà un nen o nena. La flama arribarà a la plaça Catalunya i s’hi encendrà un peveter. (La Caravana de la Llengua vindrà prèviament d’altres municipis del Baix Vallès: Martorelles, Sant Fost, Montmeló, Parets... i es concentrarà a Mollet).



- A les 20.15h: - Lectura del Manifest a càrrec de Carles Peña.

- Parlament institucional de l’Ajuntament.

- Parlament d’un mebre de la CAL i de l’organització.

- Entrega del Premi a l’Empresa Compromesa amb la Llengua i del Premi “Encara queda molt per fer� (nou d’aquest any).



- LA NIT DE LA LLENGUA (inici a les 22.30h) a la plaça Pau Casals.

(en cas de pluja, els concerts queden traslladats automàticament al centre cívic de Can Pantiquet).

Hi ha un primer espectacle i 4 concerts de grups molt diversos:



- Tres arbres: Instal·lació multimèdia en la qual es barregen imatge, música i text, sota el títol Cosmón. En un dels projectors s’hi veu la imatge i en l’altre el text. Dintre de Cosmón s’hi expliquen dues històries: Naturòpoli, on es tracten aspectes de la vida quotidiana des d’una perspectiva social; i Somni diürn, un viatge pel mar i de caire molt més oníric. Els components molletans són: Albert Lizarraga (imatge), Xavi Lizarraga (música) i Belinda Costa (text).



- Kalimba Malinca: Formació de la Garriga que fa rumba-mestissatge. Fusiona instruments clàssics amb moderns i combina el sabor de la música cubana, la cúmbia, el reggae, amb la rumba de Gato Pérez.



- Txou-txou: Formació que fa hip hop en català. Format per dos cantants: la Pupil·la de Sabadell i Gato el Kiman de Gràcia.

- Redsist: Formació molletana. Estil musical: rock Dur. �ntegrament en català.
- L’Orquetra Alternativa: Formació manresana de música nascuda l'estiu del 99. El seu punt de partida és la no professionalització de l'estructura de la banda tot i la seva qualitat. Fan versions de Bob Dylan, Kortatu, Banda Bassoti, Sisa, Mano Negra, Pink Floyd, Pixies, Quimi Portet, Roger Fonts, entre molts d'altres.








Organitzen el Correllengua 2004 a Mollet la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua) i el Casal el Tiet (nucli local de la CAL), amb la col·laboració d’entitats i persones i de l’Ajuntament de Mollet.







Si voleu més informació sobre la Columna Lola Anglada, el manifest del Correllengua 2004, etc: www.correllengua.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa